0

ΠΑΤΡΑ
Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα στους Βετεράνους της Μεικτής Πειραιά με τους Βετεράνους της Μεικτής Πάτρας. 


Ο αγώνας έγινε στην Πάτρα στο γήπεδο Χαλανδρίτσα στις 21/10/2017. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 4-3 υπέρ της Πάτρας  και τα γκολ τα σημείωσαν οι (Πάτρα) 3 γκολ Προσκεφάλας και  1 γκολ Γεωργόπουλος. (Πειραιά) Μπάκας, Βαλσαμής, Κανέρης.

 Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. 

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 3-1 υπέρ της Πάτρας. Στην ανάπαυλα βραβεύθηκαν κάποιοι Βετεράνοι. Από την μεριά της Πάτρας βραβεύθηκαν  ο κος. Στραβοπόδης και ο κος Ανδρούτσος. 

Από την μεριά του Πειραιά βραβεύθηκαν ο κος  Χατζιβασιλείου και ο κος Τσούλος. 

Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο χάρηκε να βλέπει του Βετεράνους ποδοσφαιριστές να παίζουν τόσο ωραία μπάλα. 

Από την μεριά των Βετεράνων υπήρξε ανταμοιβή προς τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με το μεγάλο σκορ που διαμορφώθηκε. 

Οι διαιτητές του αγώνα ήταν: Ζαχαρόπουλος, Μαργαρώνης, Χαμουζάς.  

Η φιλοξενία της Πάτρας ήταν άψογη και μετά την λήξη του παιχνιδιού το τρίτο ημίχρονο παίχτηκε στην περιοχή Πλατάνια και στην ταβέρνα Χαλανδρίτσα.


Συνθέσεις ομάδων:
ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΤΡΑ: ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΦΟΗΣ, ΣΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑ, ΝΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΙΑΣ, ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑΣ, ΚΑΤΣΑΡΙΤΗΣ ΓΡΗ., ΚΑΤΣΑΡΙΤΗΣ Ι., ΚΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΖΑΡΚΛΑΣ, ΝΕΜΟΥΤΙΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, ΛΙΓΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.


ΜΕΙΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΑΡΣΑΧΟΣ,, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΠΙΡΛΗΣ, ΞΙΝΟΔΟΡΟΣ. ΤΣΕΒΡΕΤΖΗΣ, ΚΑΝΕΡΗΣ, ΛΑΙΔΕΡΑΣ, ΒΑΛΣΑΜΗΣ, ΜΠΑΚΑΣ Σ., ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΤΣΙΡΜΠΑΣ.


























                             

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top