Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 1/2019-2020


Την περασμένη Πέμπτη έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Ολυμπιακού "Μελίνα Μερκούρη" το πρώτο Συμβούλιο της Ένωσης Συνδέσμων  Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .
Παρευρέθηκε όλο το Δ.Σ αλλά και  εκπρόσωποι των ομάδων. 

Επόμενο συμβούλιο ορίστηκε για Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:45 

Θέματα που συζητήθηκαν :

1.Κάρτα υγείας ,

2.Ιατρικές εξετάσεις 

3.Εκδρομή της Μικτής Βετεράνων Πειραιά για την 28η Οκτωβρίου 

4.Παρουσία των ομάδων στα εκτός έδρας παιχνίδια .


Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π 

 
 

 

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνημα σήμερα για τους Βετεράνους του Πειραιά..


Σήμερα  Πέμπτη 26-9-2019 πραγματοποιείται το πρώτο Δ.Σ της Ένωσης 

Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στα γραφεία της , στο κλειστό γήπεδο του 

Ολυμπιακού Βόλεϋ "Μελίνα Μερκούρη"  στις 18:45 . 


Η παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων , θεωρείται απαραίτητη.  




Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π 
Νικολάκου Βίκυ 

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Το παρών έδωσε η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στο Open Day...



Ο πρόεδρος των Βετεράνων Πειραιά  Κανέλλος Τσίρμπας με τον  Σίνισα Γκόγκιτς  στη πολύ σπουδαία εκδήλωση του Ομίλου ΙΕΚ Άλφα στο " Open Day ". 

Δυναμικές παρουσίες έδωσαν το παρών στο στο OPEN DAY Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά!

Στο Open Day του Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού που διοργανώσε η Νο1 Σχολή Προπονητικής στην Ελλάδα,  σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, 22 σπουδαίοι προπονητές από μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων παρουσίασαν και έθεσαν απόψεις για την προπονητική και όχι μόνο. «Αθλητισμός και Εκπαίδευση»  

Τίμησαν με την παρουσία τους οι διεθνείς μπασκετμπολίστες και προπονητές Αργύρης Καμπούρης και Σταύρος Ελληνιάδης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής & προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς, ο Πρωταθλητής Ελλάδος & Ευρώπης- προπονητής πόλο Θοδωρής Βλάχος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πόλο- προπονήτρια Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο προπονητής Μπάσκετ Γυναικών Γιώργος Παντελάκης, ο Πρωταθλητής Ελλάδος- προπονητής Κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ (μπάσκετ με αμαξίδιο) Τάκης Καλούδης, o πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ Μάικ Φουντεδάκης, ο Πρωταθλητής & Κυπελλούχος Ελλάδος Handball -προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας, η αρχιπροπονήτρια στίβου Στέλλα Νικολαϊδη, ο πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  Στέλιος Παπαλεξάνδρου,ο ταμίας Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Αντώνης Κανέρης , ο Γ.Γ της Ε.Π.Σ.Π. Γιάννης Σπαθάς, οι Δημήτρης Καλύκας και Θεόφιλος Καλύβας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, ο Ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ Νίκος Μπουτσορής, ο προπονητής ξιφασκίας Γιώργος Τσουρούτας, οι προπονητές τένις Θεόδωρος Αγγελίνος και Άρτεμις Σαρατσέλη, ο προπονητής Πολεμικών Τεχνών Γιάννης Πράπας, ο προπονητής fitness Βαγγέλης Παύλου.


Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Ζαχαρία Λυκουρίνου ...


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στέλνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Ζαχαρία Λυκουρίνου. Καλό παράδεισο να έχει…  

Λίγα λόγια για τον Ζαχαρία Λυκουρίνο…..
Ως ποδοσφαιριστής, ο Λυκουρίνος αγωνίστηκε για 15 χρόνια μόνο στο Αιγάλεω (11 σεζόν στην Α’ εθνική και τέσσερις στην Β’ κατηγορία). Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 χρόνων το 1962 στους έφηβους του «Σίτι» κι εν συνεχεία έπαιξε για 11 χρονιές στην Α΄ Εθνική και πήρε μέρος σε συνολικά 224 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και σε 39 αγώνες της Β΄Εθνικής, ξεπερνώντας τις 260 συμμετοχές στις δυο εθνικές κατηγορίες. Χρίστηκε μια φορά διεθνής σε παιχνίδι Ελπίδων Ελλάδας-Αυστραλίας, επί τεχνικής ηγεσίας Λάκη Πετρόπουλου.
Μετά το τέλος της σταδιοδρομίας του ως ποδοσφαιριστής, ανέλαβε προπονητής αρκετών ομάδων της Αθήνας, μεταξύ των οποίων η Φλόγα Περιστερίου και η Αγία Ελεούσα. Στη Φλόγα ήταν τα έτη 1982 - 1986 κερδίζοντας δυο ανόδους, από τη Β΄ κατηγορία Αθήνας στην Α΄ Αθήνας και μετά στη Δ΄ Εθνική. Το 1986-87 ήταν στον Ακράτητο, πήρε επίσης την άνοδο για τη Δ΄ Εθνική και την επόμενη χρονιά (1987-88) ήταν και πάλι στο τιμόνι του. Από το 1988-89 έως και το 1993-94 προπονούσε την Αγία Ελεούσα με την οποία κέρδισε τρεις ανόδους, από τη Β΄ Αθηνών έως τη Γ΄Εθνική. Ακόμη έγινε προπονητής του Αιγάλεω δυο φορές, το 1981-82 και το 1995-96.

Γραφείο Τύπου Ε.Σ.Β.Π.Π
Νικολάκου Βίκυ 





Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΠ για τη σωστή διεξαγωγή της κλήρωσης πρωταθλημάτων Α΄,Β΄,Γ΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας .


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η κλήρωση της ΕΠΣΠ  των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (διαχωρισμός ομίλων, πρόγραμμα αγώνων) σήμερα  Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019  στην  αίθουσα εκδηλώσεων “Lampiris Garden” στο Ν. Ικόνιο Πέραμα.

Απο την  Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά έδωσαν το παρών ο πρόεδρος κ.Κανέλλος Τσίρμπας, ο αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Παπαλεξάνδρου και η Εκπρόσωπος Τύπου κα Βασιλική Νικολάκου.



Ο κ. Κανέλλος Τσίρμπας έδωσε τις ευχές του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019 - 2020 
 "Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του Πειραιά και στους παράγοντες... και πάνω από όλα ,  χωρίς τραυματισμούς " . 


Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Κ.Τσίρμπας : Συγχαρητήρια στον ΑΟ Κορυδαλλού για την διοργάνωση 1ου Τουρνουά ποδοσφαίρου «Γιάννης Αγιουτάντης»


Ο ΑΟ Κορυδαλλός διοργάνωσε  στην μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου Αγιουτάντη Γιάννη, το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου «Γιάννης Αγιουτάντης» την  περασμένη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου  στο ΔΑΚ Κορυδαλλού. Πήραν μέρος οι ομάδες , ο ΑΟ Κορυδαλλός, ο Αετός Κορυδαλλού, ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Αστέρας Νίκαιας.
Κοινός στόχος  για τους φιλάθλους και τις ομάδες που παρακολούθησαν  το Τουρνουά ήταν  να συνδράμουν στην συλλογή γραφικής ύλης και παιχνιδιών τα οποία και διατέθηκαν  στο 1ο Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού.
Σε αυτή το θαυμάσιο γεγονός παρευρέθηκαν εκτός των άλλων παραγόντων , ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Κανέλλος Τσίρμπας, ο επικεφαλής  απο την παράταξη "Δήμος για όλους" και Δήμαρχος Κορυδαλλού  Νίκος  Χουρσαλάς, ο  Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Σύγκλισης κ.Νεκτάριος Τσίρμπας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων κ.Γιάννης Σπάθας .

Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ