0


Οι Βετεράνοι της Δόξας Πειραιά, πάντα μέσα από τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει τους Παλαιμάχους, βοήθησαν τρεις συμπαίκτες τους που το είχαν ανάγκη σε θέματα που άπτονται περί πρώτων αναγκών και προσωπικής υγείας που επιτάσσουν οι δύσκολοι καιροί.

Η ομάδα, εδώ και ενάμιση χρόνο, με πρωτοβουλία του προέδρου, Γιώργου Γκαμάνη, και ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου, έχει δημιουργήσει ένα ταμείο αλληλεγγύης, ξεχωριστό από αυτό του σωματείου, με το οποίο έχει επιλύσει διάφορα ζητήματα Παλαιμάχων παικτών της ομάδας, και όχι μόνο, για πάνω από 10 φορές.

Με προτροπή του προέδρου των Βετεράνων της Δόξας, το συγκεκριμένο ταμείο αλληλοβοήθειας και τη δημιουργία του, ενέκρινε πρόσφατα η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά, στην οποία είναι β' αντιπρόεδρος ο κος. Γκαμάνης.

Αυτές είναι κινήσεις που πρέπει να ακούγονται και να επιβραβεύονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, διότι δίνουν ένα διαφορετικό νόημα στην ύπαρξή του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Παλαίμαχοι της Δόξας Πειραιά, πέρυσι, έλαβαν το βραβείο του ''ευ αγωνίζεσθαι'', καθώς όσα χρόνια αγωνίζονται στο τουρνουά των Βετεράνων, δεν έχει αποβληθεί ποτέ παίκτης τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top