0
KΥΡΙΑΚΗ 25  OKΤΩΜΒΡΙΟΥ 2015

              

ΓΡΑΦΕΙ   Ο ΤΑΚΗΣ  ΠΑΪΠΕΤΗΣ 


ΟΛΟΙ  ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ οδηγούν την Δευτέρα (ΑΥΡΙΟ) 26 Οκτωμβρίου  , στα γνώριμα γήπεδα του Πειραιά και των Περιχώρων της Δυτικής Αττικής , προκειμένου  να   γίνει η επίσημη… σέντρα  της νέας περιόδου για το ετήσιο   τουρνουά της  εκ   των κορυφαίων  Ευρωπαϊκών ομάδων  Ενώσεων Βετεράνων .  

Ξανασμίγουν λοιπόν οι παλιοί γνώριμοι άσοι στα γήπεδα για την νέα περίοδο με πρωταρχικό σκοπό οι ίδιοι να αθληθούν για μια ακόμη χρονιά και βέβαια να διακριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μιλάμε πάντα για  τους παλιούς ,μπαλαδόρους  ( και ερασιτέχνες  και κάποιους επαγγελματίες)  και όχι για τους εν ενεργεία  . 

Σίγουρα τα   τουρνουά  των παλαιμάχων  είναι   συναρπαστικά, 
έχουν ενδιαφέρον και οι νεώτεροι  φίλοι της στρογγυλής θεάς τρέχουν στα γήπεδα να δουν συγγενικά τους  πρόσωπα  ακόμη  και   τους πατεράδες τους. Αυτό είναι γεγονός.

Στον Πειραιά το ετήσιο τουρνουά έχει καθιερωθεί σαν ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. 

Από την άλλη πλευρά μας δίδεται η ευκαιρία να γράψουμε και να ενημερώσουμε την ΓΓΑ την ΕΠΟ,τις  Ποδοσφαιρικές Ενώσεις ότι θα πρέπει  να  σκεφτούν και να αποφασίσουν να καθιερωθεί Πανελλήνιο Τουρνουά Βετεράνων ( για φιλανθρωπικούς πάντα σκοπούς). 

 Την Δευτέρα λοιπόν  ξεκινούν οι  Πειραιώτες ( και ισως οι Αθηναίοι) τοδικό τους  Ποδοσφαιρικό Μαραθώνιο . 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΛΟΙΠΟΝ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ    :  ΣΤΑΘΗΣ    ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top