0

ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
Εχθές την Δευτέρα το απόγευμα έγινε το Τοπικό Ντέρμπυ του ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ένας όμορφος φιλικός αγώνας που διεξήχθη στο Γήπεδο του Ρέντη μεταξύ των ομάδων ....

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου - ΔΑΟ Αργοναύτης .

Με τους παλαίμαχους να αποδίδουν καταπληκτική μπάλα .

Ένα όμορφο παιχνίδι που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες μεγάλων κατηγοριών μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων, μέσα πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια , με πλούσιες φάσεις και με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η ομάδα μας κατάφερε να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο χάρη σε δυο προσωπικές ενέργειες του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ που θύμιζε παλιές καλές του στιγμές ,απο το παρελθόν του όταν ήταν ενεργός. Απέφυγε το κεντρικό δίδυμο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ,με ωραία ατομική ενέργεια απο την αριστερή πλευρά και με ωραίο πλασέ να κάνει τα γκολ. 

Τέλος πολλά μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους Βετεράνους που συμμετείχαν στο φιλικό αγώνα οποίος τον διακατείχε το αθλητικό πνεύμα , και η ωραία αθλητική συμπεριφορά όλων των παικτών. Γιατί εμείς όλοι στο Χατζηκυριάκειο είμαστε μια παρέα .

Το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη θέση , αλλά για την ιστορία ......

Το σκορ έληξε 2 - 0 υπέρ της Α Ε Χατζηκυριακείου .

Οι Συνθέσεις των Ομάδων .

Α . Ε . ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ : Προπονητής Νίκος Ζηνέλης .
Καραχάλιος , Λαμπρόπουλος , Νομικός , Ευδαίμων ,Σκουλός , Λιάχοβιτς , Σαρρής , Χριστοφοράτος , Τζελέπης , , Γεώργας , Γαρυφόπουλος , , Οσμάν , Σούρμπης , Μπουντούρης , Γκόκας , Αθανασιάδης , Γιαραμαζίδης .

ΔΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ :Καλαφατάς Γιώργος .
Νικολάου , Χαρτοφύλακας , Ξανθόπουλος , Γριμάνης , Γαβαλάς , Ιωάννου , Πεπές , Φωτεινός , Κατσιώλης , Φρατζής , Γκόλφης , Γκόλφης Νικ. , Καρλής , Τσουκαλάς , Τσίλης ,

Τέλος, ο πρόεδρος των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, Δημήτρης Σαρρής, αλλά και όλη η οικογένεια των Βετεράνων, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους ευχαριστήρια στον Δ. Α. Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και τον Γιώργο Καλαφατά για την άψογη φιλοξενία τους .

Με εκτίμηση .

Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι της ΑΕ Χατζηκυριακείου συνέχισαν για το Δεύτερο Ημίχρονο του αγώνα στο μεζεδοπωλείο '' ΣΟΛΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ '' στην Πειραϊκή (Ακτή Θεμιστοκλέους 284, Πειραιά , 2104512340
Εκ του γραφείου τύπου των Βετεράνων .










Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top