0


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ


Τιμήθηκε και η μνήμη των  Β.Λαγού και Μ. Ανδρεάκου που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή

Οι βετεράνοι του Κερατσινίου 2-1 τον Άρη Νίκαιας

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ,παρουσία αρκετού κόσμου , διεξήχθη  ο 16ος αγώνας των βετεράνων του Κερατσινίου και του Άρη Νίκαιας στη μνήμη του παλαιού ποδοσφαιριστή και των δυο ομάδων Μιχάλη Πουλάκου .

Φέτος τιμήθηκε και η μνήμη δυο ακόμα παλαιών ποδοσφαιριστών του Βαγγέλη Λαγού και του Μιχάλη Ανδρεάκου που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή .

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων τίμησαν με πλακέτες τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών .

‘Εγινε επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη τους από τον πατέρα Νεκτάριο .

Μάλιστα το Δ.Σ. των βετεράνων του Κερατσινίου αποφάσισε να αποσύρει την φανέλα με τον νούμερο 4 , σαν ελάχιστο δείγμα τιμής στη μνήμη του Μιχάλη Ανδρεάκου.

Οι οικογένειες και των τριών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ευχαριστούν τον κόσμο για την παρουσία του καθώς και τους βετεράνους του Άρη Νικαίας και του Κερατσινίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα .

Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Κερατσινίου με 2-1 . Προηγήθηκαν οι Νικαιώτες στο α’ μέρος με γκολ του Νίκου Πηλίδη, αλλά ο Γιάννης Καψής με δυο προσωπικά τέρματα στην επανάληψη χάρισε τη νίκη στην ομάδα τους.

Διαιτήτευσε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ Μιχάλης Δαμιανάκης με βοηθούς τον γιό του Κώστα και τον Δημήτρη Παγουρτζή.

Με το Κερατσίνι έπαιξαν οι Σακελλαρίου Βαγγελάκος, Κορρέας , Λιάπης, Βαττής, Γουλέτας, Παπασταματίου Σιφνάκης, Νικολόπουλος, Καψής, Βασιλικός, 
Καλούδης, Ζάχος, Θεοδώρου, Παπαγεωργίου, Τύρπος, Τσούμας  Χονδρουδάκης
Στο  γήπεδο ήταν επίσης οι Κιούλος, Σοφράς, Πρινιωτάκης Καλούδης Τ., Ανδρεάκος Π., Παπανικολάου, Γεωργούσης, Λάμπρου, Παπαγεωργίου Γ., Λαγός Χ.. Μουρκόγιαννης Ψύλλιας 

Με τον Άρη Νικαίας αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννόπουλος, Αγουρσαλίδης, Προκόπας, Μπουλμέρτης, Φουράκης, Αταγιάν, Τσεβρετζής, Πηλίδης , Τσιμπάκης, Σδρένιας, Σιδηρόπουλος, Λαγός Α., Πετράκης , Παπαπαναγιώτου, Κυπραίος, Ματθαίου, Γραμματάκης .

Ήταν εκεί επίσης οι Πολίτης , Αδελφίδης, Θωμαΐδης, Τσώλης, Ζαχαριάδης, Λογοθέτης, Κωτσάκης κ.α.

Παρών και ο αντιπρόεδρος  της Ένωσης  Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Σταύρος Μπάκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=915507041891675






Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top