0

Βίκυ Νικολάκου   Μια πολλή όμορφη αποκριάτικη γιορτή μας χάρισαν οι βετεράνοι  του Πειραιά! Τρελό κέφι και χορό με πολλές εκπλήξεις!!

 Η κα Τσίρμπα με το σόου που δημιούργησε μας εντυπωσίασε και για άλλη μια φορά εκτόξευσε την γιορτή στα ύψη!

 Οι Δωδεκάθεοι κατέβηκαν στην κοσμική ταβέρνα της Αγίας Βαρβάρας στους «Φοίνικες» και μας έδειξαν τι σημαίνει γέλιο και διασκέδαση!! Με την παρουσία τους μας τίμησε το Δ.Σ της Αθήνας των παλαιμάχων .

Ο πρόεδρος τους κος Σαριδημητρίου, οι αντιπρόεδροι κκ Θειακούλης & Βουλκίδης, ο γενικός γραμματέας  κος Αντωνίου με τον υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κο Βελλά.

Κοντά μας παρευρέθησαν οι παρακάτω και τους ευχαριστούμε πολύ. 

«Είμαστε περήφανοι που μεγαλώνει η οικογένεια των παλαιμάχων » όπως αναφέρθηκε και ο κύριος Τυρλής (γενικός γραμματέας) στην έναρξη της εκδήλωσης. 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που συνεχίζονται κοντά μας είναι και ο Σύλλογος συμπαράστασης απόρων και ορφανών «ΦΩΝΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» με τους εκπροσώπους της,  κα Μπαξεβάνη, κα Φουρίδη και κα Μπουρίκου.

Πραγματοποιήθηκε βράβευση για τον κύριο Τσάτσο Αντώνη που μας στηρίζει και πλέον είναι μέλος της ΕΣΒΠΠ. 

Ιδιοκτήτης των αρτοποιείων «Ήπειρος» και σε καθημερινή βάση με την ευγενική του χορηγία και με την συμπαράσταση μας στηρίζει το Ίδρυμα « Ο Καλός ποιμήν »

Ο Επίτιμος πρόεδρος κος Σιδηρόπουλος Νίκος επί πολλά έτη πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ.

Από την ΕΠΣΠ κα Μωρέ Ιωάννα μέλος της Μικτής Πειραιώς.
Ο κος Κόλλιας Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μοσχάτου – Ταύρου
Ο κος Δροσινός Νίκος από την επιτροπή Διαιτησίας ,υπεύθυνος εκπαίδευσης και ανάπτυξης της ΕΠΣΠ και γραμματέας συνδέσμου διαιτητών Πειραιά.

Λόγω της επαγγελματικής του υποχρέωση για την Red night στο Star club Βούλας ο κύριος  Αντώνης Γλύκας  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί κοντά μας. 

Η σκέψη του και οι ευχές τους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Στηρίζει την ΕΣΒΠΠΠ και πάντα είναι κοντά  μας. Μας έκανε χορηγία μια μπάλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παιχτών , η οποία δόθηκε σε δημοπρασία και παραδόθηκε στον πρόεδρο του Ερμή Κορυδαλλού κύριο Πρέκα!!

Πρόεδροι των ομάδων του Πειραιά που μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά με την παρουσία τους από τον  “Ερμή Κορυδαλλού” κος Πρέκας Κωνσταντίνος, “Κερατσινίου” κος Αποστόλου, Παπαγιώργος “Ειρήνης 2005”,     


Μαζί μας και οι ομάδες του συνδέσμου μας με τις παρέες τους. Μεγάλη παρουσία ο Ηρακλής Νικαίας, ο Ερμής Κορυδαλλού, ο Αετός Κορυδαλλού, το Κερατσίνι.
Το Χατζηκυριάκειο, ο ΑΟΑΔ, το Μοσχάτο , ο Ιωνικός, η Δραπετσώνα, ο Αργοναύτης, η ομάδα του Περάματος. Πανευλεσινιακός  (Εκ παραδρομής αν έχω ξεχάσει κάποιον να με ενημερώσει!!),

Εκπρόσωποι των Βετεράνων οι :Ρασούλης, Κανέρης, Βαγγέλης, Κιούλος, Μπάκας Θ., Μπάκας Στ. , Κοντραφουρης, Σαρρής, Καλαμάρας, Σπυριδάκης, Χατζηβασιλειου,  Γκόλφης, Κοντζαπαναγιώτης, Ξενάριος , Παπαδόπουλος, Πολυχρόνου, ο κύριος Γρηγορόπουλος επί πολλά έτη πρόεδρος των “Νέων Ευγενείας”.

Ο πρόεδρος  της  Ένωσης Συνδέσμου Βετεράνων Πειραιά κος Κανέλλος Τσίρμπας ευχαριστεί όλους  όσους  κατάφεραν να έρθουν αυτή την βραδιά κοντά μας , καθώς όλους τους συνεργάτες  του  που  στήριξαν και  προσπάθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή . Ηθικά και οικονομικά . Τους εύχεται Υγεία και Ευημερία τόσο σε εκείνους  όσο και στις οικογένειες τους .  

Καλές αποκριές!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.853097398132640.1073742713.106197116156009&type=3

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.853117758130604.1073742714.106197116156009&type=3

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top