0

ΡΕΝΤΗΣ
Συνεχίζοντας να δείχνει το κοινωνικό της  πρόσωπο , η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά φιλοξενήθηκε από το Ειδικό κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, δίνοντας ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με μικτή ομάδα κρατουμένων, στέλνοντας "μήνυμα ζωής".

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  υποδέχτηκε ο διευθυντής των Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνας κ. Χριστόφορος Γιαννακόπουλος ο  οποίος  τους ευχαρίστησε για την συνεργασία, την κοινωνική τους ευαισθησία και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους κρατουμένους.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος αφού έκανε ξεχωριστή μνεία στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τους Βετεράνους Πειραιά , όσον αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκών του Καταστήματος αναφέρθηκε επίσης  για την πρωτοβουλία της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης:

«Γίνεται μία προσπάθεια να ανοίξει ένα παράθυρο προς την κοινωνία διότι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ δεν ήρθαν απ΄το πουθενά. Έχουν οικογένειες και είναι όμορφο να μαθαίνουν πως κάνουν όμορφα πράγματα. Είναι μία απόδειξη πως στο θολό τοπίο της φυλακής υπάρχουν και αχτίδες φωτός».




Ασφαλώς οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ισχυριστεί πως η πραγματική ζωή είναι έξω από τις φυλακές, οι υπεύθυνοι ωστόσο του καταστήματος της Αυλώνας , αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι, δρουν με γνώμονα την αγάπη, φροντίζοντας να προσφέρουν «ανάσες» οξυγόνου στους έγκλειστους οι οποίοι τις έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Το παρών έδωσαν σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου οι κ.κ ,  Β. Καρακίτσος και Λ. Ζάχαρης  οι οποίοι ανέλαβαν και χρέη διαιτητών με αμφότερες τις ομάδες να παραδέχονται την σωστή του κρίση στις φάσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά  δήλωσε για  τον αγώνα ότι Βασικός αρωγός της προσπάθειας αυτής είναι ο κος Τσάτσος Αντώνης με τους φούρνους «Ήπειρος» με τη μεγάλη του δωρεά και τον ευχαριστούμε που είναι πάντα κοντά μας.


" Η παρουσία της Μικτής στις φυλακές με ένα τέτοιο τρόπο αποτελεί υποχρέωση, με την κίνηση αυτή καθ' αυτή να είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το «ευχαριστώ» που ακούστηκε από τους κρατούμενους για την συνολική πρωτοβουλία."

Οι Βετεράνοι προσέφεραν στους έγκλειστους μία εμφάνιση 22 τεμαχίων , μπλούζες και σορτς αντίστοιχες κάλτσες αγωνιστικές καθώς επίσης  δέκα μπάλες ποδοσφαίρου, ενώ πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού απονεμήθηκε  τιμητικό λάβαρο από τον πρόεδρο κύριο Κανέλλο Τσίρμπα και αντιπρόεδρο κο Μπάκα προς τον Διευθυντή του καταστήματος κο Χρ. Γιαννακόπουλο .



Από τη Μικτή Βετεράνων Πειραιά : Τσίρμπας Κανέλλος, Μπάκας Σταύρος ,Νικολάκου Βασιλική, Τσάτσος Αντώνιος Κολούκας Στέλιος, Μουτάφης  (Τ),Μαυροειδής Θεμιστοκλής, Βιδάλης Πέτρος,Γκολφης Νικος ,Πετρόπουλος Νίκος ,Ιωαννίδης Βασίλειος ,Μπάκας Κωνσταντίνος, Σαμπάνης Μιχαηλ , Ηλίας Κωνσταντίνος,Καρακίτσος Βασίλειος, Ζάχαρης Λουκας , Γιάπαππας Ευστάθιος,Πακράτης Νίκος  Βαλσαμής Κωνσταντίνος και ο γιατρος μας Κατραμάδος Ιωάννης

Θα μας επιτρέψετε να μην αναφερθούμε στα ονόματα των έγκλειστων αλλά να επισημάνουμε ότι μαζί μας στον αγώνα συμμετείχε ο Αρχιφύλακας Νίκος Πετρόπουλος.

Γραφείο Τύπου 

Νικολάκου Βασιλική 


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top