0


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ
Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά μαζί με τον Σύλλογο Φωνή Αγάπης για τα παιδιά προσέφερε με  αγάπη ένα απόγευμα γεμάτο “την μαγεία των Χριστουγέννων “ σε όλα τα παιδιά που  νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων  «Αγία Σοφίας» στο Γουδή.

Ο ενθουσιασμός, η χαρά   κορυφώθηκαν όταν, στην κεντρική αίθουσα υποδοχής του Νοσοκομείου , υπήρχαν δώρα και άνθρωποι με συναισθήματα για τα  παιδιά του Νοσοκομείου και οι ευχές «του χρόνου να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους!». 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πίστη κύριος Γιάννης Φιλιππαίος , καλωσόρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κύριο Κανέλλο Τσίρμπα ,  τον αντιπρόεδρο κύριο Σταύρο Μπάκα , τον οικονομικό Σύμβουλο Ιωάννη Κιούλο και τον εκπρόσωπο των Βετεράνων κύριο Μιχάλη Σαμπάνη. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις το ΔΣ συνοδεύεται πάντα από τις  κυρίες  που δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στην οικογένεια των Βετεράνων. 

Η κυρία Δέσποινα Τσίρμπα και η κυρία  Μαριάνθη Μπάκα. Στην όμορφη παρέα δεν έλειψε και ο Σύλλογος που είναι δίπλα στην ένωση με εκπροσώπους τους τον κύριο Γιώργο Μπακρατσά ,τις κυρίες Μαριαλέννα Μπαξεβάνη, Αλεξάνδρα Ζιώργα.      

Πλημύρισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες  στους διαδρόμους του Νοσοκομείου όταν οι βετεράνοι  και οι εκπρόσωποι από την Φωνή Αγάπης για τα παιδιά , πλησίασαν τα παιδιά και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, και υπό τους ήχους των τραγουδοποιών φορτωμένοι με δώρα, επισκέφτηκαν  όλους τους θαλάμους και τα μοίρασαν στα παιδιά.

Η χαρά και η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή  του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές παθήσεις. Η εκδήλωση του Συλλόγου «Πίστη»  που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία .   

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της τιμήθηκε  για την προσφορά της η ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και οι κ.κ. Νίκος Κυνηγός (Ζωγράφος εικαστικού προγράμματος), η κυρία Δήμητρα Κυνηγού  (Ζωγράφος εικαστικού προγράμματος), Νίκος Κοτταρίδης (Ζωγράφος εικαστικού προγράμματος), Σταυρούλα Πατσιατζή (χειροτέχνης ).

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Πιστή τον κύριο Ιωάννη Φιλιππαίο για  όλη την όμορφη συνεργασία καθώς και την Διευθύντρια του Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Άννα Παναγοπούλου για την δυνατότητα επισκεψης στην « ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου  Αγίας Σοφίας». Και βέβαια τον Σύλλογο  Φωνή Αγάπης για τα Παιδιά , τον αρωγό της προσπάθειάς αυτής .










Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top