0




Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στο νοσοκομείο  απλές χειρουργικές μάσκες, προκειμένου να υπάρχει πληρότητα εφοδίων για την ασφάλεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού
.
Ο κ.Τσίρμπας  συνεχάρη τα μέλη του προσωπικού –«τους ήρωες πίσω από τις μάσκες» όπως τους αποκάλεσε- για τις προσπάθειες που καταβάλλουν:

«Μπορεί να μην βλέπουμε τα πρόσωπά σας αυτές τις μέρες αλλά νομίζω ότι όλοι διακρίνουμε το χαμόγελό σας και την ικανοποίησή σας όταν καταφέρνετε να σώζετε ανθρώπινες ζωές»  

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Πειραιά  συνέχισε και ευχαρίστησε τον ιατρό Θωμά Νιτσοτόλη για την έμπρακτη βοήθεια του όταν πραγματικά του ζητηθεί για κάθε Βετεράνο του Πειραιά.


Στην παράδοση παραβρέθηκαν από το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά η Διοικήτρια  του Νοσοκομείου κυρία Αρβανίτη Μαρία ,ο Αναπληρωτής Διοικητής κ  Ηλίας Γουζούασης , ο Γενικός χειρουργός  Α.Χειρουγική  κ. Νικόλαος Βλαχάκος, ιατρός Λοιμωξιολόγος  κ. Νιτσοτόλης Θωμάς , ο ιατρός Γιάννης Παπανδρέου και ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού κ. Σιδέρης Δημήτριος.

Και από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , το παρών έδωσαν ο πρόεδρος  Κανέλλος  Τσίρμπας, ο αντιπρόεδρος  Στέλιος Παπαλεξάνδρου , ο ταμίας  Αντώνης Κανέρης , ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  Δημήτρης Σαρρής  , το μέλος  Ηλίας Λιγνός και ο αναπληρωματικός ταμίας  Ευριπίδης Καλαμάρας. .η εκπρόσωπος τύπου  Νικολάκου Βίκυ και γραμματειακή υποστήριξη Ελένη Κανέρη, .





Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top