0


Στις 22 του μηνός και ώρα 5 το απογευμα,στην παιχνιδιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας,ο πρόεδρος Γιάννης Κιούλος,μαζί με τον Βαγγέλη Λιάπη και τον Γιάννη Καψή παρέδωσαν αναπηρικό καροτσάκι για την εξυπηρέτηση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ήτανε μια κίνηση σε συνεργασία με το σύλλογο "Αγάπης για Ζωή" που μαζεύει καπάκια από όλη την Ελλάδα και αντί για χρήματα παίρνει αναπηρικά καροτσάκια και τα δορίζει σε όλους τους ανθρώπους που έχουνε ανάγκη.

Σε αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς στάθηκε στο πλευρό των συλλόγων και η Ένωση Βετεράνων Πειραιά και ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας, οι οποίοι έχουν στενή συνεργασία μαζί τους και με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Πειραιά.

Το παρών έδωσαν,από το σύλλογο Αγάπης,η Αθανασοπούλου Ουρανία,η Βαγγάλη Παρασκευή και η Ζώγα Κλειώ,απο τη δημοτική αρχή οι Αλεξίου Κώστας και Συράκου Σταυρούλα,αντιδήμαρχοι,από την Ένωση Βετεράνων Πειραιά ο Γιάππαπας Στάθης και η διευθύντρια της παιχνιδιοθήκης του δήμου Κερατσινίου Συνεκίδου Μαρία.

Τα παιδιά,με τη σειρά τους,χόρεψαν μπροστά στους επισήμους,ελληνικούς παραδοσικούς χορούς,δείχνοντας,έτσι,την αγάπη τους και τη χαρά τους για το καροτσάκι της δωρεάς.

Η Μαρία Συνεκίδου έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Γιάννη κιούλο,τον Βαγγέλη Λιάπη και τον Γιάννη Καψή για αυτήν την όμορφη κίνηση που έκαναν να μας χαρίσουν ένα αναπηρικό καροτσάκι γιατί παραγματικά το έχουμε ανάγκη στις μετακινήσεις που κάνουμε με παιδιά που έχουνε ειδικά προβλήματα.

Επίσης,να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους υποστηρικτές,όπως είναι ο σύλλογος αγάπης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων μαζί και την Ένωση Βετεράνων Πειραιά,τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα και τον Σταθη Γιάππαπα,που απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό αυτήν την προσπάθεια."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.866850280090685.1073742734.106197116156009&type=3

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top