Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Η ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά εύχεται ολόθερμα περαστικά στον Γιώργο Λαουτάρη


 Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και όλο τον διοικητικό συμβούλιο της Έ
νωσης Βετεράνων  Ποδοσφαιριστών Πειραιά εύχονται ολόθερμα περαστικά στο Γιώργο Λαουτάρη μετά από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε.

Γρηγόρη και καλή ανάρρωση και περαστικά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων να δώσουν παρόν στο συμβούλιο



 Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Πραγματοποιεί το συμβούλιο αύριο Τρίτη (31/10/)και ώρα 19:00 στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη βόλεϊ του Ολυμπιακού .

Καλούνται λοιπόν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων να παραβρίσκονται στο συμβούλιο για να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις .

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση πρωταθλήματος της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 


Μία συγκέντρωση από τα παλιά θύμισε το χθεσινό συμβούλιο της Ενωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά !

Το κεντρικό θέμα της χθεσινής μάζωξης ήταν η κλήρωση του τουρνουά όπου διοργανώνει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία η ένωση των βετεράνων !

Αρωγός σ'αυτην την προσπάθεια είναι καί η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά με τον έμπειρο εκπρόσωπο της στις διοργανώσεις πρωταθλημάτων Νίκο Παρασκευάκος.

Φέτος έντονη θα είναι και η γυναικεία παρουσία με την συμμετοχή στην διοργάνωση, της υπεύθυνης διαιτησίας Γιώτας Κουτσουμπού !

Η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσει 6 Νοεμβρίου με 14 ομάδες και αφού έχουν περάσει όλοι οι αγωνιζόμενοι από εξέτασεις γιατρών.

Τέλος υπήρξαν προτάσεις σχετικά με το ηλικιακό όριο των αγωνιζόμενων και αποφασίστηκε να συμμετέχουν σε κάθε ομάδα έως δύο αθλητές γεννηθείς το 1983 και απεριόριστος αριθμός αθλητών με προγενέστερες ημερομηνίες γέννησης.

Για την πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες:

1) Πανφαληρικος - Ένωση Δραπετσώνας
2) Μοσχάτο - Πέραμα
3) Νέοι ευγένειας - Ασπρόπυργος
4) Νίκη Ρέντη - Νέο Ικόνιο
5) Ιωνικός Νικαίας - Ερμής Κορυδαλλού
6) Αστέρας Μαγούλας - Χαραυγή
7) Αργοναύτης - Δόξα Πειραιά

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και όλο το διοικητικό συμβούλιο, αφού ευχαρίστησαν όλους τους εκπροσώπους που παρευρέθησαν, ευχήθηκαν μια καλή και υγιή σεζόν σε όλους τους βετεράνους !!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το συμβούλιο της Ένωσης βετεράνων Πειραιά μαζί και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

 


Σήμερα Τρίτη 24/10 και Ώρα 19:00  πραγματοποιείται το συμβούλιο της ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στο κλειστό βόλεϊ του Ολυμπιακού Μελίνα Μερκούρη .


Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων να δώσουν παρόν αφού στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος για την καινούργια Ποδοσφαιρική χρονιά που θα διανύσουμε 2023-2024


Με παρουσία του προέδρου Κανέλλου Τσίρμπα και όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο των βετεράνων Πειραιά


 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/10/ και ώρα 19:00 στο κλειστό βόλεϊ Μελίνα Μερκούρη του Ολυμπιακού το συμβούλιο της ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά για την καινούργια Ποδοσφαιρική χρονιά.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ  και ο Πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας  μαζί με όλους τους εκπροσώπους των ομάδων.

Η συγκέντρωση είχε όμορφη ατμόσφαιρα με  πειράγματα και τα αστεία από όλους τους βετεράνους του Πειραιά

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας καλωσόρισε όλα τα μέλη και ευχήθηκε να έχουμε μία υγιής χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης καλωσόρισε την καινούργια αρχιδιαιτητήνα Παναγιώτα Κουτσουμπού όπου θα είναι καινούργια αρχή διαιτητή της ένωσης βετερανων  ποδοσφαιριστών Πειραιά όπου θα ορίζει διαιτητές για τα το τουρνουά πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Να πούμε ότι η Παναγιώτα Κουτσουμπού είναι μία από τις πιο δημοφιλείς  διαιτητής που έχει σφυρίξει σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια μεγάλης εμβέλειας.

Το λόγο πήρε και η Παναγιώτα και ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. και τα μέλη των ομάδων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της και για τη συνεργασία που θα έχουνε για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά 2023 – 24

Κοντά στην ένωση βρέθηκε και ο βετεράνος διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης όπου κι αυτός με τη σειρά του έδωσε ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ότι θα παρακολουθεί από κοντά παιχνίδια και να γίνονται οι ομάδες όλο και καλύτερες .

Να πούμε ότι ο Βαγγέλης γιαννακουδάκης είναι ένας παλιός βετεράνος διαιτητής της Α Εθνικής κατηγορίας με το ψευδώνυμο ο ΄΄δάσκαλος΄΄

Μετά πήραν το λόγο όλα τα μέλη των ομάδων και έκαναν προτάσεις για να είναι ακόμα καλύτερα το πρωτάθλημα και το κύπελλο για να διορθώσουν και να φτιάξουν πράγματα ώστε να γίνεται η Ένωση όλο και καλύτερη .

Το πρωτάθλημα ορίστηκε να ξεκινήσει 6 Νοεμβρίου

 

Στο συμβούλιο παρευρέθηκαν

Κανέλλος Τσίρμπας – Σταύρος Μπάκας-Σωκράτης Τυρλής- Ευριπίδης Καλαμαράς- Γιώργος Ξανθόπουλος -Κωστας Μπάκας -Στέλιος Παπαλεξάνδρου-Αντώνης Κανέρης-και Στάθης Γιαπαπάς.

Ανδρέας Παπαδόπουλος Βασίλης Ξενάριος Βασίλης Ιωαννίδης Γρηγόρης Πολυχρονιάδης Σταμάτης Κατσιμίρης 

        

 

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων για το πρώτο συμβούλιο



 Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Πραγματοποιεί το πρώτο ποδοσφαιρικό συμβούλιο αύριο Τρίτη (17/10/)και ώρα 19:00 στο κλειστό  Μελίνα Μερκούρη βόλεϊ του Ολυμπιακού .

Καλούνται λοιπόν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων να παραβρίσκονται στο συμβούλιο για να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Τσιρμπας..


Τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Τσίρμπα και στον πρόεδρο της Ένωσης κύριο Κανέλλο Τσίρμπα για τον άδικο χαμό του αδερφού του. 

Ο Θανάσης Τσιρμπας  ήταν ενεργό μέλος στο πειραικο ποδόσφαιρο ως παράγοντας και σε όλη του την ζωή υπηρέτησε , λειτούργησε σε όλα τα πόστα του αθλητικού χώρου, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Αθλητισμού και την καλλιέργεια των αθλητών. 


Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Νικολάκου Βίκυ


Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβούλιο της ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά



 Σήμερα τρίτη και ώρα 19:30 στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο βόλεϊ του Ολυμπιακού, η ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά πραγματοποίησε το πρώτο συμβούλιο με τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου

.Ο Πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας καλωσόρισε όλα τα μέλη του συμβουλίου και ευχήθηκε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά για τους βετεράνους.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στο πώς θα κινηθεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο για τους βετεράνους για την .καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Το παρών έδωσαν Κανέλλος Τσίρμπας - Σταύρος Μπάκας-Σωκράτης Τυρλής- Ευριπίδης Καλαμαράς- Γιώργος Ξανθόπουλος -Κωστας Μπάκας -Στέλιος Παπαλεξάνδρου-Αντώνης Κανέρης-και Στάθης Γιαπαπάς.

Το επόμενο συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη (17/10 ) και ώρα 19:00 στο Μελίνα Μερκούρη στο βόλεϊ του Ολυμπιακού στον πρώτο όροφο