0


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά το πρώτο συμβούλιο των Βετεράνων για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Σε απαρτία το ΔΣ ,όπου απαρτίζεται απο τους κυρίους Κ.Τσιρμπα (πρόεδρος),οι αντιπρόεδροι Στ. Μπακας, Στ. Παπαλεξάνδρου, Παν. Κοντραφουρης ,ο ταμίας Κιουλος Γιάννης , αναπληρωτη ταμία Αντ. Κανερης, ειδικό γραμματέα Γ. Ξανθόπουλος και απο τις δημόσιες σχέσεις Δ.Σαρρης .


Το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι των ομάδων :
Ε.Καλαμάρας /Μοσχάτο ,Η.Λιγνός /Ιωνικος , Κατσέλης/Ασπροπύργος, Τσιρογιάννης &Γ. Πεσλής/Νίκη Ρέντη, Μαχαίρας/Αίας Σαλαμίνας, Σπυριδάκης /Ν.Ευγένειας, Χατζηιωάννου/ΑΟΑΔ .

Το συμβούλιο ξεκίνησε με μία μικρή ανα δρομή στην προηγούμενη θητεια του ΔΣ 2017-2018.
Στις αγωνιστικές ,κοινωνικες και φιλανθρωπικες εκδηλώσεις που είχαν πραγματοποιηθει με επιτυχία. Ανακοίνωσε την έναρξη του Τουρνουά των Βετεράνων στις 16 Οκτωβριου 2017 .

Ευχαρίστησε τους Δημάρχους του Κερατσινίου κο Χρ. Βρεττάκο και τον Αντιδήρχο Αθλητισμού κο Θωμαίδη για την διάθεση του γηπέδου Χαραυγης καθώς και τις ομάδες που κάνουν προπονηση εκει. Καθώς επίσης και τον Δήμαρχο της Νίκαιας /Αγ. Ιωάννη Ρεντη κο Ιωακειμίδη και τον Αντιδήρχο Αθλητισμού κο Ι.Μπακατσέλο, για την προσφορά τους και την στήριξη που δείχνουν στην Ένωση Βετεράνων Πειραιά και κατ επέκταση στις ομάδες και στους Βετεράνους .

Ευχαρίστησε επίσης , τον κύριο Αντώνη Τσάτσο , έναν άνθρωπο που τα τελευταία δύο χρόνια ειναι διπλά στους Βετεράνους και συνεχίζει , όχι μόνο με προσωπική προσφορά που είναι μεγάλη, αλλα και με αθλητική ιδιότητα δίνοντας , ώρες απο το γήπεδο της Χαμοστέρνας.

Θέματα της ημέρησιας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν τα εξής

Πρόσκληση συμμετοχής στο τουρνουά σε όλες τις ομάδες των Βετεράνων Πειραια.

Πρόταση συμμετοχής της Νίκης Ρεντη (Βετεράνων) στο τουρνουα
Εισαγωγή για αγώνες των γηπέδων Χαραυγής- Χαμοστερνας στο Τουρνουά
Αιμοδοσία με εθελοντική προσφορά τουλάχιστον 2 άτομα από κάθε ομάδα
Αναφορά και παρουσίαση νέου καταστατικού (που έχει γινει) .

Απαραίτητη εξέταση όλων των Βετεράνων από γιατρούς και εγκυρότητα των δελτίων με την κάρτα αλληλεγγύης.

Αύξηση των αμοιβών των διαιτητών .

Εκδρομή στην Πάτρα, για αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό με την Μικτή Πάτρας και την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας Πελλοπονήσου τον μήνα Οκτώβριο .

Πρόταση -προσφορά για κοινό τηλεπικοινωνιακό πάροχο των μελων του Συμβουλίου με χαμηλότερο κόστος.



Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης όλων των μελών ομάδων/Βετεράνων του Πειραιά.


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top