0



Χθές και ώρα 18.00 το απόγευμα, στο κλειστό του βόλει, ''Μελίνα Μερκούρη'', πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο των παλαιμάχων για να διοριστεί και να κατανεμηθεί του ΔΣ.

Τον λόγο πήρε ο κ.Σταύρος Μπάκας, και ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο, Νίκο Σιδηρόπουλο, και όλο το παλιό ΔΣ, και τις ομάδες μαζί με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές, για όσα έχουν κάνει και οσα έχουν προσφέρει, στο Πειραικό ποδόσφαιρο και την συμμετοχή που έχουν όλοι για αυτό τον σκοπό της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Αναφέρθηκε οτι δεν θέλει να είναι πρόεδρος των παλαιμάχων πια, και όρισε να γίνει ψηφοφορία απο το ΔΣ, και πρότεινε και ο ίδιος ο Μπάκας τον κ.Κανέλλο Τσίρμπα.

Απο το 9μελές συμβούλιο, έλειπαν μόνο δυο, ο Γιώργος Γκαμάνης και ο Ευριπίδης Καλαμάρας.

Ξεκίνησε η ψηφοφορία και οι αρμοδιότητες του κάθε ΔΣ, και έχουν ως εξής:

Πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας
Α΄Αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας
Β' Αντιπρόεδρος Στέλιος Παπαλεξάνδρου
Γ' Αντιπρόεδρος Γιώργος Γκαμάνης
Γενικός γραμματέας Σωκράτης Τυρλής
Ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Κοντραφούρης
Ταμίας Αντώνης Κανέρης
Αναπληρωματής ταμίας Ευριπίδης Καλαμάρας
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Αγγελος Κοτζαπαναγιώτης

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, κ.Κανέλλος Τσίρμπας, έκανε μια πλήρη αναφορά, το τι έχει κάνει η Ενωση παλαιμάχων Πειραιά, με πρωτεργάτη τον Νίκο Σιδηρόπουλο, και οτι το έργο που έχει αφήσει στην ένωση είναι πολύ μεγάλο, και οτ θα χρειαστεί μεγάλο κόπο και προσπάθεια, απο όλο το ΔΣ, για να χτιστεί κάτι παραπάνω, απο αυτό που βρήκανε.

Στην συνέχεια, πέρασε σε άλλα θέματα, όπου θα συζητηθούν στο συμβούλιο της Πέμπτης 8/10, και ώρα 18.00, μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων.














Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top