1



Άλλη μία επιτυχημένη εκδρομή με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποίησαν οι Βετεράνοι του Πειραιά μετά από πρόσκληση της ομάδας Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας.
Η πρόσκληση έγινε με σκοπό να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ,μιας μικτής ομάδας  Βετεράνων ποδοσφαιριστών αποτελούμενων απο τους Ατρομήτο Σπερχειάδος & Νίκης Μακρακώμης με αντίπαλο την Μικτή Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Δυο σημαντικοί λόγοι συνέτειναν για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα , αφενός για να τιμηθούν δύο παράγοντες του ερασιτεχινικού ποδοσφαίρου , οι αείμνηστοι Παντελής Καραίσκος και Ευαγγελος Παπαρούπας και αφ' έτερου η παράδοση μιας πλαστικής τσουλήθρας στο νηπιαγωγείο της Σπερχειάδας .Επίσης τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των οικογενειών,ενώ την τσουλήθρα την παρέλαβε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κύριος Γιώργος Μανίτας.
Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πειραιά τιμήθηκαν από την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας και με ιδιαίτερη τιμητική πλακέτα και στη συνέχεια τίμησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ερμή Κορυδαλλού Αντώνη Κανέρη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σημαντική διάκριση στον παλαίμαχο Κοσμά Περισίδη που τιμήθηκε προσωπικά, από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Δραπετσώνας Άγγελο Κοντζαπαναγιώτη.

Ο πρόεδρος Κανέλος Τσιρμπας και ο  επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης  Νίκος Σιδηρόπουλος , οι  αντιπροέδροι Σταύρος Μπάκας και Στέλιος Παπαλεξάνδρου , τίμησαν την "Αναγέννηση"  με το χαρακτηριστικό έμβλημα των Βετεράνων , τον “Ποσειδώνα” .
Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε με την συνοδεία αστυνομίας , κατι που έδωσε ιδιαίτερο χαρακτήρα στην τιμητική παρουσία των Βετεράνων του Πειραια, στο Δήμο Μακρακώμης.
Επιβλητικές ήταν οι παρουσίες των ,Δήμαρχου Μακρακώμης Παπαευθυμίου Ευθυμιου , του Διοικητη της Αστυνομίας Γιώργου Σταθοκώστα , του Αντιδήμαρχου Ξενοφων Συρραφου  και του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Σπερχειάδας Γεώργιου Μανιτα.

Ο Δήμος Μακρακώμης είναι ένας από του επτά δήμους του Νομού Φθιώτιδας που διοικητικά ανήκει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από τη συνένωση των προϋπαρχόντων Δήμων Σπερχειάδας, Μακρακώμης, Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού και της κοινότητας Τυμφρηστού. Σημεία αναφοράς ο Σπερχειός ποταμός και ο Γουλινάς. Με υψόμετρο 1467 μ. και χωμένος μέσα στους βαθύσκιωτους λόγγους έλατου και βελανιδιάς βιγλίζει μέχρι τη θάλασσα του Μαλιακού, την Όθρυ και τον Τυμφρηστό.
Ιδιαίτερη χαρά σε όλη των εκδήλωση έδωσαν οι μικροί αθλητές της Αναγέννησης , που παρακολούθησαν τον αγώνα και συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ο πρόεδρος Κανέλος Τσίρμπας, ευχαριστεί τον κύριο Θάνο Κύρκο και την ομάδα της Αναγέννησης , καθώς και όλους όσους βοήθησαν για αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα. Για την άψογη φιλοξενία  που είχαν οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πειραιά και βέβαια για το τραπέζι που ακολούθησε μετά.
Άρχισε μία νέα φιλία και αφήνει ανοικτή πρόσκληση να ανταποδώσει αυτή την υπέροχη φιλοξενία !


Για την ιστορία το σκορ έλειξε με 3-6 υπέρ των φιλοξενούμενων με τους διακριθέντες των τερμάτων Μπάκας(1) Μαυροειδης(2) και Χατζηιωάννου (2). Ενω, για τους γηπεδούχους οι παλαίμαχοι Ψυχογίος , Μπούσιος(2)
 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:Λιάσκας,Παύλου,Παναγιώτου,Μύρης,Διαμαντής,Πιτσίκας,Καραμπότσης,Κουφοπουλός,Ψυχογιός,Μπούσιος,Πεσιρίδης,Μακρής,Χουδρογιάννης,Κύρκος,Γεωργιάδης,Καραγιάννης,Μαργαρίτης,Ζιάκας,Λιάσκας,Παρασκευάς,Γρίβας.

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Αγωνίσθηκαν με τούς:Μακρυγιαννέλη, Μπάκα, Κανέρης, Σιδηρόπουλο, Κοντζαπαναγιώτη, Ξυνόροδο, Παπαλεξάνδρου, Ιωαννίδη, Μαυροειδή, Τζιαμαλή, Βαλσαμή, Βιδάλη, Τσεβρεντζη, Ηλία, Κολούκα, Αλαμανή, Πολυχρόνου, Χατζηιωάννου, Αγγελάκη


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

























































Δημοσίευση σχολίου

  1. Παιδιά συγνώμη αλλά νομίζω ότι μπερδευτήκατε λίγο, στη Σπερχειάδα ήρθατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top