0

Βίκυ Νικολάκου  

Οι φούρνοι «Ήπειρος», ΗΡΘΑΝ, ΠΕΤΥΧΑΝ και πλέον έχουν μόνο να προσφέρουν στον  έλληνα καταναλωτή.
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας αρτοποιείων «Ήπειρος» Αντώνης Τσάτσος, ώστε ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές όλες οι οικογένειες να μπορούν να έχουν το πιο βασικό προϊόν στο ελληνικό τραπέζι, που δεν είναι άλλο από το ψωμί.

Πλέον και στους τέσσερις φούρνους «Ήπειρος» η φρατζόλα θα κοστίζει ΜΟΝΟ 0.40 λεπτά(!!!). Η τιμή αυτή είναι μοναδική πανελλαδικά και αναμένεται να κάνει θόρυβο…

Ο Αντώνης Τσάτσος με αυτόν τον τρόπο συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία, αφού εδώ και χρόνια δεν το κάνει μόνο με τις εξαιρετικές του προσφορές στους Φούρνους αλλά και με άμεση προσφορά με δωρεές, ενώ σημαντική είναι η προσφορά του και στον αθλητισμό αφού συνεισφέρει με τη μορφή χορηγιών σε δεκάδες σωματεία.
Μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχει τιμηθεί για την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Μεγάλη εμπορική συμφωνία κατάφερε να επιτύχει το Sportactive.gr με τον επιχειρηματία Αντώνη Τσάτσο,κάτοχο της αλυσίδας φούρνων "Ήπειρος".

Έτσι,από δω και πέρα,πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας και λέγοντας την λέξη Sportactive,θα μπορείτε να αγοράσετε το ψωμί  σας,μόνο με 0.40 ΛΕΠΤΑ !

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top