0


Βίκυ Νικολάκου 


Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστες του Συλλογου Βετερανων ποδοσφαιριστων Προοδευτικης θα ηθελαν να εκφρασουν τις θερμες ευχαριστιες τους σε ολους τους εκπροσωπους των ομαδων ,,τους βετερανους ποδοσφαιριστες,τους παραγοντες,τους βουλευτες και δημοτικους συμβουλους της περιοχης μας,καθως και τους απλους φιλαθλους του ποδοσφαιρου ,,που με την παρουσια τους τιμησαν και λαμπρυναν την βραδια της κοπης της πρωτοχρονιατικης πιτας μας στις 24 Φεβρουαριου στο ρεστοραν-καφε Β&Β του συμπαικτη μας Βασιλη Ξανθοπουλου.

Αφου απολογηθω προσωπικα για την καθυστερηση αυτης της αναρτησης,θα ηθελα να αναφερω ονομαστικα ολους αυτους που παρευρεθησαν στην εκδηλωση μας αυτη,ευχαριστωντας τους που μας τιμησαν με την παρουσια τους.

Τους βουλευτες Καρακωστα Ευη , Διαμαντιδη Γιαννη ,Τραγακη Γιαννη(εκπροσωπηθηκε μεσω του κ.Φλωρη Ιωαννη),Νεραντζη Αναστασιο.

Τον Αντιδημαρχο Νικαιας κ.Νικολακη Σπυρο που εκπροσωπησε τον δημαρχο Νικαιας κ παρελαβε την τιμητικη πλακετα αντ'αυτου ,τον δημοτικο συμβουλο Κορυδαλλου κ.Γερακαρη Παυλο που εκπροσωπησε τον δημαρχο Κορυδαλλου κ παρελαβε επισης τιμητικη πλακετα αντ' αυτου.Εδω να ευχαριστησουμε τον κ.Γερακαρη για την παρουσιαση της εκδηλωσης .

Τον δημοτικο συμβουλο Κορυδαλλου κ.Καπιτσινο Ανδρεα.
Τον κ.Γουρνα Θεοδωρο,εκπροσωπο της εφημεριδος "Η Πολη μας".

Τον πρωην προεδρο της Προοδευτικης κ.Καρρα Γιαννη ,ο οποιος τιμηθηκε απο το συλλογο μας,τους πρωην προεδρους και παραγοντες της ομαδας μας κ.κ. Τσεμπερακη Λαμπρο,Νικολαιδη Νταη (επισης τιμηθηκαν),Αρχοντακη Δημητρη,Σοφο Διονυση,Βεναρδο Μανωλη.

Τους νυν προεδρους της ομαδας μας κ.κ.Κατσαρο Βασιλη και Λεμονη Νικο οι οποιοι τιμηθηκαν για την προσφορα τους.

Τον νυν γενικο αρχηγο της ομαδας μας κ.Πλακιδη Κωσταντινο.
Τους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας,κ.κ.Παπανικολα Μιχαλη,Κουσουρη Κυριακο,Μπιτζανη Μαριο,Τσαγκαρη Αντωνη.

Τον προπονητη της ομαδας μας κ.Σπαθα Βασιλη.
Τον εκπροσωπο των παλαιμαχων διαιτητων Πειραια
κ.Λουζινα Κωσταντινο.

Τον δημοσιογραφο της εφημεριδος "Φως των σπορ",κ.Δαρζεντα Αντωνη.
Τον δημιουργο και παρουσιαστη της εκπομπης "Θρυλικες Ιστοριες" του τηλεοπτικου σταθμου ΑΡΤ και εκπροσωπο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και των βετερανων ποδοσφαιριστων του Ολυμπιακου κ.Γλυκα Αντωνη,τον οποιο ευχαριστουμε θερμα για την τηλεοπτικη καλυψη της εκδηλωσης μας.

Τον εκπροσωπο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ κ.Παπακανδερακη Μανο.

Τους εκπροσωπους του συλλογου φιλων Προοδευτικης Crimson Club,κ.κ.Τομπρο Γιαννη,Μπαρμπερη Νεκταριο(παρελαβε τιμητικη πλακετα),Τρικαλακο Ακη,Παπαδη Ιωαννη.

Τον προεδρο της Ενωσης Συνδεσμων Παλαιμαχων ποδοσφαιριστων Πειραια κ.Τσιρμπα Κανελλο,τον αντιπροεδρο κ.Παπαλεξανδρου Στελιο,οι οποιοι εκπροσωπησαν επισης και τον Ηρακλη Νικαιας και Αιαντα Σαλαμινας αντιστοιχα.
Την εκπροσωπο του γραφειου τυπου της Ενωσης Συνδεσμων Παλαιμαχων ποδοσφαιριστων Πειραια κ.Νικολακου Βικυ.

Τους κατωθι εκπροσωπους συλλογων παλαιμαχων ποδοσφαιριστων:
Τον κ.Λουκανιδη Τακη εκ του Παναθηναικου.

Τους κ.κ Σεραφειδη Στελιο,Σιμιγδαλα Μιχαλη,Σεβαστοπουλο Νικο εκ της ΑΕΚ.
Τους κ.κ Μαστρακουλη Βασιλη ,Σκουρα Μαριο,Μεσα Παναγιωτη εκ του Απολλωνα Αθηνων.

Τον κ.Χριστοδουλου Δημητρη εκ του Πανιωνιου.

Τον κ.Κατσικογιαννη Παναγιωτη εκ του Αιγαλεω .

Τους κ.κ Ξεναριο Βασιλη,Παπαδοπουλο Ανδρεα,Σειτανιδη Χρηστο εκ του Ιωνικου.

Τους κ.κ. Κυριακου Θεοδωρο ,Ζερβουδακη Πετρο εκ του Ηλυσιακου.

Τους κ.κ.Γραμματικο Ανδρεα ,Τσιβλερη Κωνσταντινο εκ της Νεας Περαμου.

Τον κ.Πριντεζη Μιχαλη εκ της Δοξας Πειραια.

Τον κ.Αγιουταντη Γιαννη εκ του Α.Ο Κορυδαλλου.

Τον κ.Φουσκα Στεφανο εκ του Περαμαϊκου.

Τον κ.Μακρυωνιτη Αρη εκ του Εθνικου.

Τον κ.Σαρρη Δημητρη εκ της ΑΕ Χατζηκυριακειου κ ως Γ.Γραμματεα του Ομιλου Ουνεσκο Πειραιως κ νησων.

Τους παλαιμαχους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας Σπετσαρια Διονυση,Νικολακακο Σταυρο,Μανδρεκα Γιαννη,Χατζηαθανασιου Μιχαλη,Σπετσερη Τακη,Νταβελη Αλεκο,Λιθοπουλο Αλεκο(οι δυο τελευταιοι εκπροσωπησαν και τα τμηματα υποδομων της ομαδας μας),Χορτσα Δημητρη,Βαφειαδη Κωσταντινο,Τσεβρετζη ΓιαννηΑννη Χρηστο,Μαλλιαρη Νικο,Κολεμπα Χρηστο,Ξανθοπουλο Βασιλη,Παπαχρονη Κωστα,Μπαριαμογλου Γιωργο,Κουμεντακο Κυριακο,Σιδηροπουλο Μακη,Κοπανιδη Βλαδιμηρο,Τσαγκαβελη Σωτηρη,Κατσικα Νικο,Χατζηδημητριου Θαναση,Γιαννουλο Στρατο,Μαυριδη Κωσταντινο.

Το Δ.Σ μας εκπροσωπηθηκε απο τον προεδρο κ.Σκριβανο Γιωργο,τον αντιπροεδρο κ.Βουρδαμη Σταματη,τον Υπευθυνο ποδοσφαιρικου τμηματος κ προπονητη κ.Ξανθοπουλο Χρηστο, τον Γραμματεα κ.Τζιαμαλη Αντωνη,τα μελη κ.Ιωαννιδη Βασιλη,Τσεβρετζη Γιαννη.

Ο ταμιας κ.Φουρακης Γιαννης αναρρωνει απο μια επεμβαση και επικοινωνησε τηλεφωνικως οπως κ πολλοι αλλοι φιλοι και συναθλητες μας.Την βραδια ομορφυναν με την παρουσια τους πολλες συζυγοι παλαιμαχων ποδοσφαιριστων,παραγοντων κ φιλων της ομαδας μας και τις ευχαριστουμε ιδιαιτερως.

Τελος θα θελαμε να κανουμε ιδιαιτερη αναφορα στους συναθλητες μας κ.κ.Παχατουρα Φιλιππο και Κωστουλα Παναγιωτη για την προσφορα της πιτας μας και των φαγητων που σερβιριστηκαν κατα τη διαρκεια της εκδηλωσης,καθως και τους κ.κ Χρηστο κ Βασιλη Ξανθοπουλο για την παραχωρηση του καταστηματος τους .

Κλεινοντας,ο υπογραφων θα ηθελε να ζητησει συγγνωμη για τυχον λαθη η παραλειψεις στα ονοματα των παρευρισκομενων.

Σας ευχαριστουμε ολους θερμα κ σας ευχομαστε καλη χρονια με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top