0


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χθεσινό Συμβούλιο των Βετεράνων Πειραιά που έλαβε χώρα στα γραφεία μας στο κλειστό γήπεδο  Βόλεϊ του Ολυμπιακου.

Με απαρτία του ΔΣ ο πρόεδρος της Ένωσης κος Κανέλλος Τσίρμπας ξεκίνησε το τακτικό Συμβούλιο της 1-11-2018 με τα παρακάτω ημερήσια θέματα.

1.   Αναφορά τραυματισμού Βετεράνου Ποδοσφαιριστή κ.Ξυνόροδου
2.   Συζήτηση με την ομάδα των βετεράνων Ν. Ευγενείας για τον παραπάνω τραυματισμό και στήριξη ταμείου αλληλοβοηθείας .
3.   Καταστάσεις Υγείας
4.   Συμμετοχή Πρωταθλήματος ταμιακή αναφορά
5.   Εκδρομή στα Τρίκαλα Μετέωρα Καλαμπάκα
6.   Ορισμός εκπροσώπου Τύπου
7.   Μεταγραφές (ημερομηνίες)
8.   Αναφορά στην 1η Αγωνιστική
9.   Συζήτηση για τη 2η Αγωνιστική.


Η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά είναι κοντά σε κάθε βετεράνο που χρειάζεται την βοήθεια μας. Δεν είναι πάντα οικονομική βοήθεια όσο και η ηθική  στήριξη που χρειάζεται ο κάθε  Βετεράνος. Ένα τηλέφωνο.. Τόνισε ομιλία του ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας .

Ευχαρίστησε την ομάδα των Νέων Ευγενείας που στάθηκαν στον συμπαίκτη τους αλλά και μέλη του ΔΣ που ήταν δίπλα τους από την αρχή του τραυματισμού του Γιάννη. Και βέβαια πάρθηκε απόφαση οικονομικής ενίσχυσης από το ταμείο Αλληλοβοηθείας.

Οι καταστάσεις Υγείας είναι ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί την Ένωση μας, σε αναφορά που έκανε ο αντιπρόεδρος κος Σταύρος Μπάκας. Υπάρχουν ομάδες που δεν την έχουν ετοιμάσει. Παρακαλούνται στην καταληκτική ημερομηνία 8-11 -2018 , να τις παραδώσουν.

Κάθε χρόνο και καλύτερα  μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος του Ταμείου μας κος Κανέρης Αντώνης ,  σχετικά με την συμμετοχή πρωταθλήματος.

Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει μαζί με την αποστολή μας στο μαγευτικό ταξίδι στα Τρίκαλα , Καλαμπάκα Μετέωρα θα πρέπει να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή γιατί τα δωμάτια είναι πολύ λίγα.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης μας το έχει αναλάβει από το 2014 η κα Νικολάκου Βίκυ και παραμένει και για την φετινή χρονιά.
Στη προσπάθεια επικοινωνίας , ο κος Σαρρής ζήτησε να προστεθεί στην ομάδα μας ένα νέο κορίτσι με φιλοδοξίες πάντα σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Ξυνη που είναι πάντα δίπλα μας με τις υποτροφίες που μας χορηγεί. Το σπίτι των Βετεράνων είναι πάντα ανοικτό για όλους!

Οι μεταγραφές έχουν οριστεί σε δυο φάσεις τον μήνα Δεκέμβριο και τον Ιούλιο. Και βέβαια υπάρχει συζήτηση πάνω σε αυτό το  θέμα. Οι εκπρόσωποι των ομάδων θα ενημερώσουν τις ομάδες τους.  


Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
1.Κερατσίνι –Δόξα Πειραιά , 2-5
2.Ηρακλής Νίκαιας – ΑΕ Μοσχάτου, 3-1
3.Βετ.Περάματος – Αίας Σαλαμίνας  4-2
4.Νέοι Ευγενείας- Ιωνικός Νίκαιας ,   3-1    
5.Ερμής Κορυδαλλού – Αστέρας Μαγούλας, 1-0
6.Δραπετσώνα- Πανφαληρικός, 1-2
7.ΑΕ Χατζηκυριακείου – Χαραυγή, ΑΝΑΒΟΛΗ
8.Αργοναύτης- Ασπρόπυργος , 2-5    
9.Εθνικός Πειραιά – Νίκη Ρέντη 6-3    

Και η 2η αγωνιστική ευχόμαστε χωρίς κανένα τραυματισμό!!!!!
Θα βγει νέα ανακοίνωση  να είναι στην αρχή του κειμένου.


Γραφείο Τύπου
Νικολάκου Βασιλική


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top