0

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ  ΤΑΚΗΣ  ΠΑΪΠΕΤΗΣ

Την Δευτέρα το απόγευμα έγινε ένας όμορφος φιλικός αγώνας που διεξήχθη στο Γήπεδο της Χαραυγής μεταξύ των ομάδων ……

Νέοι Ευγένειας - Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου.

Με τους παλαίμαχους να αποδίδουν καταπληκτική μπάλα .

Ένα όμορφο παιχνίδι που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες μεγάλων κατηγοριών μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων, μέσα πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια , με πλούσιες φάσεις και με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Με σημαντικότερη την ευκαιρία που είχε η ομάδα της Νέας Ευγένειας που ήταν για όταν σε Highlights εξ επαφής είχαν δυο δοκάρια στην ίδια φάση και με 
εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα. 

Η ομάδα μας κατάφερε να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο χάρη σε μια προσωπική ενέργεια του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ όταν με πολύ ωραία ενέργεια που θύμιζε παλιές καλές του στιγμές , όταν ήταν ενεργός απέφυγε το δίδυμο των αμυντικών και των τερματοφύλακα και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα , και να κλίση στο τέλος το σκορ ποιος άλλος από τον μόνιμο σκορ Δημήτρη Σαρρή με ωραίο πλασέ μετά από πολύ ωραία πάσα του ΑΝΔΡΕΑ ΛΙΑΧΟΒΙΤΣ που ήταν και ο τροφοδότης και στο πρώτο γκολ.

Τέλος πολλά μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους Βετεράνους που συμμετείχαν στο φιλικό αγώνα οποίος τον διακατείχε το αθλητικό πνεύμα .
Το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη θέση , αλλά για την ιστορία ......

Το σκορ έληξε 0 - 2 υπέρ της Α Ε Χατζηκυριακείου .

Ακόμη πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν τον αγώνα πέρασαν από Προληπτικό Έλεγχο από τον Γιατρό κ. ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ . Επίσης την μεγάλη συμμετοχή που είχαν και η δυο ομάδες 26 παίχτες η Α . Ε. Χατζηκυριακείου και 20 παίχτες η Νέοι Ευγένειας . 

Και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιατρό κ. ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ για την υπομονή και την κατανόηση που μας έδειξε .

Οι Συνθέσεις των Ομάδων .

Νέοι Ευγένειας : Δασκαλάς , Λαουτάρης , Βρεττός , Κιοσσές , Ξυνοδορως , Σπυριδακης , Σαράκος , Ντούνης , Καζαντζίδης , Κατρής , Σπανούλης , Νίκου , Βουδογεώργης , και ο Ακης Πετρίδης.

Α . Ε . ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ : Καραχάλιος , Λαμπρόπουλος , Νομικός , Γιαραμαζιδης , Ευδαίμων ,Σκουλός , Λιάχοβιτς , Κοντραφούρης , Σουράνης , Σαρρής , Χριστοφοράτος , Τζελέπης , Ζηνέλης , Γεώργας , Γαρυφόπουλος , Μαρούσης , Σιγάλας , Οσμάν , Σούρμπης , Γριμάνης , Γιαννακόπουλος , Μπουντούρης , Γκόκας .

Τέλος, ο πρόεδρος των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, Δημήτρης Σαρρής, αλλά και όλη η οικογένεια των Βετεράνων, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους ευχαριστήρια στον Πρόεδρο της Νέας Ευγένειας κ. Χατζηβασιλείου Κώστα τον κ. Σπυριδάκη αλλά και σε όλη την ομάδα για την άψογη φιλοξενία τους .

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. των Βετεράνων

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top