0

Στις 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Τουρνουά /Πρωτάθλημα  ποδοσφαίρου  Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .
Η κλήρωση θα γίνει στο Campo de Futbol  (ανοικτό αθλητικό κέντρο κ.Ανδρέα Παπαδόπουλου (βρίσκεται πίσω από τα γραφεία μας στο κλειστό γήπεδο Βόλεϊ του Ολυμπιακου «Μελίνα Μερκούρη) 
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας όλοι οι Βετεράνοι και φίλοι , σε αυτή την πρώτη κλήρωση Τουρνουά /Πρωτάθλημα  ποδοσφαίρου  2020 /2021 , όμως σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει στείλει η Γ.Γ.Α δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις και οι συνεστιάσεις. 
Η παρουσία όμως , όλων των ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ  είναι απαραίτητη . Επικοινωνήστε με τον κύριο Μπάκα Σταύρο για την προέλευση σας στο χώρο. 
Ευχαριστούμε την εταιρία  Campo de Futbol  για την φιλοξενεία. Διαθέτει για τις ανάγκες των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγει, πέντε (5) γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα, πλήρως ανακαινισμένο καφέ και κατάστημα αθλητικών ειδών. 
Ενημερώνουμε ότι η χρήση της μάσκας είναι Υποχρεωτική  και θα  τηρηθούν από όλους τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top