Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Κανέλλος Τσίρμπας : Ο Κυριάκος ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 



Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά   εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Ζηλάκου. 

Ο Κυριάκος (Κούλης ) Ζηλακος ήταν Πρόεδρος, μέλος, Γενικός Αρχηγός, βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αργοναύτη  και σε όλη του την ζωή υπηρέτησε , λειτούργησε σε όλα τα πόστα του συλλόγου , με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Αθλητισμού την καλλιέργεια των αθλητών και την ευπρεπή παρουσία της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες υπήρξε.


Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Νικολάκου Βίκυ


Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Καλό Ταξίδι στον Μεγαλύτερο Παράγοντα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πειραιά Δαο Αργοναύτης

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κυριάκου Ζηλακου..

...... "Ως πρώην Αρχηγός της ένδοξης ομάδας εκφράζω τα ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αργοναύτη και του Πειραιά!!

Ο Κυριάκος (Κούλης ) Ζηλακος ήταν Πρόεδρος, μέλος, Γενικός Αρχηγός, βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας και σε όλη του την Ζωή υπηρέτησε Λειτούργησε σε όλα τα πόστα του συλλόγου μας, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Αθλητισμού την καλλιέργεια των Αθλητών και την Ευπρεπή παρουσία της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες υπήρξε η ομάδα μας !!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΟΥΛΗ η παρουσία σου στη ζωή μας, βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!! 
Καλό Ταξίδι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.. :( :( ......." 

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Μεγάλη θλίψη στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Σήμερα το πρωί ΄΄έφυγε΄΄ από την ζωή ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του Συλλόγου, ΕΥΑΓΕΛΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ.

Ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ αποχαιρετά με οδύνη τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΟΥΡΙΚΗ ( Μπόλ ), έναν Ποδοσφαιριστή που τίμησε την Φανέλα του Συλλόγου. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας Συλλυπητήρια, στην Οικογένεια του θανόντος και στην οικογένεια του Αίαντα Σαλαμινας.

Αιώνια η μνήμη του.


Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ