0


ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
Στην  κατάμεστη αίθουσα  της μουσικής ταβέρνας " Ελιάς Γη"  το κέφι ήταν αμείωτο  έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την ικανοποίηση του δεν έκρυψε ο πρόεδρος των βετερανων Δημήτρης Σαρρής  ευχαριστώντας όλους τους φίλους, όπως τους αποκάλεσε στην σύντομη ομιλία του, για το δυναμικό παρον στο κάλεσμα του Δ.Σ των Βετεράνων. Για την πολυετή στήριξη του Συνδέσμου , τιμήθηκαν 
ο γ.γ των Βετεράνων του ολυμπιακού  κος Αντώνης Γλύκας  και η εκπομπή του "Θρυλικές Ιστορίες" ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου Ι Ε Κ Άλφα Σοφοκλής Ξυνής οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μανώλης Λάγγουρας , Δημήτρης Γεώργας και Μπάμης Νομικός. 

Την "οικογένεια " των Βετεράνων τιμησαν με την παρουσια τους η αντιδήμαρχος  Πειραιά Νανά Χαρβαλάκου- Γλύκα, ο πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά και νήσων κος Γιάννης Μαρωνίτης , Βίκυ Νικολάκου από την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , ενώ από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ιωνικού κος Ηλίας Λυγνός με τη σύζυγό του , πρόεδρος των Βετεράνων του Περάματος κος Στέφανος Φούσκας με τη σύζυγό του  , ο πρόεδρος των Βετεράνων του Αργοναύτη κος Γεώργιος Καλαφατάς με τη σύζυγό του, ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας κος Γιάννης Περλορέντζος με τον Ποδοσφαιριστή Γιάννη Θεοδωσίου , ο παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και της Εθνικής ΕΛΛΑΔΟΣ κος Νίκος Καρούλιας , ο πρώην δήμαρχος Περάματος κος Γιάννης Γλύκας , δυνατό παρόν έδωσε η ομάδα του  ΑΣΤΕΡΑ Κηφισού με τον πρόεδρο κος Νίκος Μιτσάκος.

Στο περιθώριο της γιορτής ο κ. Αντώνης Γλύκας εκπροσωπώντας τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ι Ε Κ Άλφα  ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος του Οργανισμού Σοφοκλής Ξυνής προσφέρει μια υποτροφία αξίας 5.000 ευρώ σε οιονδήποτε κλάδο μάθησης της σχολής επιθυμεί . Για το άτομο που θα διατεθεί η υποτροφία , θα αποφασίσουν οι βετεράνοι του Χατζηκυριακείου.Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά "ΚΑΝΑΛΙ 1" 90,4 fm ΑΝΝΑ Ζαντιδου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1103890373053340




Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top