Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Φιλικός αγώνας μεταξύ των Μικτών Βετεράνων Πειραιά - Μυκόνου την ερχόμενη Δευτέρα


Οι Βετεράνοι του Πειραιά την ερχόμενή Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο Ι.Βαζος (Δραπετσώνα) στις 18:00 , την Μικτή ομάδα Βετεράνων της Μυκόνου. 


Μια πρόσκληση, που δέχτηκαν οι Βετεράνοι της Μυκόνου μετά από την επίσκεψή μας,  στο κοσμοπολίτικο νησί τους. Ο προπονητής της Μικτής Παλαίμαχων Πειραιά, Στέλιος Παπαλεξάνδρου στη διάθεση του, θα έχει και τους Βετεράνους της Ένωσης  Βετεράνων ποδοσφαιρικών Σωματείων Δραπετσώνας 




Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π 
Νικολάκου Βίκυ 



Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Τετάρτη η κλήρωση κυπέλλου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά για το κύπελλο.

 


Το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Βετεράνων Πειραιά και ο πρόεδρος Κ. Τσίρμπας ανακοινώνει ότι η κλήρωση του θεσμού του κυπέλλου των βετεράνων θα διεξαχθεί στα γραφεία της ένωσης την Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2024 και ώρα 7 παρακαλούνται όλοι εκπρόσωποι των ομάδων όπως παρευρεθούν στην κλήρωση.


Το συμβούλιο της Τρίτης ακυρώνεται!

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Bετεράνοι Πειραιά: Τιμητικές διακρίσεις με λαμπρά αστέρια του Ελληνικού αθλητισμού. (φωτό βίντεο)

 


Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της  Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  παρουσία πλήθους κόσμου που πλημμύρισε την αίθουσα  εκδηλώσεων  του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού.

Αρχικά έγινε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα ενώ Κρητικούς χορούς χόρεψε ο σύλλογος Κρητών ΚορυδαλλούΝίκαιας «Άγιος Ανδρέας» .

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν προσωπικότητες του Αθλητισμού για την προσφορά τους.

Με το βραβείο « Παναγιώτης Σαλπέας» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσιρίδης .

Επίσης ο Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία Διονύσης Αγγελόπουλος, οι παλαίμαχοι άσοι του ποδοσφαίρου Νίκος Σαργκάνης, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Αντώνης Κασδοβασίλης, Άγγελος Αντωνάκος, Μπάμπης Σαϊπάς, Γιώργος Δεϊμέζης, Δημήτρης Χόρτσας , Νίκος Λαμπρινάτος, Κώστας Μπάκης, Κώστας Λαλιώτης , Δημήτρης Τσούκας , Βάγιας Αλεξανδρής.

Επίσης ο πρώην διαιτητής ΦΙΦΑ Κώστας Δημητριάδης, η διεθνής βοηθός διαιτητή Παναγιώτα Κουτσουμπού.

Οι προπονητές Σούλης Παπαδόπουλος, Τάκης Πικραμένος.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και δημοσιογράφος Κώστας Πάσχος.

Ο ιατρός Γιώργος Κοπαλάς.

Τιμήθηκαν επίσης ο Εθνικός ΟΦΠΦ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του, η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Ποντίων καθώς και η ακαδημία ποδοσφαίρου του ίδιου συλλόγου.

Τέλος το κύπελλο ήθους απονεμήθηκε στην  ομάδα βετεράνων του ΑΟ Νέου Ικονίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ