0

Γράφει η Βασιλική Νικολάκου 

Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Όπως κάθε χρόνο και φέτος με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Την κλήρωση του τουρνουά πραγματοποίησε  όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο και την τεράστια εμπειρία του.



Το τουρνουά στο οποίο μετέχουν  οι παρακάτω 18 ομάδες ξεκινά την 

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου .

Η 1η αγωνιστική

1.Κερατσίνι –Δόξα Πειραιά ,

2.Ηρακλής Νίκαιας – ΑΕ Μοσχάτου ,

3.Βετεράνοι Περάματος – Αίας Σαλαμίνας ,

4.Νέοι Ευγενείας- Ιωνικός Νίκαιας ,

5.Ερμής Κορυδαλλού – Αστέρας Μαγούλας,

6.Δραπετσώνα- Πανφαληρικός ,

7.ΑΕ Χατζηκυριακείου – Χαραυγή,

8.Αργοναύτης- Ασπρόπυργος ,

9.Εθνικός Πειραιά – Νίκη Ρέντη


Το παρών στην εκδήλωση μας  έδωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα λάβουν μέρος. 

Τιμητική διάκριση παρέλαβε  ο πρόεδρος των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Σοφοκλής Ξυνής ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό καθώς επίσης και για τις υποτροφίες που χορηγεί τα τελευταία χρόνια σε παιδιά του οικογενειακού περιβάλλοντος των βετεράνων .


«Ο κ. Ξυνής αναφέρθηκε στον συνδυασμό της μόρφωσης και  άθλησης όπου ιδιαίτερα  εφαρμόζεται στις σχολές του . Τοποθετήθηκε μάλιστα και χαρακτηριστικά παραδείγματα».

Επίσης τιμήθηκε για την προβολή του έργου των παλαίμαχων ο διευθυντής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ Γιάννης Καρατζαφέρης που λόγω ζωντανής εκπομπής δεν μπόρεσε να παραβρεθεί . Την πλακέτα παρέλαβε ο στενός του συνεργάτης δημοσιογράφος Νίκος Αβραμίδης .



Το δικό του «χρώμα » όπως μας συνηθίζει,  έδωσε στην εκδήλωση ο κος Αντώνης Γλύκας που έχει αφιερώσει στις "ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" πολλές εκπομπές του, στις δραστηριότητες των βετεράνων εδώ και χρόνια. Μάλιστα πήρε συνεντεύξεις και η κάμερα του σταθμού θα προβάλει στιγμιότυπα στην προσεχή εκπομπή του.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας που αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων των βετεράνων όπου μετράει όχι η νίκη αλλά η συμμετοχή και ευχήθηκε να διεξαχθούν καλοί αγώνες χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα .

Αναφέρθηκε  για την πολύ καλή παρουσία της  Νίκη Ρέντη για πρώτη φορά τη χρονιά που πέρασε , ενώ καλωσόρισε τον Πανφαληρικό και την Χαραυγή που λάβουν μέρος πρώτη χρονιά φέτος .

Στη συνέχεια ο κ. Τσίρμπας έδωσε τον λόγο σε προσκεκλημένους καθώς και σε εκπροσώπους σωματείων .Παρόντες , ο πρώην διεθνής διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης και από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας  κος Διαμαντής.



Στην μεγάλη οικογένεια των Βετεράνων ήταν και ο κος  Αντώνης Τσάτσος ιδιοκτήτης των αρτοποιείων « Ήπειρος » που βοηθά πάντα τους βετεράνους και είναι στο πλευρό τους.  


Από τα μέσα επικοινωνίας ο κος Δαρζέντας Αντώνης ο οποίος στο λόγο του αναφέρθηκε στις δράσεις των Βετεράνων που έχουν βοηθήσει πολλούς συμπαίκτες τους  , ο Στάθης Γιάππαπας με το sportactive.gr , το κανάλι ART με τον κύριος Αβραμίδη και η εκπομπή Θρυλικές Ιστορίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε πλούσιος μπουφές προσφορά του Αντωνη Τσάτσου και των αρτοποιείων « Ήπειρος».


Φωτογραφικό υλικό ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top