Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Οι Βετεράνοι Πειραιά κόβουν βασιλόπιτα τη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου



 Στον χώρο Μέλινα Μερκούρη στα γραφεία τον βετεράνων πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωση βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 18:45 μ.μ. και έχουν προσκληθεί να παραστούν όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και παράγοντες.


Για τον σύλλογο ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ενωση Βετεράνων ποδ. Πειραιά: Αναβολή τής αγωνιστικής 31/01/2022

 Το Δ.Σ. τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά, πήρε τήν απόφαση να αναβάλει τήν αγωνιστική 31/01/2022


Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του Covid-19, καθώς και η ασφάλεια τών αγωνιζομένων και τών λοιπόν εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ένωση Βετεράνων ποδ. Πειραιά: Αναβολή τής αγωνιστικής 24/01/2022

 


Το Δ.Σ. τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά, πήρε τήν απόφαση να αναβάλει τήν  αγωνιστική 24/01/2022

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του Covid-19, καθώς και η ασφάλεια τών αγωνιζομένων και τών λοιπόν εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ένωση Βετεράνων ποδ. Πειραιά: Αναβολή τής αγωνιστικής 17/01/2022



 Το Δ.Σ. τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά, πήρε τήν απόφαση να αναβάλει τήν σημερινή αγωνιστική 17/01/2022

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του Covid-19, καθώς και η ασφάλεια τών αγωνιζομένων και τών λοιπόν εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Ενωση Βετεράνων του Πειραιά: Αναβλήθηκε ο αγώνας με την ομάδα βετεράνων της Προοδευτικης.

 


Αναβληθηκε ο  αγωνας της Μικτης Βετερανων του Πειραια με την ομαδα βετερανων της Προοδευτικης που επροκειτο να γινει για την ενισχυση του συλλογου“ΠΙΣΤΗ”ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...και αυτος ο αγωνας θα οριστει καλως εχοντων των πρσγματων προσεχως.


Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του Covid-19, καθώς και η ασφάλεια τών αγωνιζομένων και τών λοιπόν εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά : Ευχαριστίες στους χορηγούς για το 2022.!

 


Με την επίσημη επίσκεψη  της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Πειραιά και με μπροστάρη τον Πρόεδρο Κανελλο Τσιρμπα  Στέλιο Παπαλεξανδρου τον Σταυρό Μπάκα το ταμία Αντώνη Κανερης τον Γιώργο Ξανθόπουλο και τον Στάθη Γιαπαππας  παρέδωσαν στους χορηγούς παίρνοντας από κάθε επιχείρηση και δίνοντας  δώρα και ευχές για την καινούργια χρονιά που στηρίζουνε την Ένωση .

Χρονιά πολλά από τον πρόεδρο από το συμβούλιο από τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές της ένωσής,

 

Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΦΟΥΡΝΟΙ ΗΠΕΙΡΟΣ  και των Αντώνη Τσάτσο για την προσφορά του καλύπτοντας βασικές ανάγκες για την ΕΝΩΣΗ .


 


Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον κύριο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΚΗ ,στην εταιρία( ΜΠΟΥΚΗ )μα ανταλλακτικά αυτοκινήτων  που για πολλά χρονιά στηρίζει την ένωση .


 


Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον ΒΑΓΕΛΛΗ ΓΙΩΡΓΟ και την εταιρία Ε.ΜΗ.ΚΑ για την  προσφορά τους

Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια.



Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

 

Θερμές ευχαριστίες στον κύριο στον Λευτέρης  Θεοδώρου  και στην εταιρεία ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ –ΝΕΑ ΚΟΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ για την ευγενική χορηγία τους.

Μία χειρονομία που εκδηλώνετε αυθόρμητα με τρόπο καλύπτοντας βασικές ανάγκες των βετεράνων της ένωσης  διευκολύνοντας και το έργο της υπηρεσίας μας.


 


Εκ της Διευθύνσεως.

Ενωση Βετερανων Ποδοσφαιριστων Πειραια

10/01/2022

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη από Ένωση Βετεράνων ποδ. Πειραιά.

 


Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια Ένωση Βετεράνων ποδ. Πειραιά εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.


Ο Στέλιος Σεραφείδης έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ΑΕΚ, αποτέλεσε τον εμβληματικό της ηγέτη για δεκαετίες και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Καλό ταξίδι.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ένωση Βετεράνων ποδ. Πειραιά: Αναβολή της (10o αγωνιστικής.)10/01/2022

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά αποφάσισε ομόφωνα, τήν αναβολή τής τρέχουσας 10o αγωνιστικής τουρνουα Νικος Αδαμ 10/01/2022 λόγω τής επιδημιολογικής κατάστασης στήν χώρα.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του Covid-19, καθώς και η ασφάλεια τών αγωνιζομένων και τών λοιπόν εμπλεκομένων στη διεξαγωγή τών αγώνων.


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ένωση Βετεράνων Πειραιά: Ακυρώθηκε το Συμβούλιο λόγο COVID-19. (04/01/2022)

 


Ενωσης, παίρνοντας αποφάσει, όπως το καθιερωμένο  εβδομαδιαίο συμβούλιο 04/01/2022 δεν γίνεται λόγο COVID-19.