0


Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η κλήρωση του τουρνουά βετεράνων που διοργάνωσε  η Ένωση Συνδέσμων Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Την όλη διαδικασία διηύθυνε με άψογο τρόπο ο πρόεδρος της Επιτροπής 
Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας  με τον βοηθό του κύριο Παρασκευάκο.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Παλαίμαχων Κανέλλος Τσίρμπας που αναφέρθηκε σε πολλά θέματα , όπως είναι η κάρτα μέλους σε όλους τους αθλητές , στην τράπεζα αίματος και στις χορηγίες  κ.α.
Ευχαρίστησε τους χορηγούς κ. Σαρηδημητρίου για τον καθαρισμό της Μοκέτας του γραφείου , τον κ. Σούτα για το air condtion που μας προσέφερε και τον κ. Βαγγέλη για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για το καθάρισμα των γραφείων της Ένωσης .    
Το παρών έδωσαν  όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι κ.κ.  Ν.Παναγόπουλος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περτέσης  Διευθυντής Αθλητικού Οργανισμού, Πάχος Πρόεδρος Πολυτέχνων Πειραιά και Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού  Κορυδαλλού, Στ.Σαρηδημητρίου Πρόεδρος ΕΣΠΑ , Σούτας χορηγός, Μ.Αντωνίου Γενικός Γραμματέας ΕΣΠΑ, Γερακάρη Δημοσιογράφος, Κωττάκης Βετεράνος Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού , Γ.Μαυρόπουλος-pama mpala, Ε.Καλαμάρας- Μοσχάτο, Α.Κοντζαπαναγιώτης- Δραπετσώνα, Παπαδόπουλος- Ιωνικός, Πολυχρονιάδης-Δραπετσώνα , Σαμπάνης -Ηρακλής Νίκαιας , Βουζέλης-Μοσχάτο , Αλαμανής-Δόξα Πειραιά , Μαλούχος-Παρατηρητής, Φούσκας- Πέραμα, Δεβετζόγλου- Νίκη Ρέντη, Λαιβεράς- Αίας Σαλαμίνας , Σπυριδάκης -Νέοι Ευγενείας ,Χατζηβασιλείου -Νέοι Ευγενείας , Χατζηιωαννου-Πανφαληρικός, Σπατιώτης-Πανφαληρικός ,Ζάχαρης-Διαιτητής και ο κ. Σίμος από τη Χαραυγή.
Το πρόγραμμα της κλήρωσης , θα αναρτηθεί την επόμενη Παρασκευή.
Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top