0

 


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό στη μνήμη Μιχάλης Καραγιάννη μέσα σε βαρύ κλίμα την Κυριακή 5/6 και ώρα 10:00 το πρωί στο γήπεδο Μαυροθαλασσίτης

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος των βετεράνων του Αιγαλέου κύριος Κατσικόγιαννης και βαριά συντετριμμένος αποτίει φόρο τιμής και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλης Καραγιάννη του μεγάλου τερματοφύλακα της ομάδας του Αιγαλέου.

Και ακολούθησαν τιμητικές πλακέτες προς την οικογένεια από όλους τους προέδρους των ομάδων καθώς υπήρχε και Κουμπαράς για την ενίσχυση και τη βοήθεια της οικογένειας δείχνοντας έμπρακτα οι βετεράνοι ότι βοηθάνε τον συνάνθρωπο που πρώτο τους μέλημα είναι η αγάπη.

Παρών ήταν ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας  με τον πρόεδρο του Μανώλης Γαραζανάκη

Οι βετεράνοι του Αιγάλεω με τον κύριο Κατσικογιάννη με τον Μπάμπη Σταυρόπουλο παίκτης του Αιγάλεω και του Ολυμπιακού  κοντά ήταν και ο αντιδήμαρχος του Αιγαλέου Μανδραφλής Παναγιώτης και όλη η δημοτική αρχή και ο Γιάννης ο Σάμιος.

Παλαίμαχοι ο Ολυμπιακός Λιοσίων  με Πρόεδρο τον κύριο Παναγιώτη Διαμαντή.

Παλαίμαχοι  Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου τον αγαπητό πρόεδρο το κύριο Γιώργο Παπαχαριση.

Ένωση σύνδεσμο βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. με τον αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάρκα τον Παπαλεξάνδρου το Στέλιο και τον Γιώργο τον Ξανθόπουλο στις δημόσιες σχέσεις.

Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων με τον πρόεδρο του στον Νίκο Σιδηρόπουλο  τον υπέροχο άνθρωπο και επιστήμονα γιατρό.

Ο Νικόλαος Σουτας πρώτος επιλαχών Βουλευτής Β Πειραιά της Ελληνικής λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και αυτός από την πλευρά του έδειξε ότι είναι κοντά στο πλευρό της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

            

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top