0

Βίκυ Νικολάκου,  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 20:05 και άφιξη στην Πάφο στις 21:40. 

Μεταφορά με το Λεωφορείο μας από το αεροδρόμιο για το Ξενοδοχείο NAVARRIA που βρίσκεται στην Τουριστική περιοχή της Λεμεσού. 

Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και το βράδυ βόλτα στην πόλη της χαράς και του γλεντιού όπως αποκαλούν τη Λεμεσό.

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Πρόγευμα στο Ξενοδοχείο μας από τις 7:00 μέχρι τις 9:30 και μετά θα μεταβούμε στη Λευκωσία για να επισκεφθούμε το ΤΥΜΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ, τη ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ και τη ΛΑΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. (προαιρετική επίσκεψη στην πιο όμορφη πόλη της Κύπρου την Κερύνεια, που είναι κατεχόμενη) Μετά την επίσκεψή μας στην Κερύνεια και τη Λευκωσία θα μεταβούμε στην Κωμόπολη του Ιδαλίου (αρχαίο Βασίλειο) όπου η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα Παλαιμάχων του ΧΑΛΚΑΝΩΡΑ. 

Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 15:00 θα είναι προς τιμή του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας και του ΧΑΛΚΑΝΩΡΑ Ιδαλίου Ανδρέα Λυμπουρή και θα τελεί υπό την αιγίδα του γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα. Μετά τον Αγώνα θα επιστρέψουμε στη Λεμεσό. 

Το βράδυ δείπνο (μπουφέ) στο Ξενοδοχείο μας από τις 18:30 μέχρι τις 20:30.

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Πρόγευμα στο Ξενοδοχείο μας από τις 7:00 μέχρι τις 9:30 και ελεύθερη μέρα στη Λεμεσό. 

Το μεσημέρι γεύμα (μπουφέ) στο Ξενοδοχείο μας από τις 12:30 μέχρι τις 14:30. Το βράδυ στις 20:30 ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ διοργανώνει επίσημη εκδήλωση στο Ξενοδοχείο μας με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό προς τιμή του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λυμπουρή και της αποστολής του Συνδέσμου μας. 

Η εκδήλωση θα τελεί υπό την Αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού όπου προσκλήθηκαν και θα παρευρεθούν ο Βουλευτής Λεμεσού Ανδρέας Μηχαηλίδης, ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Καλλένος, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας καθώς επίσης Κορυφαίοι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές και εξέχουσες προσωπικότητες του Νησιού.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε με το Λεωφορείο μας για την πανέμορφη πόλη της Πάφου όπου η Ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου την αντίστοιχη ομάδα του Α.Π.Ο.Π Πάφου. 

Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 10:30 θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη των δύο ηρώων Γεώργιου Μ. Σάββα και Σωτήρη Παπαλαζάρου που έπεσαν μαχόμενοι στις 20 Ιουλίου 1974 κατά τη Βάρβαρη τούρκικη εισβολή (και οι δύο ήταν ποδοσφαιριστές του Α.Π.Ο.Π Πάφου). 

Ο αγώνας θα τελεί υπό την υψηλή προστασία του εξοχότατου Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου. Μετά τον αγώνα ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Π.Ο.Π. Πάφου, θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή της αποστολής του Συνδέσμου μας. 

Στις 14:20 θα βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο Πάφου όπου στις 15:20 θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα για να φθάσουμε στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στις 17:05.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top