0


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ  ΠΑΪΠΕΤΗΣ 


Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα παρατάχθηκε σε αυτό το ματς ο Αργοναύτης καθώς οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν με αποτέλεσμα να κατέβουν με 10 παίκτες.

Ωστόσο οι βετεράνοι παίκτες της Προοδευτικής παραχώρησαν για αυτό το ματς τον Φουράκη στους συναδέλφους τους του Αργοναύτη και έτσι το παιχνίδι πήρε ''φωτιά'' με τον ''δούρειο ίππο'' να κάνει τους συμπαίχτες του ότι ήθελε και βοήθησε τους κιτρινόμαυρους να σκοράρουν.

Όμως οι ελλιπής παίκτες της ομάδας του Πειραιά δεν κατάφεραν να αντέξουν την πίεση της Προοδευτικής και δεχτήκανε 4 τέρματα για το τελικό 1-4.

Ελπίζουμε οι παλαίμαχοι αυτής της ιστορικής ομάδας που έβγαλε και τον Δεληκάρη στο παρελθόν να  οργανωθούν και να καταφέρουν από εδώ και πέρα να συγκεντρώνοντε χωρίς προβλήματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Περδικούρης με βοηθούς τους Βιτσέντζο και Καραγιάννη ενώ ο 

Ιατρός του παιχνιδιού ήταν ο κ.Δερμάτης.



ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσάκης, Χαρτοφύλακας, Ιωάννου, Ν. Γκόλφης, Πεπές, Καναβάρης, Κοντραφούρης, Χρήστου, Γριμμάνης, Χάλαρης, Γαβαλάς, Γκόλφης Νικήτας, Μπεντεβής, Ξανθόπουλος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Παχατούρας, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Παπαχρόνης Κ., Τζιαμαλής, Κουμεντάκος, Γιδάκος, Παπαχρόνης Τάκης,Ξανθόπουλος, Γεωργί



τσης Μπαϊράμογλου, Μάλλιαρης, Σιδηρόπουλος, Φουράκης, Τσέβρετζης,

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top