Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά :Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το καινούργιο έτος.

 


Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές εύχονται σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένο το 2023. Ευχόμαστε φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων.

Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά: Χρόνια πολλά στον Kανέλλο Tσίρμπα από όλο το Δ.Σ. τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές

 



Όλο το Δ.Σ. τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές των βετεράνων Πειραιά εύχονται ολόψυχα  Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Μακάρι τα γενέθλια να τα περάσεις τόσο όμορφα όσο σου αξίζει, να τα εκατοστήσεις και να έχεις ό,τι επιθυμείς.

Μετά τιμής όλο το Δ.Σ.

Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Προοδευτικής – Επίλεκτων Λ.Σ. για το ειδικό σχολείο Καμινίων (photo video)

 


Υπό την αιγίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ (ΕΑΑΛΣ) και με την παρουσία του Προέδρου Δ.Σ. Στ. Βοϊδονικόλα και της Ταμία και Υπεύθυνης Τομέα Ισότητας Δ.Σ. ΕΑΑΛΣ Ε. Κοντάκου, διεξήχθη χτες 22/12/2022 το απόγευμα στο γήπεδο της Προοδευτικής φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων της Προοδευτικής και ομάδας Επίλεκτων Λιμενικών. 

Στη διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τα παιδιά του σχολείου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πειραιά (ΕΕΕΚ) και για τις άπορες οικογένειες, που φροντίζει ο σύλλογος γονέων του σχολείου!

Στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας συνέβαλαν ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Προοδευτικής Άγγελος Αντωνάκος, το εν αποστρατεία στέλεχος Λ.Σ. Λευτέρης Βαμβούκας, οργανωτής της ομάδας Επίλεκτων Λιμενικών, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου ΕΕΕΚ Πειραιά κα Δήμητρα Μούφλου, η υποδιευθύντρια του ΕΕΕΚ κα Νίκη Χατζηχαλεπλή, οι παίκτες των δύο ομάδων, ως και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου. 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της, η ΕΑΑΛΣ θα εξακολουθήσει να στηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες, που προβάλουν το Λιμενικό Σώμα στην κοινωνία των πολιτών κι ενισχύουν τους συναδελφικούς δεσμούς των μελών της, μέσω της παροχής κοινωνικού έργου προς τους συνανθρώπους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

       

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Πανφαληρικος: O Πρόεδρος Παναγιώτης Kοντραφούρης εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!

 



Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να φέρουν πάλι το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.



Νέοι Ευγένειας παρελθόν και παρόν έγραψαν ιστορία.( Βίντεο – φωτό)

 


Τήν Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο γήπεδο "Νίκος Γόδας" στη Χαραυγή, οι βετεράνοι τών Νέων Ευγενείας αντιμετώπισαν την τωρινή ομάδα, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη τών Στάθη Κουστούβαρη και Νίκου Κασσαλή που τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οικογένειά του και τα παιδιά του .

Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος της πόλης κ Χρήστος Βρεττάκος η αντιδήμαρχος Σταυρούλα Συρράκου πολιτισμού και αθλητισμού και μέλη και φίλοι από το δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας και ο Νικόλαος Σούτας υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά με τήν ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ.
 
Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπου μαζεύτηκαν τρόφιμα για τα χωριά SOS
Για την ιστορία του αγώνα το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο με σκορ 5-5 νικητής βγήκε η φιλανθρωπία.
 
 
 

 

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Πειραιά στέκονται με σεβασμό στις ευάλωτες οικογένειές.


Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρειάζονται στήριξη.

.... Οι Βετεράνοι στέκονται με σεβασμό και ενδιαφέρον στο κοινωνικό σύνολο

Αυτά τόνισε, ο πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας και  τα μέλη που παρευρέθηκαν κατά την καθιερωμένη διανομή τροφίμων που πραγματοποίησε με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στηρίζοντας τους συμπολίτες μας. 

Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε ευάλωτες οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκη και ενημερώθηκαμε από τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων Αγίου Ιωάννη Ρέντη -Νικαιας, Κορυδαλλού και Περάματος.

Καλές γιορτές σε όλους τους Βετεράνους και στις οικογένειές τους!

Καλά Χριστούγεννα 🎄 & 
Ευτυχισμένο το νέο έτος 🎄

Νικολάκου Βίκυ
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 


Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές εύχονται ολόψυχα σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία ,αγάπη ,ευημερία.


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Προοδευτικής και Απόστρατων Αξιωματικων ΛΣ υπέρ του ειδικού σχολείου Καμινίων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Αποστράτων λιμενικού σώματος και των βετεράνων ποδοσφαιριστών Προοδευτικής,  για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του "ειδικού" σχολείου Καμινίων .
Με την παρουσία τους τίμησαν,  η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνάκου Σταυρούλα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Προέδρος Αποστράτων λιμενικού Σώματος Βοιδονικολας Σταύρος, ο  αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιάννης Μπακατσέλος,η Κοντάκου Ελένη Υπεύθυνη τομέα ισότητας των γυναικών και ταμίας στην  Ένωση Αποστράτων αξιοματικων ΛΣ και η Κική Μπάκουση Γενική συντονίστρια πολιτικών γραφείων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό


Νικολάκου Βίκυ
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 

Σήμερα ο φιλάνθρωπος αγώνας εις μνήμην του Στάθη Κουστουβαρη των Νέων Ευγενείας.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές των Νέων Ευγενείας πενθούν... Από κοντά μας έφυγε άλλος ένας παλαίμαχος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά ,ο Κουστουβαρης Ευστάθιος.  

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Νέων Ευγενείας  είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως διοικητικός παράγοντας στην ομάδα του γαλουχήθηκε. 

Σήμερα θα πραγματοποιηθει φιλανθρωπικός αγώνας εις μνήμην του  Στάθη Κουστουβαρη και τα τρόφιμα που θα μαζευτούν θα πάνε στο παιδικό χωριό SOS. (Εκτός από μακαρόνια και ρύζι)

Στο γήπεδο της Χαραυγής στις 19:30 για αυτόν τον σημαντικό σκοπό,θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από πρώτη ομάδα των Νέων Ευγενείας που θα αντιμετωπίσει τους βετεράνους της. 

Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια στην αδερφή του αλλά και στην μεγάλη οικογένεια του , των  Νέων Ευγενείας.

Καλό παράδεισο.... Στάθη 

Νικολάκου Βίκυ
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Φιλανθρωπικός αγώνας «Περάμεια 2022» (βίντεο φωτό)



 Σήμερα Δευτέρα 19/12/2022 στο γήπεδο Περάματος διεξήχθη αγώνας με την Εθνική Ελλάδος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων.

Σκοπός του αγώνα είναι η κάλυψη των εξόδων για τη μεταφορά των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων αθλητών, ώστε να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Perth της Αυστραλίας!

Τον Φιλανθρωπικό αγώνα «Περάμεια 2022» συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Περάματος, με το τμήμα αθλητισμού, το σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος, την Ενωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, το αθλητικό σύλλογο
Ράγκμπι Τίγρεις Περάματος και το Φιλαθλητικό Σύλλογο Δικηγόρων Πειραιά!!!

Το μήνυμα είναι σαφές! Είναι επιτακτική ανάγκη για τη δωρεά οργάνων και τη μεταμόσχευση!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη που αγκάλιασε και στήριξε την πρωτοβουλία, στον πρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς Γιάννη Πατλάκα, στην πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας προσωπικού οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής κ.Νότα Βασιλοπούλου, στον πρόεδρο του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Μάκη Τσίρμπα, στον αντιπρόεδρο του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Σταύρο Μπάκα, στον υπεύθυνο ΠΑΣΥΝΟ - ΕΣΥ της ομάδας νοσηλευτών Νίκο Κιούση, στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, στον κ. Μυλωνά Στέφανο στον πρόεδρο βετεράνων Περάματος κ. Στέφανο Φούσκα, στην Πρόεδρο της ΑΕ Περάματος Ιωάννα Μωρέ και στον Δημήτρη Σαββατιανό, στο δημοσιογράφο και εκδότη του peiraiotika.gr Στάθη Γιάππαπα, στη δημοσιογράφο Βίκυ Νικολάκου & υπεύθυνη τύπου Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, στον υπεύθυνο του ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ GR Ανδρέα Μούρτζη, στο γραμματέα της τ.ο ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής Νίκαιας Πανάρα Νίκο, στους διαιτητές του αγώνα Κομνηνό Δημήτρη , Άγγελο Σαββατιανό, στο γιατρό του αγώνα κ.Καββαδία Αλέξανδρο, στον προϊστάμενο του τμήματος αθλητισμού κ. Γραμματικόπουλο Σάββα.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση Ο πρώην Δήμαρχος κ. Λαγουδακος,
οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Θ. Γραμματικόπουλος και κ. Γ. Παρασκευόπουλος και ο πολιτευτής Β Πειραιώς Ν. Σούτας.

Δεν θα μπορούσα να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για τη ζωή και ενισχύουν τον υγιή αθλητισμό.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την πλακέτα που μου πρόσφερε η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων που αφορά τη δωρεά οργάνων και τη μεταμόσχευση, καθώς και για την αναμνηστική μπλούζα από τους τίγρεις ράγκμπι Περάματος του μεγάλου παιχταρά Βλαστού.

Σκοπός μας είναι να γίνει θεσμός στην πόλη μας τις χριστουγεννιάτικες ημέρες για τη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων.

Στο Πέραμα εξάγουμε Πολιτισμό & Αθλητισμό

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους μας!!!

Με εκτίμηση
Αμισθί Αντιδήμαρχος Περάματος

Τερζής Β Θεόδωρος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Πρόσκληση στο τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης απο τον Δήμο και τους βετεράνους Περάματος.


Ανοικτή πρόσκληση σε όλους στο τουρνουά Αλληλεγγύης στηρίζουμε ηθικά και  οικονομικά εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη!

Με τήν οργάνωση του Σύνδεσμου Βετεράνων Ποδόσφαιριστων Περάματος και τού Δήμου Περάματος.

Συμμετοχή με τούς :
Ένωση Σύνδεσμων Βετεράνων Ποδόσφαιριστων Πειραιά.
Ένωση Δικηγόρων Πειραιά και Αθήνας.
Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Νεφροπαθων και Μεταμόσχετων.
Αθλητικός Σύλλογος Περάματος Ρακμπκ.

'Σε αυτόν  τον αγώνα όλοι είμαστε νικητές'

Νικολάκου Βίκυ
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Οι Βετεράνοι του Πανφαληρικού κοντά στήν Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο Κερατσίνι

 


Μία επιτροπή τής ποδοσφαιρικής ομάδας τών βετεράνων του Πανφαληρικού, με  τόν Προέδρο Παναγιώτη Κοντραφούρη, αλλά και παίκτες της ομάδας ο Χατζηιωάννου Νικόλαος- Καρανικόλας Βαγγέλης καθώς και φίλοι της ομάδας όπως  είναι ο Σταύρος Μπάκας, Αντιπρόεδρος στήν Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά  και Αντιπρόεδρος της ομάδας τών βετεράνων του Περάματος, καθώς και ο Νικόλαος Σούτας Α' επιλαχών Βουλευτής στη Β' Πειραιά και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ βρέθηκαν στήν Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο Κερατσίνι .

Για να παραδώσουν στον εφημέριο του Ναού, πάτερ Εμμανουήλ Καροφυλλάκη γάλατα εβαπορέ για να μοιραστούν στίς ευπαθείς οικογένειες της περιοχής,  μαζί με άλλα τρόφιμα πρώτης ανάγκης από τον εφημέριο του Ιερού Ναού ο οποίος επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο στην περιοχή του, αλλά και στήν ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου - Δραπετσώνας.





Η "Ελενίτσα μας" θα χαίρεται από ψηλά που διοργανώθηκε αγώνας προσφοράς και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/12)  το τουρνουά των βετεράνων για την "Ελένη Ιωαννίδου" που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μαζεύοντας τρόφιμα για τις δομές Κορυδαλλού και Νίκαιας - Ρέντη .

Παρόν πλήθος κόσμου 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ