0

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Τετάρτη  στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Θεόδωρος Πούτος» από τους Βετεράνους του Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού. Ήταν μια σπουδαία πρωτοβουλία του προέδρου Κανέλλου Τσίρμπα και του Δ.Σ της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η Εκπρόσωπος  Τύπου της  Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Βασιλική Νικολάκου. 


Ο Αθλητισμός και η κοινωνική προσφορά όταν συνδυάζονται με την πραγματικά το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Ο σκοπός τη εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και τα προϊόντα αυτά θα δοθούν σε άτομα που το έχουν ανάγκη.




Τιμητική και Επιβλητική παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή 2018 Boccia o Κωνσταντίνος Μασούρας.  Κοντά του πάντα ο προπονητής του κ. Σωτήρης Χρονόπουλος που παράλληλα είναι καθηγητής εργοθεραπείας του ΙΕΚ Άλφα. Σε συνεργασία με τους σπουδαστές του τμήματος μας παρουσίασαν το άθλημα. Ενώ είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε τον κύριο Μασούρα εν δράσει την ώρα του παιχνιδιού.




Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, οι Αντιδήμαρχοί κ.κ Νεκτάριος Τσίρμπας 
(Διαφάνειας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ψηφιακής Σύγκλισης , Γιώργος Δημόπουλος (Διοίκησης και Οικονομικών ), Ευθυμιάδης Μιχάλης (Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολιτικής προστασίας) , η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  Μερόπη Κατσανού Κουτσοδόντη. Ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού και Πολιτισμού κος Ιωάννης Πάχος και Πρόεδρος Πολυτέκνων Πειραιά .Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννη Διάκος .Στην όμορφη παρέα ήταν και ο Διευθυντής των Φυλακών Νέων της Αυλώνας κος Χριστόφορος Γιαννακόπουλος. Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και επι τιμή πρόεδρος ΠΣΑΤ κος Παύλος Γερακάρης . Οι πρόεδροι των ομάδων  Ερμή Κορυδαλλού κος Αποστόλης Τσιριωτάκης και Αετού Κορυδαλλού κος Δημήτρης Μπούγας.



Μαζί μας ήταν πολλοί Βετεράνοι που έχουν γράψει  με χρυσά γράμματα το όνομα τους στο Ελληνικό  ποδόσφαιρο.

Έγιναν  αγώνες ποδοσφαίρου σάλας στους οποίους μετείχαν οι παρακάτω ομάδες Δημοτικό Συμβούλιο (1)(2) , MOLTEN, Μικτή Πειραιά

Γυναικείο Ποδόσφαιρο Α.Σ Ποντίων 1 – ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 2

Ακαδημίες τμήματα Κ10 :

Κύπρος Κορυδαλλού – Α.Ο Κορυδαλλού

Αετός Κορυδαλλού  - Ερμής Κορυδαλλού

Κοντά μας ήταν και ο μέγας χορηγός της χρονιάς 2019 κος Νίκος Σούτας (Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α Επιλαχών Βούλευτη Β Πειραια  Ελληνικής Λύσης)

Ενώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που έχει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , κάθε χρόνο κοντά της όπως είναι οι : Aλυσίδα σούπερ Μαρκετ “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, Φούρνοι «Ηπειρος» , Ε.ΜΗ.ΚΑ, Ε-boom.gr , Ανταλλακτικά Μπούκης, Sportactive.gr, Λευτέρης «Κοκκινιώτισσα» και Παραδοσιακό Κρεοπωλείο «Λευτέρης», Ηλιοβασίλεμα ξενοδοχείο , valtas travel ,ΙΕΚ ΑΛΦΑ ,Μουντζούρης Θεοφάνης « φυσικοθεραπευτής» , Megasport κος Νίκος Παπαδοπουλος, και τον κύριο Νίκο  Ζάγκα που μας προσέφερε μπάλες την ημέρα της εκδήλωσης μας.  




Ευχαριστούμε το χορευτικό « ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ ,Ο ΑΓΙΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» και τον εκπρόσωπο της, κύριο Γεώργιο Καμινογιαννάκη



Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

https://www.youtube.com/watch?v=3Cz_etItAdc
























Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top