0


Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ένωση Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Κανέλλος Τσίρμπας μαζί με τον ταμία κύριο Αντώνη Κανέρη στη  συμφωνία παραχώρησης στο Δήμο, έκτασης 115 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της Γ.Γ.Α., στο χώρο των παλαιών λατομείων.

Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, που σε δήλωσή του επισήμανε οτι ο Κορυδαλλός "μεγαλώνει" και δημιουργεί ένα νέο σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο ανάπτυξης, αθλητισμού και πολιτισμού, σε μια πραγματικά "ξεχασμένη" περιοχή της πόλης.

Στο πλευρό του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά παρευρέθηκαν τα αθλητικά σωματεία Αετός Κορυδαλλού με τον κύριο Δημήτρη Μπουγά και το σωματείο Α.Ο Κορυδαλλού με τον κύριο Γιάννη Λεκάκη  με τον κύριο και ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης.

Δήλωση  Κανέλλου Τσίρμπα : 

« Ένας  νέος  αθλητικός πνεύμονας γίνεται πραγματικότητα χάρη στην συνεργασία της κυβέρνησης με την παρουσία του  Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και την πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά και των συνεργατών του. Αξίζουν τα συγχαρητήρια των  Βετεράνων του Πειραιά και θα παραμείνουμε πάντα δίπλα τους.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν μπροστά σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την περιοχή μας, για τον Δήμο μας. Ο Κορυδαλλός θα εξελιχθεί σε περιοχή άθλησης. Μπράβο και πάλι μπράβο!!»




Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π 


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top