Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ένας νέος κύκλος έχει αρχίσει από το 2015 για τους Βετεράνους της Μυτιλήνης και του Πειραιά !

Φωτογραφία : ο πρόεδρος των Βετεράνων της Μυτιλήνης Δημήτρης Φωταρέλης ,βρίσκεται ανάμεσα στον πρόεδρο της Ε.Σ.Β.Π.Π Κανέλλο Τσίρμπα και στον Α Αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάκα. 



Ένας νέος κύκλος έχει αρχίσει  από το 2015 για τους Βετεράνους της Μυτιλήνης και του Πειραιά. Οι σχέσεις των δυο πλευρών  διατηρούν  μόνιμους δεσμούς, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας και φιλίας .

Το σύμφωνο αδελφοποίησης  υπέγραψαν από πλευράς Πειραιωτών ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και από τον Σύνδεσμο Μυτιλήνης ο πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλης  



          Φωτογραφία ο Γραμματεας Μέγας Λάκης με τον Β Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Β.Π.Π     Στέλιο Παπαλεξάνδρου 


Οι Βετεράνοι της Λέσβου πάντα ανταποκρίνονται σε κάλεσμα τη Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά . 
Η παρακάτω φωτογραφία είναι σε τουρνουά που πήραν μέρος οι Βετεράνοι της Μυτιλήνης , στα Καλάβρυτα με την αντίστοιχη τοπική ομάδα και την Μικτή Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Πειραιά 
Φωτογραφία από την επίσκεψη των Βετεράνων Μυτιλήνης στα Καλάβρυτα.  

Πάνω σειρά  :Βουρλιώτης, Πήγασης, Στεργίου, Δουβαλέτας, Βουργουντζής, Κουμαράς, Βόμβας, Χατζηαναγνώστου, Τσίρμπας, Παρασκευάς 
Κάτω σειρά : Φωταρέλλης, Μαρμαράς, Ανδρόνικος, Στεφανόγλου, Λέντζιος, Μέγας, Χατζηηλιάς, Νομιδής




Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στηρίζει την νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» στα social media στη προσπάθεια που κάνει για την αντιμετώπιση του Κορονοϊου.



H φράση των ημερών αναμφίβολα είναι το 'Μένουμε Σπίτι', σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊούγια να είμαστε όλοι υγιείς …. μας δήλωσε ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας.

Στο τελευταίο έκτακτο συμβούλιο ο πρόεδρος διευκρίνισε, στα μέλη της Ένωσης,  "ότι πρέπει να βοηθήσουμε ΌΛΟΙ  εμείς σαν Βετεράνοι Αθλητές τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους. 

Με την πρωτοβουλία του Δ.Σ σταματήσαν αγώνες και εκδηλώσεις πριν την υποχρεωτική απαγόρευση που επικρατεί στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. 

Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π







Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Αναβάλλεται η Αιμοδοσία στις 23 Μαρτίου 2020


Η προγραμματισμένη εκδήλωση Αιμοδοσίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σε συνεργασία με την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και τον Συνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, που ήταν προγραμματισμένη για την  Δευτέρα 23 Μαρτίου αναβάλλεται  μετά το κλείσιμο των γραφείων της Ένωσης στο ΣΕΦ, λόγω των μέτρων για την πρόληψη κατά του COVID-19- και παρότι οι ανάγκες για αίμα στη χώρα είναι μεγάλες.
Η Ετήσια Αιμοδοσία της Ένωσης  θα  διεξαχθεί-εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα μας σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσει εκ νέου η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΠ. 

Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές της, πως αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες .


Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά μετα από ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές της, πως αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες της, στο αγωνιστικό και πολιτισμό Τμήμα από Πέμπτη 12 Μαρτίου ως και τέλος Μαρτίου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ

Ευχαριστούμε που είσαστε εκεί. (Ο Σύλλογος "Αγάπη Φροντίδα ζωής)


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, που συνέλεξαν και μας παρέδωσαν 202,100 κιλά πλαστικά καπάκια όλων των ειδών, και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο κ. Τσίρμπα Κανέλλο, και το Δ.Σ., τους εθελοντές, τον κ. Μπάκα Σταύρο, Γιάπαππα Σταθη και Ρεζίτη Ευγένιο, Γιαννη Καραχάλιο , Γιωργο Γιαπαππα καθώς επίσης και τον κ. Σούτα Νικόλαο ο οποίος είναι σταθερά ο άνθρωπος που βοηθάει πάντα μέσα από την καρδία του με γενναιοδωρία και ευγένεια ψυχής!

Η αγάπη και η δύναμη της πρόθεσης μεταμορφώνουν πλαστικά αντικείμενα όπως είναι και τα καπάκια σε δώρα ζωής και σε μια δήλωση ότι κάθε άνθρωπος που αντιμετωπίζει δυσκολίες μας αφορά. 
Όλους μας. 

Ευχαριστούμε που είσαστε εκεί. 

Κάθε μέρα. 

Τα σημεία περισυλλογής καπακίων έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού, της επιχείρησης, του σχολειού, της συνείδησης αυτού του τόπου. 

Ένα μικρό σημείο γείωσης και σύνδεσης με αυτό που πραγματικά έχει σημασία. 
Την αγάπη.

Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά!






Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Αναβολή σημερινής αγωνιστικής 9 Μαρτίου 2020


Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ενημερώνει τους εκπροσώπους των ομάδων και τα μελη της οτι η σημερινή αγωνιστική 
9 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται, 
λόγω καιρικών συνθηκών και  για τα έκτακτα μέτρα του ιού κοροναϊόυ.. 


Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 

“Έφυγε” ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης


Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους ιστορικότερους παράγοντες και παλιός αθλητής του Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Τεράστια προσωπικότητα για τον Ολυμπιακό ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, είχε περάσει από όλα τα πόστα του Ολυμπιακού όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη για το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Τα θερμά συλλυπητήρια μας από την Ένωση συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαίριστων Πειραιά, στην οικογενειά του.....


Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Εκδρομές: και άλλες εξορμήσεις οι βετεράνοι .


Μετά την εκδρομή την Καθαρά Δευτέρας στην Καλαμάτα οι βετεράνοι σχεδιάζουν και άλλες δύο εξορμήσεις με πρώτη να είναι στην Δράμα την πρωτομαγιά και την άλλη στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων την Σαντορίνη του Αγίου πνευματική.



Οι βετεράνοι δίνουν αίμα .!


Οι Bετεράνοι  ποδοσφαιριστές του Πειραιά συμμετέχουν στην αιμοδοσία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 14:30 μέχρι 18:30 που θα γίνει στα γραφεία της ένωσης Πειραιά στην οδό Λ Εθνάρχου Μακαρίου (χωρίς Σ.Ε.Φ).

Όλα τα μέλη να δώσουν βροντερό παρών.


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ανακαίνιση των γραφείων των βετεράνων από τον χορηγό Σούτας Νικόλαος


Η αίθουσα των Βετεράνων του Πειραιά που βρίσκεται στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη ανακαινίζεται με την χορηγία  Σούτας Νικόλαος  το Δ. Σε των Βετεράνων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την ανταπόκριση στο αίτημα τους που θα αναβαθμιστεί αισθητικά και ποιοτικά ο χώρος

To Πρόγραμμα Βετεράνων Πειραιά 15ης αγωνιστικής 09/03//2020


ΔΕΥΤΕΡΑ 09/03/2020

ΧΑΡΑΥΓΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΡΑ 18:00 ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

ΠΑΝΦΑΛΙΡΙΚΟΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΩΡΑ 19:30  ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΝΤΗ

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΡΑΜΑ  ΩΡΑ 19:30 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΩΡΑ 18:30 ΓΗΠΕΔΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΩΡΑ 18:00 ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ΩΡΑ 20:45 ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΝΤΗ

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ  ΩΡΑ 18:00 ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  ΩΡΑ 19:45 ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΑΙΑΣ