0

Φιλικό στην μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Φρατζή οργάνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής και του Παναθηναϊκού. 

Το παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ των ''βυσσινί'' ωστόσο αυτό που είχε σημασία ήταν η τίμηση της μνήμης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Φρατζής είχε αγωνιστεί  με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Κορυδαλλού την δεκαετία του 50' και του 60' ενώ είναι πρώτος σκορερ στην ιστορία του συλλόγου με 97 τέρματα.

Μία ακόμα λαμπρή στιγμή στην καριέρα του με τους ''βυσσινί'' είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης των πρώτων σκορερ της Α' Εθνικής κατηγορίας για δύο συνεχόμενες χρονιές το 65' και το 66' με 17 και 15 τέρματα αντίστοιχα.

Για την ιστορία με την ομάδα της Προοδευτικής αγωνίστηκαν οι : Παχατούρας , Σπετσέρης , Ιωαννίδης , Αταγιάν , Τσεβρετζής , Θεολόγου , Σιδηρόπουλος , Νικολακάκος , Μανδρέκας , Ξανθόπουλος , Βιδάλης , Κατσίκας , Μαυρογένης , Καθάριος , Ασίκογλου , Τζιάμαλης , Κουμεντάκος

Ενώ για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι : Γκόγκας , Αθανασόπουλος , Γονιός , Πατσιαβούρας , Φούκος , Παπαβασιλείου , Φυλακούρης , Μαραγκός , Τομαράς , Δομάζος , Σαραβάκος , Παντελής , Διαμαντόπουλος , Γραμματικός , Θυμιόπουλος , Μπάλαρης.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η οικογένεια του Γιάννη Φρατζή , ο Σ.Νικολακάκος και ο σύλλογος παλαιμάχων του Παναθηναϊκού. 

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top