0

ΡΕΝΤΗΣ 
Στη ζεστή αίθουσα της μουσικής ταβέρνας Ελιάς γη ξεφάντωσαν στον  αποκριάτικο χορό τους οι

Στη ζεστή αίθουσα της μουσικής ταβέρνας Ελιάς γη ξεφάντωσαν  στον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Ήταν μια εκδήλωση άψογη από πλευράς οργάνωσης και φιλοξενίας όπως αρμόζει άλλωστε στην Ένωση των Βετεράνων.

Ο Προεδρος κος Κανέλλος  Τσιρμπας και το Δ.Σ. καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης,τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσια τους αλλά και τους χορηγούς για την βοήθεια τους στη λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του ταμείου αλληλεγγύης.

Ακολούθησαν 2 βραβεύσεις,αυτή του κυρίου Σπάθα  .

Η καλύτερου προπονητή με την ξέφρενη πορεία της Προοδευτικής και την άνοδο στη Γ' εθνική την περίοδο 2015-2016.

Την τιμητική διάκριση έδωσαν από κοινού ο Προέδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ιωνικού κος Ξεναριος και  ο εκπρόσωπος του Αιγάλεω κος Κατσικογιαννης. 

Στη δεύτερη βράβευση την τιμητική διάκριση έδωσε ο Προέδρος της Ένωσης παλαίμαχων Αθήνας κος Σαρηδημητριου στο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κερατσινίου κι Ζουτη Απ. για την προσφορά του στο πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Παρόντες ήταν. Από τα μέλη της Ένωσης Βετεράνων ο Ηρακλής Νίκαιας με την πολυπληθέστερη συμμετοχή η ομάδα Περάματος το Μοσχάτο η Δραπετσώνα ο Αργοναύτης ο Ασπροπυργος η Ν Ευγενείας ο Ιωνικος η Προοδευτική το Κερατσίνι ο Πανελευσινιακος ο Ερμής Κορυδαλλού ο Αίας Σαλαμίνας η Δόξα Πειραιά Εθνικός Πειραιά και το επίτιμο μέλος από την Αθήνα το Αιγάλεω

Επίσημοι καλεσμένοι ο Προεδρος κος Σαρηδημητριου το Δ.Σ των παλαίμαχων της Αθήνας από την ΕΠΣ Πειραιά ο κος Παρασκεύακος,από την πειραϊκή Διαιτησία ο κος Δροσινος,ο επιτημος Προέδρος της ΕΣΒΠΠ ο κος Σιδηρόπουλος από τους παλαίμαχους Πανιώνιου ο κος Χασιώτης

Ο Προεδρος και το Δ.Σ της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ευχαριστούν τον κι Τσατσο Αντώνη και τους φούρνους Ήπειρος για τη μεγάλη στήριξη. 

Το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης το γυμναστήριο Life up(Πειραιώς 9) τα s/m Σκλαβενίτης καθώς επίσης και τους κύριους Γκαμανη ,Δισκακη,Παπαδόπουλο,Αποστολοπουλο,Σιδηρόπουλο ,Πάστρα,Βαγγέλη,Λιγνό,Αντωνίου,Νικολάκη,Παγομενο για την προσφορά τους στη λαχειοφόρο αγορά.

Την κυρια Τσιρμπα που επιμελήθηκε του θεατρικού σκετς για άλλη μια φορά και απογείωσε την διασκέδαση.

Τον πανταχού παρών ΣΤΑΘΗ  ΓΙΑΠΠΑΠΑΣ για την άψογη κάλυψη της εκδήλωσης

Ήδη το Δ.Σ της Ένωσης σχεδιάζει το επόμενο ταξίδι πιθανότατα το Σαββατοκύριακο της 25 Μαρτίου γιατί πάνω από όλα αυτο πού ξέρουν καλύτερα είναι να παίζουν ποδόσφαιρο ⚽

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1118658568243187



Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top