0


Με την αφορμή τα 20 χρόνια της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά από  την χρονολογία της Ίδρυσης  μας , η εκπομπή "Θρυλικές Ιστορίες" με τον κ. Αντώνη Γλύκα  μας κάλεσε για την σημαντική αυτή , ιστορική αναδρομή.

Με την παρουσία του θα δώσουν τη δικής τους πινελιά στο πάνελ οι κ.κ. 
Πρόεδρος ΔΣ της ΕΣΒΠΠ κ.Κανέλλος Τσίρμπας , ο Σταύρος Μπάκας ,Γιωργος Παναούσης και ο κυριος Καλούδης που ήταν τα τρια ιδρυτικά μέλη της Ενωσης. 

Ο κ.Στ. Μπάκας και ο κ. Παναούσης είναι εκπρόσωποι των δυο ομάδων που ήταν στην απο την πρώτη ημέρα της Ίδρυσης της Ένωσης μας  (Περαμαικος), (Αργοναύτη). Επίσης στην όμορφη παρέα θα είναι  οι εκπρόσωποι των ομάδων : Ιωνικός :κ.  Β.Ξενάριος , Δραπετσώνα :  κ.Χίου και απο το Χατζηκυριάκειο ο κς Σαρρής .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σήμερα στις 14:00 - 15:00 απο το κανάλι ART ΤV  που πάντα είναι στο πλευρό μας . Ευχαριστούμε, τον κύριο Καρατζαφέρη και τον βασικό αρωγό της επικοινωνίας κ.  Αντώνη Γλύκα που μέσα από την εκπομπή του «Θρυλικές Ιστορίες» εξιστορεί και προβάλλει αυτές τις όμορφες στιγμές από το  παρελθόν με την καλύτερη προβολή που θα μπορούσαν να έχουν.

Γραφείο Τύπου
Νικολάκου Βίκυ


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top