0


ΜΟΣΧΑΤΟ

Την περασμένη Τετάρτη 19 Απριλίου και ώρα 16.30 στο γήπεδο του Μοσχάτου η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά σε συνεργασία με τους Βετεράνους του Μοσχάτου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων "Αγάπη για Ζωή" παρέδωσαν αναπηρικό αμαξίδιο στο γηροκομείο "Μέριμνα" του Μοσχάτου.

Το "παρών" έδωσαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κόλλιας, ενώ την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν οι κ. Κώστας Χολέβας και Γιάννης Σπάθας.

Φυσικά δεν γινόταν να λείψει η διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κανέλλο Τσίρμπα, ενώ το "παρών" έδωσε και ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μάλιστα και αγωνίστηκε!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που λόγω της σπουδαιότητας της φιλανθρωπικής κίνησης, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η Μικτή Βετεράνων Πειραιά πήρε την νίκη επί της αντίστοιχης του Μοσχάτου με 3-2

Για την νικήτρια ομάδα σκόραραν οι Καραμάνης, Σεμερτζίδης, Τσέβρετζης και για τους Μοσχατιώτες οι Βουζαλής και Μιχαηλίδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μαυρομιχάλης.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Ζώρζος, Καλαμάρας, Σελίμης, Δοντάς, Καπετάνης, Μανώλης, Τσιθριώτης, Κουμαριάς, Βουζαλής, Μήτσου, Μπονατάκης, Πετρίδης, Κοτζαμπάσογλου, Τοξόπουλος, Σαββίδης, Μιχαηλίδης.
ΜΙΚΤΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ : Γαβρίλης, Χαραλαμπάκης, Λαμπρινίδης, Θεοδώρου, Κοτζαπαναγιώτης, Σιδηρόπουλος, Καραμάνης, Μαυροειδής, Μπάκας, Τσέβρετζης, Σεμερτζίδης, Σαμπάνης, Λαουτάρης, Τσάτσος, Ξυνόροδος, Γκόγκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1179353105507066

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1179683748807335




































Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top