Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ : Καλή Χρονιά με άπειρες Ευχές.



 Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, εύχονται σε όλο τόν κόσμο άπειρες ευχές για υγεία, ευημερία, ευτυχία και δημιουργικότητα για το 2021.

Τις ευχές του στέλνει ο πρόεδρος Δημήτρης Σαρρής και ΔΣ των Βετεράνων Χατζηκυριακείου.!


 Τις ευχές του για το νέο έτος στέλνει ο πρόεδρος των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, Δημήτρης Σαρρής

Προς
Τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές της ομάδας του, στην Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, αλλά και σε όλες τις ομάδες των Βετεράνων και του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.
Εύχομαι από καρδιάς Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Το Νέο Έτος να εκπληρώσει όλα σας τα όνειρα σκορπίζοντας ξεχωριστές στιγμές στον κάθε έναν από εσάς.
Ελπίζω το 2021 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε για ένα νέο ξεκίνημα της Ευτυχίας, Ευημερίας, Αισιοδοξίας και της Αγάπης.
Ευτυχισμένο το 2021.
Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Σαρρής.





Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Οι Ευχές των Βετεράνων Πειραιά για το νέο έτος 2021!




Οι ευχές  του προέδρου Κανέλλου Τσίρμπα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  για το νέο έτος .

" Το 2020 φεύγοντας, αφήνει πίσω του πολλά, και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε τα πολλά καλά και σημαντικά, και να ξεχάσουμε τα λίγα δυσάρεστα που μας πίκραναν !!

Το 2021 έρχεται με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας που ελπίζουμε και ευχόμαστε να υλοποιηθούν !!" 


Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ


Νικολάκου Βίκυ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Πρόσφεραν τρόφιμα στον Ι.Ν.ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Περάματος.(ΦΩΤΟ)

 


Για ακόμα μία φορά οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Περάματος, ανέδειξαν με τόν καλύτερο τρόπο τόν κοινωνικό χαρακτήρα τής ύπαρξής τους, με τήν ποσότητα τών τροφίμων να είναι το επιστέγασμα, για την ενίσχυση του Πάτερ Αντώνιου, στο μεγάλο κοινωνικό έργο που κάνει στον Ι.Ν.ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ.


Ο Φούσκας Στέφανος (πρόεδρος), Μπάκας Σταύρος (αντιπρόεδρος), Παπαστεφάνου Γιώργος (γ. γραμματέας), Τσαγκάρης Βασίλης (ταμίας), Γιαβρης Γιώργος,Κασαρχος Νικόλαος, Μπαρελης Δημήτρης, Κουζιλος Γιάννης, Ιορδανίδης Δημήτρης, Μαρδας Στέλιος -Πετροπουλος Νικος -Λαμπρινιδης Ηλιας -Καρατσακης Τακης -Τσομης Αντρεας -Μιχαλατος Δημητρης -Μαρδας Αχιλλεας -Κριτσοτακης Μιχαλης -Μακρογλου Ιωαννης -Ναξακης Ευαγγελος -Κουβαρης Μιχαλης - Κακαβίτσας Ιωαννης-Πετονης Μαριος-Βαρουτης Κωστας  ήταν η επιτροπή που παραβρέθηκε στην παράδοση τροφίμων.

Το παρών έδωσε και ο Νικόλαος Σούτας πού είναι και χορηγός τών Βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος, προσφέροντας και αυτός στην σημαντική αυτή πράξη βοήθειας.










Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙA : Παράδοση τροφίμων στον Ι.Ν.ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Περάματος.!(ΦΩΤΟ)



Η ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, αναγνωρίζει την διαχρονική προσφορά τής Εκκλησίας ιδιαίτερα μάλιστα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τήν Ελλάδα.


Δείχνοντας η ένωση το κοινωνικό της πρόσωπο, πρόσφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας, στον Ι.Ν.ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Περάματος που συτιζει σε καθημερινή βάση πάνω από 120 πολίτες της περιοχής.


Τρόφιμα που μαζεύτηκαν με όχημα που γύρισε όλες της περιοχές του Πειραιά, μαζεύοντας από τις ομάδες τις τσάντες με τα αγαθά για τούς συνανθρώπους μας.


Στην προσπάθεια αυτή, αποδείξαμε ότι μπορούμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε μια ασπίδα ανθρωπιάς για τους συνανθρώπους μας, από το Πέραμα που τήν έχουν μεγάλη ανάγκη, βοηθώντας τον Πάτερ Αντώνιο στο δύσκολο έργο που επιτελεί.


Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας, ο Αντιπρόεδρος Α' Σταύρος Μπάκας, ο ταμίας Αντώνης Κανερης, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κοντραφουρης, Ο προεδρος Στεφανος Φουσκας  και το μελη Γιωργος Γιαβρης και  Νικος Κασαρχος  Βετερανοι Περαματος τα υπόλοιπα μέλη δυστυχώς δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων.


Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την φιλανθρωπική αυτή δραση ο Νικόλαος Σούτας, που είναι και χορηγός των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά.


Ο χορηγός Αντωνης Τσατσος με τους φουρνους Ηπειρος που δεν ξεχνάει τον συνάνθρωπο στης δύσκολες μερες που ζούμε.


Προσφέροντας και αυτός στην σπουδαία αυτή κίνηση φιλανθρωπίας.


Οι ομάδες τών Βετεράνων που βοήθησαν σε αυτόν τον ιερό σκοπό είναι :


Νίκη Ρέντη- Πανφαληρικος- Βετερανοι Περάματος- Ηρακλής Νίκαιας- Μοσχάτο- Ιωνικός- Δόξα Πειραιά- Χατζηκυριάκειο- Νέοι Ευγενείας- Εθνικός Πειραιά- Δραπετσώνα- Ερμής Κορυδαλλού- Αργοναύτης- Χαραυγή- Ασπρόπυργος- Αστέρας Μαγούλας, και τέλος οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ



















                









Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Βετεράνοι Πειραιά: Ευχές στο Λευτέρη Θεοδώρου.



 Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. τής ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά εύχονται χρόνια πολλά για τήν ονομαστική εορτή του, στον φίλο, χορηγό, επιχειρηματία Λευτέρη Θεοδώρου ιδιοκτήτη της παραδοσιακής ταβέρνας " Λευτέρης " που βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα στην οδό Παπαδιαμάντη 259.


(Νεα Κοκκινιώτισσα "Λευτέρης")

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Βετεράνοι Πειραιά : Συγκεντρώνουν τρόφιμα για τον Ι.Ν. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ στο Πέραμα.



Στο πλαίσιο τής στήριξης και αλληλοβοήθειας πρός τούς συνανθρώπους μας, η ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά μαζεύουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ( ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια,λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες,γάλα εβαπορε) για τον Ι.Ν.ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Πέραμα βοηθώντας τον πάτερ Αντώνιο στο έργο του.

Η δράση αυτή θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, με όχημα που θα περνάει από τις περιοχές του Πειραιά για να συλλέξει τα τρόφιμα, από τις 8 μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Βετεράνοι Πανφαληρικου : Δωρεά τρόφιμα σε Βετεράνο.

 

Από το κοινωνικό παντοπωλείο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πανφαληρικου, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Ανδρέας Κοντραφουρης στο πρόγραμμα ενίσχυσης ευπαθών ομάδων προκειμένου να στηριχθούν άτομα και οικογένειες από τις επιπτώσεις του COVID - 19 δώρισε τρόφιμα σε Βετεράνο του Πειραιά.

Μια αξιόλογη προσπάθεια που πρέπει να βρει και άλλους μιμητές.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Βετεράνοι Πειραιά : Εύχονται περαστικά στην Βίκυ Νικολάκου.


 Ο Πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας και το Δ.Σ. των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά εύχονται ταχεία ανάρρωση στην υπεύθυνη τύπου της Ένωσης Βίκυ Νικολάκου.

Βασιλική Νικολάκου : Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους γιατρους του ΑΓ. ΣΑΒΒΑ.



Από την υπεύθυνη τύπου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Βασιλική Νικολάκου λάβαμε την παρακάτω επιστολή.

Θέλω δημόσια να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ, και ιδιαιτέρως στους εξαίρετους ιατρούς και καταπληκτικούς Ανθρώπους,


 Χρήστος Μπάτση Χειρούργος ιατρός και Θωμάς Θωμαιδης ογκολόγος.


Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό διότι είναι άριστα καταρτισμένο και επιδεικνύει νυχθημερόν εξαιρετική συμπεριφορά και το επιτελεί με χαμόγελο.