0

ΡΕΝΤΗΣ Μέσα από δράσεις κοινωνικής ευθύνης προβάλλεται η ευαισθησία, η ευσυνειδησία των Βετεράνων του Πειραιά.Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, όπου η έμπρακτη συνεισφορά σε όσους έχουν ανάγκη είναι σχεδόν επιτακτική-η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, στέλνει το δικό της ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, με τη συμμετοχή της σε ένα σημαντικό φιλανθρωπικό αθλητικό αγώνα με την πρωτοβουλία των παλαιμάχων του ΑΟ Αιγάλω.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη το μεσημέρι στο στο δημοτικό γήπεδο Στ. Μαυροθαλασσίτης  για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου (χρειάζεται άμεση επεμβαση στα γόνατα του).
Ο Μιχάλης αγωνίστηκε στο ΑΙΓΑΛΕΩ από το 1972 έως το 1979 και είχε 181 συμμετοχές και 31 γκολ εκ των οποίων 114 συμμετοχές και 12 γκολ στην Α΄Εθνική.

Για την ιστορία , το αποτέλεσμα 5-2 ... τα πέντε τέρματα σημείωσαν οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω Καλογερόπουλος,Ζαμπέτας, Μακρής,Τάσσης και Σίνος. 
Ενώ απο τη Μικτή Πειραιά , οι Βετεράνοι Παπαχρόνης(1) και Μαυροειδής (1).
Τιμητική η παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα και του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μπέση.

Την έναρξη της εκδήλωσης ξεκίνησε ο παλαίμαχος Παναγιώτης Κατσικογιάννης ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν τον Μιχάλη,  ιδιαίτερα την Ενωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για την συμπαράσταση της κάθε φορά σε όποιο θέμα αντιμετωπίσουν. Συνέχισε ο Δήμαρχος, ευχαριστώντας ολους τους Βετεράνους που βοήθησαν τον Μιχάλη και όχι μόνο, με το ιδιαίτερο χιούμορ του, παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα του Αιγάλω προς την ΕΣΒΠΠ στους δύο αντιπροέδρους της Ενωσης μας Σταύρο Μπάκα και Στέλιο Παπαλεξάνδρου.

Με συγκίνηση ο Μιχάλης , δέχτηκε ην προσπάθεια αυτή.... με αγάπη και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! βγήκε απο τα χείλη του.
Διπλά στον Μιχάλη στάθηκαν και άλλες ομάδες όπως ο Ατρόμητος Αθηνων , η Ιεραπολης, η Προοδευτική, ο Πανελευσινιακός και οι κ.κ Ματθαίου, Χατζηκώστας, Αδαμ, Σαγιάκος Τσιαμπούρης.

Διαιτητές :Τσιπούρας Γιωργος, Βοηθός Α.: Παντελής Ηλίας,.

Βοηθος Β : Τενεκούδης Αλέξανδρος


Παλάιμαχοι Αιγάλεω : Προπονητής Καλογήρου , Λαλιώτης G(Μπελλάς),Νταγκίνης, Τάσσης, Συνοδινός,Σιάκας,Τεργιάκης, Κατσικογιάννης (Ρούσσος),Τσιαμπούρης, Ζαμπέτας, Μακρής,ΚαλογερόπουλοςΤσίλης, Πλασκασκοβίτης, Σίνος,Κολοκοτρώνης και Βασιλείαδης

Βετεράνοι Μικτής Πειραιά Μαρσώνης GK,Στ. Μπάκας, Ιωαννίδης, Τριανταφύλλου , Θεοδώρου, Κ.Μπάκας, Παπαλεξάνδρου , Τσέρβετζης, Θεοδώρου, Σεμερτζίδης Ζάχος,Μαυροειδής, Μπιτσικόκος,Γαβαλάς, Βιδάλης,Χατζηιωάννου,Λιγνός, Παπαχρόνης.

 Γραφείο Τύπου
























Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top