Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ένωση Βετεράνων Πειραιά : Δράση καθαρισμού στη Δραπετσώνα.(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Πραγματοποιήθηκε από τόν δήμο Δραπετσώνας - Κερατσινίου και από την ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά μία εκστρατεία καθαρισμού στο γήπεδο Δραπετσώνας και στους περιβάλλοντα χώρους.

Η συγκεκριμένη δράση είναι μία από τίς πολλές που κάνει ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και η ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά με σκοπό τήν ενίσχυση του πνεύματος προσφοράς από όλους.

Το παρών από τόν Δήμο έδωσε ο Θωμαιδης Θωμάς υπεύθυνος αθλητισμού , η Σταυρούλα Συρακου Αντιδήμαρχος αθλητισμού και συνεργείο καθαρισμού του Δήμου το οποίο μοίρασε σακούλες και γάντια στούς βετεράνους ποδοσφαιριστές Πειραιά και με το τέλος τής δράσης τα σκουπίδια που είχαν συγκεντρωθεί μαζεύτηκαν .

Στήν δράση αυτή το παρών έδωσε και ο χορηγός τής ένωσης βετεράνων Πειραιά Νικόλαος Σούτας ο οποίος δήλωσε :

Ότι οι δράσεις αυτές που απλώνονται σε όλη την έκταση του Πειραιά αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας το Δ.Σ. και όλα τα μέλη τής Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά σέβονται και φροντίζουν τούς χώρους που δραστηριοποιούνται και ζούν. αναδεικνύοντας τη δύναμη του αθλητισμού - εθελοντισμού.

Δείτε φωτό.




.[sc name="hpeiros" ]

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Οι Βετεράνοι του Πειραιά έδωσαν το παρών στη συμφωνία παραχώρησης στο Δήμο, έκτασης 115 στρεμμάτων.



Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ένωση Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Κανέλλος Τσίρμπας μαζί με τον ταμία κύριο Αντώνη Κανέρη στη  συμφωνία παραχώρησης στο Δήμο, έκτασης 115 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της Γ.Γ.Α., στο χώρο των παλαιών λατομείων.

Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, που σε δήλωσή του επισήμανε οτι ο Κορυδαλλός "μεγαλώνει" και δημιουργεί ένα νέο σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο ανάπτυξης, αθλητισμού και πολιτισμού, σε μια πραγματικά "ξεχασμένη" περιοχή της πόλης.

Στο πλευρό του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά παρευρέθηκαν τα αθλητικά σωματεία Αετός Κορυδαλλού με τον κύριο Δημήτρη Μπουγά και το σωματείο Α.Ο Κορυδαλλού με τον κύριο Γιάννη Λεκάκη  με τον κύριο και ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης.

Δήλωση  Κανέλλου Τσίρμπα : 

« Ένας  νέος  αθλητικός πνεύμονας γίνεται πραγματικότητα χάρη στην συνεργασία της κυβέρνησης με την παρουσία του  Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και την πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά και των συνεργατών του. Αξίζουν τα συγχαρητήρια των  Βετεράνων του Πειραιά και θα παραμείνουμε πάντα δίπλα τους.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν μπροστά σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την περιοχή μας, για τον Δήμο μας. Ο Κορυδαλλός θα εξελιχθεί σε περιοχή άθλησης. Μπράβο και πάλι μπράβο!!»




Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π 


Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συλλυπητήριά στην οικογένεια του Βύζαντα...



Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, για την προωρη απώλεια του παλαίμαχου παίκτη του Α. Γ. Σ Βύζαντα , Μάκη Πανταζή.

Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο τύπου Ε. Σ. Β. Π. Π

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ευαγγελος Λαιβερας : Θα ήταν χαρά μας να αναφερθούν οι ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.



Η Οικογένεια του Ευάγγελου Λαϊβερά και συγκεκριμένα η σύζυγος του κυρία Κωνσταντίνα Μικελάτου συγκινητικά  μας ευχαριστεί για την αμεση ανταπόκριση στο θέμα της υγείας του συζύγου της. 

"Σας ευχαριστούμε πολύ! Ο γιατρός έμεινε έκπληκτος με την πορεία ανάρρωσης του.  Η αγάπη και η βοήθεια που μας παρείχαν οι συναγωνιστές στα γήπεδα είναι συγκινητική. 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση για αίμα, των κ. Kανέλλο  Τσίρμπα , Στέλιο Παπαλεξάνδρου και Παναγιώτη Κοντραφούρη της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά,Σπύρο Παπακανέλου και Γ. Βονόρτα του Συνδέσμου προπονητών Αθηνών. 

Τους Δήμους Αγ. Δημητρίου και Σπάρτης, τους κυρίους  Βιρβίλη Γρηγόρη, και Κυριακού του Ηλυσιακού, καθώς και πολλά άλλα άτομα για τις ειλικρινείς ευχές και το αμέριστο ενδιαφέρον." 

Θα ήταν χαρά μας να αναφερθούν οι ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχής αναρρωτική πορεία του. 

Ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας!"


Νικολάκου Βίκυ. 
Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π  

Κανέλλος Τσίρμπας : Βαγγέλη, Περαστικά και γρήγορα κοντά μας!


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του Δ.Σ της  Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εύχονται  περαστικά στο μέλος μας Λαϊβερά Ευάγγελο και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει σύντομα κοντά μας !!!

Ο κύριος Βαγγέλης χειρουργήθηκε (αντικατάσταση μιτροειδούς βαλβίδας) την προηγούμενη εβδομάδα και η εγχείρηση ήταν επιτυχής σε όλους του τομείς!


Νικολάκου Βίκυ

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Έφυγε ο ηγέτης τής Ελευσίνας ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜ. (ΦΩΤΟ)



Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας και η ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά θέλουν να εκφράσουν τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στήν οικογένεια του ηγέτη του Πανελευσινιακού ΝΙΚΟΥ ΑΔΑΜ.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό ΑΓ. ΛΑΖΑΡΟΥ στο Κοιμητήριο Ελευσίνας στις 5 μμ αύριο.
Οι δικοί του άνθρωποι μετουσιώνουν τη λύπη τούς σε ελπίδα ζωής για τούς συνανθρώπους μας που υποφέρουν συγκεντρώνοντας δωρεές αντί στεφάνων και συγκεκριμένα για την Φιλική Φωλιά Ελευσίνας και για τα συσσίτια του Ιερού Ναού ΑΓ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ.
    

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ευχαριστήριο από ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στον Γεώργιο Βαγγέλη.


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και το Δ.Σ. των Βετεράνων Πειραιά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον χορηγό τους τα τελευταία χρόνια Γεώργιο Βαγγέλη για την συνεχή στήριξη του σε εποχές δυσμενούς οικονομικής κατάστασης.