Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Στίς 25 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα.(φωτο)

 


Στήν συνεδρίαση τής Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη, πήραν τήν απόφαση το πρωτάθλημα να ξεκινήσει τήν Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, και η κλήρωση να πραγματοποιηθεί τήν Tριτη 12 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού, στίς 19:00.

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά τήν διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος τών Βετεράνων, όπου θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης τόσο οι εμβολιασμένοι, όσο και οι άνθρωποι που έχουν νοσήσει από covid.














          

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ενωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Τρίτη 28/09 η πρώτη συνάντηση τών ομάδων.



 Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας, το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της ένωσης Βετεράνων Πειραιά, κάνουν γνωστό Τριτη 28/09 και ωρα 18:30  το πρώτο ραντεβού μετά από καιρό όλων τών ομάδων, στα γραφεία της ένωσης για τήν καινούργια σαιζόν που έρχεται.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Βετεράνοι Πειραιά: Θετικές εντυπώσεις και στο τρίτο ημίχρονο.(ΦΩΤΟ)



 Σε ένα πολύ όμορφο και καινούργιο γήπεδο στο Σοφικό Κορινθίας, η ομάδα τής ένωσης Βετεράνων Πειραιά στο πρώτο της φετινό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Πανσολυγειακού, έχει μόνο καλά λόγια και εντυπώσεις για αυτό το ταξίδι, από τους ανθρώπους που τους φιλοξένησαν και που εύχονται να ανταποδώσουν στο μέλλον.

Το τρίτο ημίχρονο παίχτηκε σε ταβέρνα τής περιοχής όπου ήταν όλοι διακριθέντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

    

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σταυρος Μπακας : Ευχαριστήριο μήνυμα για την ονομαστική του γιορτή.

 

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταυρος Μπακας  Α Αντιπροεδρος Ενωσης Βετερανων .Ποδ. Πειραια ευχαριστεί όλους  που του ευχήθηκαν για την ονομαστική του γιορτή.

Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη να μείνουμε ασφαλείς.

ΔΗΛΩΣΕ:

Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για τις ευχές για την ονομαστική μου εορτή.

Ας κρατήσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας ασφαλείς μέχρι να μπορούμε σύντομα να χαιρόμαστε τη ζωή μας όπως ξέρουμε.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ένωση .Βετεράνων. Π. Πειραιά: Καλό Ταξίδι ΕΘΝΙΚΑΡΑ.

 


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας το Δ.Σ. και όλα τα μέλη τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και τήν μεγάλη θλίψη τούς, στήν οικογένεια του Γιάννη Μαντζουράνη για το χαμό του καλύτερου Έλληνα φιλάθλου του ποδοσφαίρου.


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά: Φιλικό το Σάββατο στήν Κόρινθο.

 


Πρεμιέρα για τούς Βετεράνους του Πειραιά στο Σοφικό Κορινθίας με την ομάδα του Πανσολυγειακού το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30.

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη του, ανυπομονούν για το πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου που έρχεται, με την ευχή να έχουν μία γεμάτη ποδοσφαιρική και φιλανθρωπική δράση όλη τη χρονιά.