0
Για φιλανθρωπικό σκοπό έπαιξαν στο ματς θεσμός τα τελευταία δέκα χρόνια κάθε Μ. Τρίτη στο γήπεδο Περάματος οι παλαίμαχοι του Περαμαϊκού με τους παλαίμαχους του Πανιωνίου, με τους Νεοσμυρνιώτες να επικρατούν με σκορ 4-3.

 Και τα τέσσερα γκολ των Νεοσμυρνιωτών πέτυχε ο Δημήτρης Ναλιτζής το δεύτερο μετά από εκπληκτικό συνδυασμό ενώ σουτ στο οποίο η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι είχε ο Κλεάνθης Νικολαΐδης. 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 3-2 υπέρ των "κυανέρυθρων". 

Για τον Περαμαϊκό δύο γκολ πέτυχε ο Ν. Πετρόπουλος και ένα ο Α. Πετρόπουλος ο οποίος σε σουτ που είχε η μπάλα βρήκε στην συμβολή των δοκών. 

Επίσης σε σέντρα-σουτ του Καρατζάκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι λίγο πριν το πρώτο γκολ του Περαμαϊκού. 

Άριστος ο διαιτητής Γιάννης Ιατρόπουλος και οι βοηθοί του Μάρκος Νομικός και Παναγιώτης Τσάκαλος. 

Στην ανάπαυλα έγιναν οι απονομές. 

Ο γενικός γραμματέας των παλαίμαχων του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου αφού αναφέρθηκε στην σημασία αυτού του αγώνα παρέδωσε στον δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη το συλλεκτικό ημερολόγιο των παλαίμαχων που φτιάχτηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο Νεοσμυρνιώτικος σύλλογος έκλεισε 125 χρόνια ζωής. 

Στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Περάματος Γιάννης Σπανός απένειμε πλακέτα στον βετεράνο άσο του Πανιωνίου Νόνι Λίμα ο οποίος επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα. 

Μάλιστα ο Γιάννης Σπανός παλαιότερα ως μαθητής του Λυκείου Περάματος είχε παίξει αντίπαλος στο σχολικό πρωτάθλημα με τον Δημήτρη Ναλιτζή όταν αυτός σαν μαθητής έπαιζε με την ομάδα του Λυκείου Δραπετσώνας. 

Πλακέτες επίσης απένειμαν:Ο αντιδήμαρχος καθαρισμού Ανδρέας Κουλάλογλου στον διαιτητή Γιάννη Ιατρόπουλο, στους διαιτητές Παναγιώτη Τσάκαλο και Μάρκο Νομικό οι δημοτικοί σύμβουλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρη Θεοδορωλέας και Γιώτα Βοϊδονικόλα, στον γιατρό των παλαίμαχων του Περαμαϊκού Νικόλαο Λιαράκο ο δημοτικός σύμβουλος και αδερφός του δήμαρχου Θανάσης Λαγουδάκης, στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου Βαγγέλη Φιλιππή ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης και στρους παλαίμαχους άσους του Περαμαϊκού Γιώργο Κακαβίτσα και Νίκο Κόχειλα ο προπονητής των παλαίμαχων του Πανιωνίου Γιάννης Βλάχος και ο πρόεδρός τους Αντώνης Μανίκας. 

Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν ανθοδέσμες και λαβαράκια ενώ υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα οι Νόνι Λίμα και Δημήτρης Ναλιτζής. Το ματς παρακολούθησαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Κεφεριάν, ο γενικός αρχηγός του Περαμαϊκού Μάκης Αλεξίου, από την Ένωση Πειραιά ο Τάκης Λαπατάς, ο πρόεδρος των παλαίμαχων Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος των παλαίμαχων Νέας Φιλαδέλφειας Φώντας Μπουσούς, ο παλαίμαχος άσος Τσιρίδης και αρκετές εκλεκτές παρουσίες. 

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μίνι δεξίωση με αρκετά νηστίσιμα.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ(Πρόεδρος Γιώργος Παπαστεφάνου, προπονητές Στέφανος Φούσκας, Σταύρος Μπάκας):Τσαγκάρης(Κασάρχος), Καρατζάκης, Δημόπουλος, Λαμπρινίδης, Ιορδανίδης, Φούσκας, Αντωνίου, Α. Πετρόπουλος, Ν. Πετρόπουλος, Μπάκας, Κριστωτάκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Γιαβρής, Γ. Ν. Παπαστεφάνου, Κουτής 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φιλιππής, Τάκης Χριστόπουλος, Κουτρόπουλος, Μπουγάς, Κλ. Νικολαΐδης, Ραγκούσης, Χασιώτης, Ναλιτζής, Τσουκλείδης, Πλεξίδας, Σιακαβάρας ενώ έπαιξαν επίσης οι  Αντώνης Μανίκας, Γιάννακας, Γ. Δημητρίου, Λαζάρου, Κορδαλής, Αγγελόπουλος και στον πάγκο της πομάδας ήταν οι Κώστας Σαλασίδης και Νόνι Λίμα. 








































Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top