Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Κ.Τσίρμπας «Η δίψα για ζωή δεν φυλακίζεται»


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ 
Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού βρέθηκαν μέλη της Ένωσης Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιρικών Πειραιά , δίνοντας ποδοσφαιρικό αγώνα με μικτή ομάδα κρατουμένων και υπαλλήλων, στέλνοντας μήνυμα ζωής.
Συνεχίζοντας να δείχνει το κοινωνικό της  πρόσωπο, η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού για φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της μικτής Βετεράνων και αντιπροσωπευτικής ομάδας κρατουμένων και σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Ο διευθυντής των φυλακών κύριος Χριστόφορος Γιαννακόπουλος, υποδέχθηκε τα μέλη του Συνδέσμου με ιδιαίτερη θέρμη.


Ο κύριος Γιαννακόπουλος αφού έκανε ξεχωριστή μνεία στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τους Βετεράνους Πειραιά ,  όσον αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκών του Καταστήματος αναφέρθηκε επίσης  για την πρωτοβουλία της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης:
«Γίνεται μία προσπάθεια να ανοίξει ένα παράθυρο προς την κοινωνία διότι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ δεν ήρθαν απ΄το πουθενά. Έχουν οικογένειες και είναι όμορφο να μαθαίνουν πως κάνουν όμορφα πράγματα. Είναι μία απόδειξη πως στο θολό τοπίο της φυλακής υπάρχουν και αχτίδες φωτός».


Ασφαλώς οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ισχυριστεί πως η πραγματική ζωή είναι έξω από τις φυλακές, οι υπεύθυνοι ωστόσο του καταστήματος του Κορυδαλλού, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι, δρουν με γνώμονα την αγάπη, φροντίζοντας να προσφέρουν «ανάσες» οξυγόνου στους έγκλειστους οι οποίοι τις έχουν τόσο πολύ ανάγκη.


Το παρών έδωσαν σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της αθλητικής δημοσιογραφίας όπως οι κύριοι Αντώνης Δαρζέντας ,  Β. Καρακίτσος και Λ. Ζάχαρης  οι οποίοι ανέλαβαν και χρέη διαιτητών με αμφότερες τις ομάδες να παραδέχονται την σωστή του κρίση στις φάσεις.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά  δήλωσε για  τον αγώνα 
" Η παρουσία της Μικτής στις φυλακές με ένα τέτοιο τρόπο αποτελεί υποχρέωση, με την κίνηση αυτή καθ' αυτή να είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το «ευχαριστώ» που ακούστηκε από τους κρατούμενους για την συνολική πρωτοβουλία." 

Οι Βετεράνοι προσέφεραν στους έγκλειστους διάφορα είδη , κυρίως τρόφιμα, ενώ πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού απονεμήθηκαν τιμητικές, αναμνηστικές πλακέτες.
Ο αγώνας διεξήχθη με πέντε παίκτες να αγωνίζονται από κάθε ομάδα, σε δύο ημίχρονα διάρκειας τριάντα λεπτών το καθένα και τη δυνατότητα απεριόριστων αλλαγών.
Η μικτή Βετεράνων Πειραιά  μπήκε καλύτερα καταφέρνοντας να προηγηθεί, γρήγορα όμως οι κρατούμενοι γύρισαν το αποτέλεσμα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, οι Βετεράνοι  ισοφάρισαν και κάπου εκεί το παιχνίδι έπαψε να είναι ντέρμπι.


Οι «γηπεδούχοι» ήταν καλύτεροι, πήραν το προβάδισμα και δεν το έχασαν ποτέ ξανά. Αντιθέτως αυτό αυξανόταν διαρκώς, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με σκορ 5-3.
Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, μόνο που η κούραση αλλά και η διαφορά στο σκορ έκανε τις ομάδες να παίζουν πιο ελεύθερα κάτι που είχε ως συνέπεια τη δημιουργία όμορφων φάσεων, συνδυασμών και ωραίων τερμάτων.
Τελικό σκορ 9-7  με άπαντες τους συμμετέχοντες να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και να δίνουν υπόσχεση για ρεβάνς.
Από τη Μικτή Βετεράνων Πειραιά : Μακρυγιανέλλης, Κάσαρχος, Μπάκας, Μαυροειδης, Κοντζαπαναγιώτης, Παπαλεξάνδρου, Καλαμάρας, Λαμπρινίδης, Ξυνοροδος, Παπαθανασίου, Κ.Μπάκας, Αλαμανής, Χατζηβασιλείου, Ζαρκιάς, Θεοδώρου
Θα μας επιτρέψετε να μην αναφερθούμε στα ονόματα των έγκλειστων αλλά να επισημάνουμε ότι μαζί τους στον αγώνα συμμετείχε ο Αρχιφύλακας Νίκος Πετρόπουλος.



Προγραμμα Κυπέλλου Βετεράνων 2018


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ 
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 

Α ΟΜΙΛΟΣ 
  1. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ - ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ
  2. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 

Β ΟΜΙΛΟΣ
  1. ΑΟΑΔ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
  2. ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Γ ΟΜΙΛΟΣ
  1. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 
  2. ΡΕΠΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Δ ΟΜΙΛΟΣ
  1. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
  2. ΡΕΠΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Κλήρωση Κυπέλλου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά 2017-2018




ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης εφόσον βασικό θέμα συζήτησης ήταν η κλήρωση του Κυπέλου των Βετεράνων 2017-2018 , το οποίο αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη  διοργάνωση ποδοσφαίρου, μετά το πρωτάθλημα / τουρνουά μας.

Διοργανώτρια αρχή του θεσμού είναι η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Με την επιβλητική του φιγούρα ο κος Χολέβας ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ και ο συνεργάτης του κος Παρασκευάκος και φέτος , σε συνεργασία με το ΔΣ της Ένωσης πραγματοποιήσαν την Κλήρωση του Κυπέλου



Παρόντες στην εκδήλωση   από το ΔΣ:

Πρόεδρος  Κανέλλος Τσίρμπας

Αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας

Αντιπρόεδρος Στέλιος Παπαλεξάνδρου

Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κοντραφούρης

Γενικός Γραμματέας Σωκράτης Τυρλής

Ειδικός Γραμματέας Γιωργος Ξανθόπουλος

Αναπλ.Ταμίας Αντώνης Κανέρης

Μέλη Δημήτρης Σαρρής



Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης οι εκπρόσωποι των ομάδων και φίλοι οι κ.κ   

Καλαμάρας, Δαρζέντας, Γκαμάνης, Ιωαννίδης, Κ.Μπάκας, Χατζηβασιλείου , Σπυριδάκης, Δημόπουλος, Κατσέλης, Τσιρογιάννης, Λαιβελάς, Γαρυφόπουλος, Μαλούχος, Γιαννακουδάκης, Δροσινός, Σαμπάνης και Πολυχρονιάδης


Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Τσίρμπας, μας καλωσόρισε και τόνισε ιδιαίτερα για το κύπελλο να βοηθήσουμε όλοι να  κυλήσει  όμορφα όπως και το τουρνουά μας . Είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλους τους Βετεράνους του Πειραιά και όχι μόνο . Σεβασμός στον διπλανό μας και  προσφορά βοήθειας.

Ημερομηνία έναρξης  Κυπέλλου ορίστηκε η  

Δευτέρα 16-4-2018


Στην κλήρωση συμμετείχαν 14 ομάδες και οι όμιλοι διαμορφώθηκαν ως εξής    


1ος Όμιλος

Νίκη Ρέντη -Αστέρας Μαγούλας-Χατζηκυριάκειο-Εθνικός

2ος Όμιλος

Δραπετσώνα – Ερμής Κορυδαλλού – ΑΟΑΔ- Αίας Σαλαμίνας

3ος Όμιλος

Δόξα Πειραιά – Κερατσίνι- Ασπρόπυργος

4ος Όμιλος

Ηρακλής Νίκαιας-Νέοι Ευγενείας – Περάματος



Τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν :

1.   Εκδρομή για τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος στη Πάτμο.

2.   Αναφορά στην προηγούμενη εκδήλωση Τρίπολη – Δημητσάνα Στεμνίτσα.

3.   Αναφορά στην επίσκεψη των Φυλακών

4.   Ετοιμασία για το ετήσιο Μνημόσυνο

5.   Βοήθεια για έναν βετεράνο από το ταμείο αλληλοβοηθείας και με αγορά λαχνών και από τη Νίκη Ρέντη

6.   Παράδοση για το έθιμο των ημερών, λαμπάδες σε όλους τους παρευρισκόμενους .

7.   Αναφορά για την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε .




Οι επαγγελματίες κοντά στους Βετεράνους .. Τσίρμπας Ιωαννης (Ηλεκτρολογος Μ.Π.Ε)


Κοντά στους Βετεράνους ο Ιωάννης Τσίρμπας.

Με την πείρα του πραγματοποιεί,  μελέτες και εγκαταστάσεις Συστημάτων Διαχείρισης Κτηρίων , Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις, Πίνακες, Θυροτηλέφωνα, Ανακαινίσεις, Πιστοποιητικά ΔΕΗ 

Διεύθυνση  : Καρπενησίου 41, Κορυδαλλός 
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 697 3022163 & 6977 593592

Η εκδήλωση αιμοδοσίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά σε συνεργασία με τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές και τον Σύνδεσμο Διαιτητών

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ
Σημαντικές παρουσίες  δίπλα στο πλευρό των αιμοδοτών στην εκδήλωση της αιμοδοσίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά σε συνεργασία με τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές και τον Σύνδεσμο  Διαιτητών

Με θέληση να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους , για όσους ήρθαν στην  εκδήλωση της αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Πειραιά μαζί με την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και τον Σύνδεσμο Προπονητών.

Ολοκληρώθηκε στα  γραφεία της, την Τετάρτη 21/3/2018  την οποία στήριξαν  42 φίλοι  εκ των οποίων έδωσαν αίμα 38 από αυτούς, αριθμός σημαντικός.

Πρέπει οπωσδήποτε να επαινέσουμε την σημαντική παρουσία και προσφορά των σωματείων μας  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΟΑΔ, ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τράπεζα αίματος, κατά καιρούς  έχει βοηθήσει, βοηθάει συνάνθρωπους με προσφορά αίματος  πολύ περισσότερου από ότι έχει στην διάθεση της, όμως πλέον τον πρώτο λόγο σε αυτήν την έχουν όσοι προσφέρουν αίμα.







Ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή των βετεράνων ο Β.Γιαννακουδάκης



ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ
Ένα άνθρωπος με κύρος στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο , μας αποκαλύπτει (στο Γρ.τύπου της ΕΣΒΠΠ), με μεγάλη αγάπη τα παρακάτω :

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ

" Με τη δήλωση μου αυτή θέλω να ευχαριστήσω  Την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, τους προέδρους  Κανέλλο Τσίρμπα, Νίκο Σιδηρόπουλο τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων. που με προσκαλουν στις διαφορες εκδηλωσεις τους αλλα και με δεχονται στα γραφεια τους.
Είναι φυσικά μια δικαίωση για την προσφορά μου επι 20ετια στο πειραϊκό ποδόσφαιρο αλλα και στο θεσμό των βετεράνων ποδοσφαιριστών στο ξεκινημα του.Στον Πειραιά έζησα ανεπαναληπτες στιγμές ευχάριστες και δυσάρεστες(όλα μέσα στη ζωή είναι).

Φυσικά εκανα και λάθη που κάποιες φορές τα πλήρωσα ακριβά, αλλά καμία, κακία καμία αδικία δεν έχει μείνει μέσα. Όλα αυτα με έκαναν πιο μεστό ,έμπειρο και αγαπητό όπου και που άντεξα. Προχωρώντας προς το τέλος της ζωής (υγεία να 'χω) και κλείνοντας 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς,  σύντομα θα γιορτάσω και εκεί την επέτειο αυτή.

Με την ευκαιρία αυτη να ευχαριστήσω και τα σωματεία που με τίμησαν και να ευχηθώ καλή Ανάσταση ,καλό Πάσχα και υγεία στους πάντες...


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ Τ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ FIFA



Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

17η Αγωνιστική για το τουρνουα Βετεράνων της περιόδου 2017-2018 (αποτελέσματα)




Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά

17η Αγωνιστική περιόδου 2017-2018



ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ          2-2

ΑΟΑΔ – ΕΘΝΙΚΟΣ                                 1-6

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ              1-7

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ                     3-3

 ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ -Ν.ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ           2-4

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ        4-2

ΑΣ.ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ                ΑΝΑΒΟΛΗ

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΕΡΜΗΣ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ       ΑΝΑΒΟΛΗ



ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ : ΡΕΠΟ


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Οι Βετεράνοι δίνουν αίμα !!!


Η Ένωση συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιήσουν Αιμοδοσία στις Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018  στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π από τις 15:00 έως και τις 19:00.




Πρόγραμμα 17ης αγωνιστικής (τουρνουα) της ΕΣΒΠΠ


Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά

17η Αγωνιστική περιόδου 2017-2018

Τη προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική για το
Τουρνουά των Βετεράνων.  



ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ          (ΒΑΖΟΣ)             18:30

ΑΟΑΔ – ΕΘΝΙΚΟΣ                                (ΡΕΝΤΗ)              19:15

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ              (ΜΟΣΧΑΤΟ)        19:15

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ                     (ΠΕΡΑΜΑ)           18:30

 ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ -Ν.ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ            (ΧΑΡΑΥΓΗΣ)        21:00

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ         (ΝΙΚΑΙΑ)            20:30

ΑΣ.ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ               (ΡΟΥΛΕΛΙΩΤΗ)    20:00

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΕΡΜΗΣ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ      (ΡΕΝΤΗ)             20:45



ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ : ΡΕΠΟ


Φωτογραφία : Αντιπρόεδρος της ΕΣΒΠΠ κος Στέλιος Παπαλεξάνδρου  

Δελτίο Τύπου της ΕΣΒΠΠ 15/3/2018


Άλλο ένα συμβούλιο των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας σήμερα στις 15-3-2017 με απαρτία του ΔΣ. 
Το παρών από το ΔΣ έδωσαν οι Βετεράνοι :
Κανέλλος Τσίρμπας (Πρόεδρος) ,
Σταύρος Μπάκας (Α' Αντιπρόεδρος),
Στέλιος Παπαλεξάνδρου (Β' Αντιπρόεδρος),
Παναγιώτης Κοντραφούρης ( Γ' Αντιπρόεδρος),
Σωκράτης Τυρλής (Γεν.γραμματέας),
Κανέρης Αντώνης (αναπλ.ταμίας )
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χατζηιωάννου , Λαιβεράς, Χατζηβασιλείου, Αντωνίου, Ντεμελής, Μουτάφης, Σαμπάνης , Πολυχρονιάδης, Τσιρογιάννης, Παπαδόπουλος, Καλαμάρας.   
Θέματα ημερήσιας διάταξης :
1.Ταξίδι στη Τρίπολη 17-18 Μαρτίου 2018
2.Αιμοδοσία την Τετάρτη 21-3-2018 στα γραφεία της ΕΠΣΠ
3. Συζήτηση για τον Θεσμό Κυπέλλου /ημερομηνίες/ομάδες / κανονισμοί / μεταγραφές / αιτήσεις
4.Προετοιμασία και πληροφορίες για τον αγώνα στις φυλακές
   Κορυδαλλού.
5.Ανακοίνωση το τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας
6.Ανακοίνωση  από τον Α' Αντιπρόεδρο κο Μπάκα , το πρόγραμμα 
   της επόμενης εβδομάδας για την 17η αγωνιστικής 
 7.Εκδήλωση –  χορός  των βετεράνων Περάματος, Παρασκευή &  
   ώρα 21:00 16-3-2018 στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ " 
   στο Πέραμα (Λεωφ. Ειρήνης 54-56).
8.Υποστήριξη σε βετεράνο ποδοσφαιριστή της Νίκης Ρέντη εκτός από   
   το ταμείο Αλληλοβοηθείας και από προσωπική στήριξη των
   μελών/Βετεράνων της ΕΣΒΠΠ
Γραφείο Τύπου 

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής τουρνουά Βετεράνων περιόδου 2017-2018


Αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά περιόδου 2017-2018
16η Αγωνιστική (12-3-2018) 

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ                 5-0              
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΑΟΑΔ                        1-3                  

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ                 2-2                                    

Ν.ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΑΣΤΕΡ.ΜΑΓΟΥΛΑΣ     2-1     

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ           5-1   

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ         Αναβολή        


ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ  Αναβολή                         
 Ρεπό Κερατσίνι