Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Η επίσκεψη των βετεράνων στο τρίμερο της 28ης Οκτωβρίου στην όμορφη Καστοριά....


Άλλη μια εκδρομή των βετερανων ποδοσφαιριστών Πειραιά έλαβε χώρα στην όμορφη Καστοριά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Μια εκδρομή που ευχαριστήθηκαν όλοι με πολλές επιμορφωτικές και κοινωνικές επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του προορισμού τους στην μαγευτική Καστοριά. 


Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν ο αγώνας της Μικτής Βετεράνων Πειραιά με την ομάδα των βετεράνων  της Καστοριάς, για την ιστορία ο φιλικός αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με 1-0.  Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της αποστολής των Βετεράνων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο των Βετεράνων Δημήτρη Εμμανουηλίδη, και σε όσους συνέβαλαν για την άψογη φιλοξενία που είχε η αποστολή μας. Έχει  δοθεί υπόσχεση για ένα αγώνα στην Αθήνα με ανοικτή πρόσκληση. 

Λίγα λόγια για το ταξίδι μας.....

Πρώτη στάση στο Δισπίλιο Θεματικό Πάρκο,στην περιοχή Νησί έχει βρεθεί ένας πασσαλόκτιστος προϊστορικός λιμναίος οικισμός ηλικίας περίπου 7.000 ετών, αφού χρονολογείται από το 5000 πΧ.ένα αρχαιολογικό πάρκο, μια πιστή αναπαράσταση του οικισμού. Το πάρκο βρίσκεται δίπλα στη λίμνη και περιλαμβάνει οκτώ καλύβες φυσικού μεγέθους.


Δεύτερη στάση στο μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας στο Μαυροχώρι της Καστοριάς αποτελεί την ενσάρκωση μιας ιδέας που συνέλαβε πριν 27 χρόνια ο δάσκαλος Δημήτρης Παναγιωτίδης μαζί με τη σύζυγό του Φανή Θεοχάρη. Το Μουσείο συγκροτείται από δύο μεγάλα και νεόδμητα κτίρια, τοπικής νεοκλασικής αρχιτεκτονικής. Εντυπωσιακή είναι η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου με τα κέρινα ομοιώματα του γαμπρού, της νύφης, του παπά, κ. ά. Αλλά εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι κέρινες μορφές των προϊστορικών ανθρώπων, που κατοικούσαν πριν χιλιάδες χρόνια στις όχθες της Λίμνης της Καστοριάς και ψάρευαν στα νερά της.

Τρίτη Στάση στην Ιερά Μονή Μαυριώτισσας ένα ορθόδοξο μοναστήρι το οποίο βρίσκεται στο δήμο Καστοριάς, στη Δυτική Μακεδονία. Είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου και στο τέλος αφήσαν το σπήλαιο του Δράκου του Δράκου. Το Σπήλαιο του Δράκου της Καστοριάς βρίσκεται στο νότιο άκρο της χερσονήσου της στο 3ο χιλιόμετρο του παραλίμνιου δρόμου που οδηγεί από την πόλη στην Ιερά Μονή Μαυριώτισσας. Βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Ορεστιάδα και διαθέτει 7 υπόγειες λίμνες, 10 θαλάμους και πέντε σήραγγες








Στη σελίδα μας στο facebook 

Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά" 

θα ανέβουν και άλλες φωτογραφίες απο το ταξίδι μας.


Νικολάκου Βίκυ 

Γραφείου Τύπου ΕΣΒΠΠ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Η Μικτή Βετεράνων Πειραιά ταξιδεύει στην Καστοριά


Μια όμορφη εξόρμηση ξεκίνησαν σήμερα οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά με προορισμό την μαγευτική Καστοριά.
Τα μέλη της Ένωσης που απαρτίζουν την εκδρομή είναι ανω των 50 ατόμων και μέσα σε αυτούς είναι οι εκλεκτοί του Παπαλεξάνδρου Στέλιου που θα επανδρώσουν την Μικτή Πειραιά όπου θα αγωνιστεί με τους Βετεράνους της Καστοριάς.

Ο προορισμός είναι η Καστοριά με στάσεις που έγιναν στο Μέτσοβο και στα Γρεβενά.

Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 


Συγκρότηση σε σώμα Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά 2022- 2026


Αξιότιμοι κύριοι, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΒΠΠ , που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία μας στην 28η Οκτωβρίου και Αγ. Άννης, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, τα αποτελέσματα της τετραετίας 2022- 2026  είναι τα ακόλουθα:

  • Πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας
  • Αντιπρόεδρος Α'  Σταύρος Μπάκας 
  • Αντιπρόεδρος Β'  Παναγιώτης Κοντραφούρης 
  • Αντιπρόεδρος Γ'  Ευριπίδης Καλαμάρας 
  • Γραμματέας  Σωκράτης Τυρλής 
  • Ειδικός Γραμματέας Γιώργος Ξανθόπουλος 
  • Ταμίας   Αντώνης Κανέρης 
  • Εκπρόσωπος Τύπου Βίκυ Νικολάκου 
  • Δημόσιες Σχέσεις  Κώστας Μπάκας 
Το Δ.Σ είναι 9μελες και τα 2 πρώτα αναπληρωματικά μέλη είναι τα παρακάτω:  
1ο Αναπληρωματικό μέλος: Παπαλεξάνδρου Στέλιος - Τεχνικός Διευθυντής 
2ο Αναπληρωματικό μέλος: Γιάννης Ξυνοροδος 
Φωτογράφος της ΕΣΒΠΠ ορίστηκε ο  Στάθης Γιάπαππας 
Τράπεζα Αίματος Υπεύθυνος Αιμοδοσίας Παναγιώτης Κοντραφούρης 

Ευχόμαστε μια καλή και Δημιουργική χρόνια!  
Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Το τρίτο συμβούλιο των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά με νέα σύνθεση Διοίκητικου Συμβουλίου

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο συμβούλιο της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στα γραφεία της, στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού "Μελίνα Μερκούρη",  στις 7 το απόγευμα. 

Όλο οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούμε όπως παρευρεθούν για την άμεση ενημέρωση των ομάδων για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Νικολάκου Βίκυ
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Συνεχίζουν οι Βετεράνοι των Α.Σ Ποντίων, Νέων Δραπετσώνας, Αστέρια Δραπετσώνας, Α.Σ Δραπετσώνας, τα φιλικά...


Στη συνέχεια των φιλικών, εν όψει της προετοιμασίας του πρωταθλήματος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022- 2023,  η Ένωση Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας (Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ - ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ- Α.Σ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ),  την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022  θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι στις 18:45 με τον Ερμή Κορυδαλλού στο γήπεδο ΕΑΚ (Κορυδαλλού).




 

Συγκρότηση σε σώμα οι Βετεράνοι του Πειραιά την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Β.Π.Π, την προηγούμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία της Ένωσης. Ο πρόεδρος της Γ.Σ ήταν ο Κώστας Κωστάκης με Γενικό Γραμματέα τον Κώστα Χατζηβασιλείου.   

Η Εφορευτική Επιτροπή, Κωστάκης Κώστας, Μαλούχος Γιωργος, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά Νίκο Παρασκευάκο όπου έδωσαν το λακτήριο ξεκίνημα για την εκλογική διαδικασία της  Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά. 

Η νέα διοίκηση που εκλέχτηκε έχει άρωμα γυναίκας αφού μετέχει η κ. Βίκυ Νικολάκου που είναι πάντα κοντά στην Ένωση.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οι αναπληρωματικοί είναι οι κάτωθι : 

Μπάκας Σταύρος, Καλαμάρας Ευρυπίδης,Mπάκας Κώστας, Τσίρμπας Κανέλλος, Κανέρης Αντώνης, Ξανθόπουλος Γιώργος, Τυρλής Σωκράτης, Νικολάκου Βίκυ, Κοντραφούρης Παναγιώτης.

Eξελεγκτική επιτροπή: Σπυριδάκης Αργύρης, Φούσκας Στέφανος, Χατζηβασιλείου Κωνσταντίνος 


Καλή επιτυχία! 

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των βετεράνων Πειραιά κάτω από θεσπέσιο κλίμα.(βιντεο-φωτο)



Τρίτη 11/10 και Ώρα 17:00 στο κλειστό βόλεϊ του Ολυμπιακού στο Μελίνα Μερκούρη όπου έχει τα γραφεία της Eνωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά έδωσαν το παρόν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων όπου παρακολούθησαν τον απολογισμό εσόδων και εξόδων όπως μετέφερε ο Πρόεδρος Κανέλλος Tσίρμπας .
Ακολούθησαν εκλογές κάτω από όμορφο κλίμα με επιτροπή Νίκο παρασκευάκος Γιώργο Mαλούχο Κώστα Kωστάκη όπου είχα την εποπτεία των εκλογών και την καταμέτρηση των ψήφων

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών

1) ΜΠΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 27
2) ΜΠΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 25
3) ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ 25
4) ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ 23
5) ΚΑΝΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 21
6) ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 20
7) ΤΥΡΛΗΣ ΣΟΚΡΑΤΗΣ 20
8) ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΒΥΚΗ 18
9) ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 18
10) ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 17
11) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 15
12) ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ ΣΤΑΘΗΣ 12
13) ΞΥΝΟΔΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 11

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1 ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 26
2 ΦΟΥΣΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 25
3ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 21

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

   

 


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα οι εκλογές στους βετεράνους του Πειραιά

 


Σήμερα Τρίτη (11/10)και ώρα 19:00 στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο βόλεϊ του Ολυμπιακού στα γραφεία της Ενωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά θα γίνει οικονομικός απολογισμός και οι βετεράνοι Θα προχωρήσουν σε εκλογές για το νέο πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

   

 

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ενημέρωση φιλικών για την ομάδα Βετεράνων Δραπετσώνας - Οκτώβριος 2022


Εν όψει της προετοιμασίας του πρωταθλήματος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022- 2023 οι βετεράνοι της Δραπετσώνας - (Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας) μας ενημερώνουν για τα παρακάτω φιλικά :  

Α. 10 Οκτωβρίου 2022 ώρα 19:30 στο γήπεδο της Προοδευτικής (Κλουβί)
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑ 
Σημείωση: Θα ακολουθήσει τρίτο ημίχρονο στη "ταβερνα του Λευτέρη " στην Αγία Βαρβάρα. 

 Β. 17 Οκτωβρίου 2022  ώρα 18:45 στο Ε.Α.Κ (Κορυδαλλού)
      ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  

Γ. 24 Οκτωβρίου 2022  ώρα 18: 30  γήπεδο "Χαραυγής" 
 ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 


Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ
Νικολάκου Βίκυ 

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ιατρικές εξετάσεις στην ΕΣΒΠΠ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτες εξετάσεις των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά εν όψει του πρωταθλήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ομάδες που συμμετείχαν: Δραπετσώνα, Πανφαληρικος, Αργοναύτης, Ηρακλής Νικαίας, Ερμής Κορυδαλλού

Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ
Νικολάκου Βίκυ 

Πραγματοποιήθηκε το δεύτερο ΔΣ της Ένωσης Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για την νέα αγωνιστική περίοδο 22-23




Στα γραφεία του Συνδέσμου, στο κλειστό γυμναστήριο Voley Ολυμπιακού "Μελίνα Μερκούρη" πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 04 Οκτωβρίου  2022 , το δεύτερο  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023,  με  παρουσία εκπροσώπων των παρακάτω ομάδων.

Άιας Σαλαμίνας ,Αστέρα Μαγούλας, Δόξα Πειραιά, Δραπετσώνα, Εθνικός Πειραιώς, Ερμή Κορυδαλλού ,Ηρακλής Νικαίας, Χαραυγή, Ιωνικός, Μοσχάτο, Πανφαληρικός, Πέραμα, Προοδευτική.

Ο κος Δροσινός (υπεύθυνος Διαιτησίας) στη διάρκεια του Συμβουλίου πήρε το  λόγο και αναφέρθηκε στο θέμα που απασχόλησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 21-22 τις περισσότερες ομάδεςΓια τον σεβασμό και η αντιμετώπιση των διαιτητών προς και από τους Διαιτητές στους ποδοσφαιριστές

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα εξής : 

1.Αναφορά για Δήλωση Συμμέτοχής  Κυπέλλου - Πρωταθλήματος
2.Δελτία - αναφορά στα νέα που αναγράφεται ότι οι ποδοσφαιριστές παίζουν με δική τους ευθύνη. 
3.Ανανεώσεις - Μετάγραφες έως  και 25/12/2022.
4.Αναφορά και υπενθύμιση ότι κανένας αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί χωρίς Ιατρό αγώνα.

5.Να ανανεωθεί ο Κανονισμός  αγώνων Κυπέλλου και πρωταθλήματος των βετεράνων. 

6.Εκδρομή 28η Οκτωβρίου 2022 στην Καστοριά όπου θα δοθεί αγώνας με τους τοπικούς Βετεράνους . Η εκδρομή θα έχει την διαδρομή από ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ και επιστροφή Αθήνα. Πληροφορίες στον Σταύρο Μπάκα. 

Εκλογές :

* Τρίτη στις 11/10/2022 και ώρα 19:00 θα γίνει o Οικονομικός Απολογισμός θητείας της υπάρχουσας Διοίκησης της Ε.Σ.Β.Π.Π 

* Θα γίνει η παραίτηση των μελών του ΔΣ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου .

* Δικαίωμα ψήφου έχουν 2 άτομα από κάθε ομάδα. 


Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Νικολάκου Βίκυ 





Περαστικά στον Ανδρέα Μπονόβα !


Ο πρόεδρος Κανέλλος   Τσίρμπας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, εύχονται περαστικά στον Διεθνή Βετεράνο Ποδοσφαιριστή - του Ολυμπιακού -  Ανδρέα Μπονόβα για την περιπέτεια υγείας που είχε  και εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο .

 Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει σύντομα κοντά μας! 


Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Νικολάκου Βίκυ