0

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κλείνοντας την αγωνιστική και κοινωνική  δράση της  για το  2016 πραγματοποίησε  επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού με σκοπό την παράδοση τροφίμων , φαρμακείο και ρουχισμό και βοήθεια στο φιλόπτωχο ταμείο των κρατουμένων .

Ιδιαίτερη θερμή υποδοχή από τον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού κύριο Χριστόφορο Γιαννακόπουλο και την κυρία Βασιλική Φραγκαθούλα. 

Για άλλη μια φορά έμπρακτα αποδεικνύεται ότι ο αθλητισμός φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους  και τους κρατούμενους που είναι ιδιαίτερα αγαπητό από όλους τους Έλληνες.  

Παραδειγματική είναι η αξιοσημείωτη συνεργασία της Διοίκησης των φυλακών Κορυδαλλού με τους κρατούμενους οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα για την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα – τουρνουά που διοργανώθηκε και από τους δύο φορείς , ανταλλάξανε τιμητικές πλακέτες  με αγκαλιές και θέρμες χειραψίες , η εταιρία Mega Sport (Νίκος Παπαδόπουλος) προσέφερε μια βαλίτσα φαρμακείο .

Ο χώρος του ποδοσφαίρου  έχει φτιαχτεί από προσωπική εργασία κρατουμένων και αυτό που έκανε εντύπωση , είναι  η ευαισθησία των ανθρώπων που ζουν πίσω από τα κάγκελα. Γύρω μας ,  ζωάκια που φροντίζουν οι ίδιοι , λαγοί, γατάκια, κόκορες, πτηνά  μας πλησίαζαν δείχνοντας την οικειότητα με τον άνθρωπο.

Το παιχνίδι άρχισε και χύθηκαν παντού γέλια και πειράγματα μεταξύ τους σαν μικρά παιδιά ! Κανείς δεν ξεχώριζε...

Για την ιστορία να αναφερθούμε ότι προκρίθηκε η ομάδα των κρατουμένων .

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας ευχήθηκε σε όλους
 « Καλές γιορτές» &  Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα ! αφήνοντας ανοικτή την ημερομηνία της πρόσκλησης για την επόμενη επίσκεψη της Ένωσης στις φυλακές. 

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης  Νίκος Σιδηρόπουλος ,  στην είσοδο μας στο χώρο των φυλακών δήλωσε :Συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΕΣΒΠΠ και σε όλα τα Μέλη της ΕΝΩΣΗΣ που συμμετέχουν δυναμικά σε κοινωνικές δράσεις προσφέροντας ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους συνανθρώπους μας ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές της Ζωής !!!! Χρόνια σας Πολλά καλά Χριστούγεννα !


Ο κύριος Χριστόφορος Γιαννακόπουλος (Διευθυντής φυλακών ) στην έξοδο μας από τις φυλακές συγκινημένος ,με τεράστια εμπειρία, σε σημείο εντυπωσιασμού  αναφέρθηκε δείχνοντας την ειλικρινή  στάση της ζωής « Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ»  ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρο της Ένωσης για την επίσκεψη και όλους του βετεράνους που στάθηκαν δίπλα στους κρατούμενους και τους έκαναν μέσα από τον αθλητισμό να ξεχαστούν και να νιώσουν για λίγο παιδιά.  

Θερμές ευχές για Χρόνια πολλά σε  όλους με Υγεία !!  

Μαζί μας ήταν οι παλαίμαχοι διαιτητές μας οι κύριοι Καρακίτσος και Ζάχαρης

Καθώς οι Βετεράνοι του Πειραιά και ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Σιδηρόπουλος, Τσίρμπας, Μπάκας, Κατσικογιάννης, Κοντζαπαναγιώτης, Παπαλεξάνδρου, Πετρίδης, Χατζηβασιλείου, Παπαδόπουλος Ανδρ., Σαρρής Κ, Θεοδώρου, Μπακατσέλος, Κάσσαρχος, Μαρσώνης, Λαμπρινίδης ,Βαγγέλης και ο Νικος Πετρόπουλος που ήταν σημαντικός αρωγός της επίσκεψης μας. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ 

Εκ μέρους του ΔΣ

"Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά"


Βίκυ Νικολάκου
Γραφείο τύπου της ΕΣΒΠΠ


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top