0

ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά   που πραγματοποιήθηκε  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χθες το απόγευμα .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης και ο αντιδήμαρχος Ι. Μπακατσέλος .

Ο  πολιτευτής των ΑΝ.Ελ. Π. Μαυρέας ,o εκδότης της εφημερίδας και διευθυντής του σταθμού Atlantis 105,2 κ. Χάνδακας  και ο επίτιμος πρόεδρος της  Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά  κος Νίκος Σιδηρόπουλος ιδιοκτήτης του θεάτρου Αρχελάου Θέατρο και  εφημερίδας Εν τη Πόλει . 

Από την ΕΠΣ Πειραιά  το παρών έδωσαν οι κ.  Κωνσταντίνος  Χολέβας  Α’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής   Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου , Ιωάννης  Σταματάτος πρόεδρος οικονομικής επιτροπής , μέλος ΔΣ ,Λουκάς Κανδύλης πρόεδρος επιτροπής παρατηρητών, μέλος του ΔΣ  .

Παρόντες επίσης ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού κ. Χρ. Γιαννακόπουλος, όπου μας επιβεβαίωσε και το φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 21-2-2016 στις φυλακές Κορυδαλλού .

Σημαντική η προσφορά του Συλλόγου « Φωνή Αγάπης για τα παιδιά» με την γλυκιά εκπρόσωπο του,  κα Μαριαλένα Μπαξεβάνη , η οποία παρευρέθηκε στην γιορτή μας  και θα είναι κοντά μας  την Δευτέρα στις 19-12-2016 στην παράδοση των παιχνιδιών που θα πραγματοποιήσουμε από κοινού στο νοσοκομείο Παίδων 
« Αγία Σοφία» στα παιδιά με νεοπλασματικές  ασθένειες.  

Κοντά μας ο Γιώργος Κωττάκης βετεράνος Ολυμπιακού, ο κύριος  Μιχάλης Μουσελής  πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου , ο  πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης  Μπούγας.  

Στην παρέα μας ήταν ο κύριος Αντώνης Δαρζέντας δημοσιογράφος, ο οποίος φιλοξενεί την στήλη του στα «Πειραϊκά» ,  της εφημερίδας Φως των Σπορ - « Τα νέα των Βετεράνων»-   κάθε Τετάρτη  σε συνεργασία με το Γραφείο τύπου της Ένωσης .

Ενώ από την αντίστοιχη Ένωση Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας ο κύριος Στέλιος Σαρηδημητρίου πρόεδρος της Ένωσης μαζί με τον κύριο Αντωνίου Γενικό Γραμματέα .

Από τον χώρο της διαιτησίας ήταν ο  κ. Γιαννακουδάκης,  Τόγιας, Ζάχαρης, Καρακίτσος, Περδικούρης, Βιντσέζος .

Ο κύριος  Αντώνης  Γλύκας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ενώ  έστειλε τις θερμές ευχές του για τις Γιορτές που έρχονται  και  κάλυψε τηλεοπτικά -στιγμιότυπα σε συνεργασία με τον κύριο Γιάππαπα  προκειμένου να γίνει η προβολή  της εκδήλωσης στην εκπομπή του .

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος  της Καραϊσκάκης ΑΕ κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τις ευχές του  έστειλε μέσω του κυρίου Κ. Χολέβα   δωρεάν προσκλήσεις για αγώνα του Ολυμπιακού – Παναιτωλικού  , καθώς και διάφορα δώρα .

Η Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών  Πειραιά τον ευχαριστεί .  

Παρών και  έδωσαν  οι περισσότεροι εκπρόσωποι  των ομάδων 

ΦΟΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1067574616684916







Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top