0



ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Έγινε η αδελφοποίηση βετεράνων Πειραιά και Μυτιλήνης

Σύμφωνο αδελφοποίησης υπέγραψαν η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο  Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κοσμική ταβέρνα « Λευτέρης» στην Άνω Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα .

Σε νέα φάση  περνάνε πλέον  οι σχέσεις των δυο πλευρών που ανέλαβαν να διατηρήσουν μόνιμους δεσμού, ανταλλάσοντας εμπειρίες και γνώσεις αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας και φιλίας , σε όλα τα κοινωνικά και αθλητικά επίπεδα που δραστηριοποιούνται .

Οι δυο Σύνδεσμοι αντάλλαξαν πλακέτες αδελφοποίησης , ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε από την Ένωση Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και στον βετεράνο Πειραιώτη ποδοσφαιριστή Λευτέρη Θεοδώρου ιδιοκτήτη της ταβέρνας « Λευτέρης» για την πολύτιμη βοήθεια  του .

Το σύμφωνο αδελφοποίησης υπέγραψαν από πλευράς Πειραιωτών ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και από τον Σύνδεσμο Μυτιλήνης ο πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλης .

Προηγήθηκε αγώνας μεταξύ των δυο Συνδέσμων στο γήπεδο της Νίκαιας , όπου οι βετεράνοι του Πειραιά επικράτησαν με4-1 .

Δυο τέρματα σημείωσε ο Τοξόπουλος και από ένα οι Βαλσαμής, Μαυροειδής.
Για τους Μυτιληνιούς σκόραρε ο Μπέντος.

Διαιτήτευσαν από ένα ημίχρονο ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά και πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής  Γιάννης Σπάθας και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΠ Μπάμπης Μοιραδωράκης.

Βοηθοί ήταν οι Γιάννης Ευδαίμων και Σπύρος Φουρναράκης.

Η αποστολή του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου που είχε επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Φωταρέλη και τον Γενικό Γραμματέα  Λάκη Μέγα   έμεινε ικανοποιημένη  από την άψογη φιλοξενία των Πειραιωτών και υποσχέθηκε να ανταποδώσει στο άμεσο μέλλον.

ΜΙΚΤΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ζώρζος, Σιδηρόπουλος, Βουζαλής, Λαμπρινίδης, Ξυνόροδος, Τσέβρετζης, Καραμάνης, Τοξόπουλος, Μπάκας Στ., Παπαλεξάνδρου, Μαυροειδής, Κολούκας, Θεοδώρου, Μποτάλας,, Βαλδσαμής, Αποστολόπουλος, Κάσαρχος, Σαρρής, Κανέρης .

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Χατζηαναγνώστου, Ματζουράνης, Στεφάνογλου, Κουμαράς, Κοντέλλης, Μέγας, Ανδρόνικος, Φωταρέλλης, Νησιώτης, Μπέντος. Λέντζιος, Σπανός, Αραμπατζής, Μαρμαράς, Πλωμαρίτης, Ζαχαρίου, Ορφανίδης, Βόμβας, Δουβαλέτας.












Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top