Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Βετεράνοι Πειραιά : Ευχές για Περαστικά στον Αντώνη Τσάτσο.



Ο πρόεδρος τής Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας  το Δ.Σ. και όλα τα μέλη τής ένωσης εύχονται περαστικά στον Αντώνη Τσάτσο για τήν περιπέτεια πού πέρασε με τήν υγεία τού.
Ο Αντώνης είναι εκτός από χορηγός και επίλεκτο μέλος τής Ένωσης μας.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Περάματος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νικόλαο Σούτα.


Οι Βετεράνοι Περάματος θέλουν να ευχαριστήσουν τόν Νικόλαο Σούτα Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής Ελληνικής Λύσης για τη καινούρια αθλητική εμφάνιση που τούς πρόσφερε και τήν χρησιμοποίησαν στον φιλανθρωπικό αγώνα με τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ

Ένωση Β ΠΠειραιά: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Παναγιώτη Σκαφτουρου. (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Σκαφτουρου στήν οικογένεια του και στούς οικείους τού. 

Τέτοιες στιγμές δυστυχώς τα λόγια περιττεύουν.



Βετεράνοι Περάματος - Μέριμνα Ζωής (Αστερίας) κατά των Ναρκωτικών.(BINTEO-ΦΩΤΟ)


Τήν Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περάματος διεξήχθει ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στούς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Περάματος και στήν ομάδα Αστερίας από την ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ.

Ο αγώνας είχε συμβολικό χαρακτήρα μεταφέροντας μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης σε όσους αγωνίζονται για μία ζωή μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Ένας αγώνας που διεξήχθη λίγες μέρες μετά από την " Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών " που είναι στις 26 Ιουνίου.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού ακολούθησαν βραβεύσεις στον εκλιπόντα συμπολίτη και συναθλητή Παντελή Αντωνίου, στήν Γιώτα Τζουανη-Βλαχοσωτηριου σκηνοθέτης παιδικών σκηνών, στον Δήμαρχο τής πόλης Λαγουδακη Ιωάννη, στον διευθύνοντα τής "PAPER Q" Μπερδεση Δήμο, στον συμπολίτη και δημοσιογράφο Μαυρέα Παναγιώτη που βράβευσε η ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Η Βουλευτής Β Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ όλοι τους για τον αγώνα κατά τών Ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

BINTEO 

 





Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά: Συμμετέχουμε στην θλίψη και στο πένθος του Μάκη Αντωνίου.


Ο πρόεδρος τής Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη του, εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του υιου του Μάκη Αντωνίου Γ.Γραμματεα της ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Μία ακόμη βράβευση στούς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Πειραιά.



Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΙΝΕ Παράδεισο τήν Πέμπτη 25 Ιουνίου , ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νικόλαος Χουρσαλας μπροστά σε πλήθος κόσμου ευχαρίστησε τούς χορηγούς και εθελοντές που με τίς πράξεις τούς στέλνουν μήνυμα ζωής στούς συνανθρώπους μας και ενθαρρύνουν όλους μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τούς.

Στην εκδήλωση τήν τιμητική διάκριση για τούς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Πειραιά παρέλαβαν ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας,ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας και ο ταμίας Αντώνης Κανερης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ