Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Έπαιξαν ένα αγώνα για Ιερό σκοπό και έβαλαν πολλά γκολ υπέρ της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς.(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΡΕΝΤΗΣ
Σε μια Αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακειου και αυτής του Αστέρα Μαγούλας εχθές το βράδυ στο γήπεδο Ρουμελιώτης στην Ελευσίνα, για το πρωτάθλημα των βετεράνων.

Έπαιξαν ένα αγώνα για Ιερό σκοπό και έβαλαν πολλά γκολ υπέρ της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία και προτροπή του Μιχάλη Χατζησιμου προέδρου του Αστέρα Μαγούλας και του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακειου Δημήτρη Σαρρή Ευαισθητοποιηθηκαν να διοργανώσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος των βετεράνων σε Φιλανθρωπικό Αγώνα προκειμένου να μαζέψουν Τρόφιμα - Ρούχα - Φάρμακα , για τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας που επλήγησαν από την καταστροφική θεομηνία.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη μαζεύτηκαν δεκάδες σακούλες από τρόφιμα και φάρμακα όσο και ρουχισμός.

Τέτοιες κινήσεις ανεβάζουν σε υψηλά επίπεδα το Ευ Αγωνίζεσθαι και το Πνεύμα Αλληλεγγύης που διακατέχονται οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που δοκιμάζεται η κοινωνία μας από την οικονομική κρίση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα και σ αυτό το αποτέλεσμα.





Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ης Αγωνιστικής



ΡΕΝΤΗΣ

27/11/2017 18.30
Δραπετσώνας(Βάζος)
ΑΣ.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ



27/11/2017 19.30
Ελευσίνας(Ρουμελιώτη  
ΑΕ.ΧΑΤΖΥΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ-ΑΣ.ΜΑΓΟΥΛΑΣ

27/11/2017 20.30
Νίκαιας(Προοδευτικής)
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ_ΑΠΟ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

27/11/2017 21.00
Ρέντης(Μελισουργού)
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

27/11/2017 17.30
ΕΑΚ  Κορυδαλλού
ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΑΟΑΔ

27/11/2017 19.15
Ρέντης(Μελισουργού)
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

27/11/2017 18.00
Χαραυγής
Ν.ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

{Αναβολή}
27/11/2017
Ελευσίνας
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΕ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ

{Αναβολή}
27/11/2017 18.00
Αρένα (Ρέντη)
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΒΕΤ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Φιλικός Αγώνας 
27/11/2017  18.00
Χαραυγής
Ν.ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟ 

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


ΡΕΝΤΗΣ
Τελικά ούτε οι άσχημες καιρικές συνθήκες δέν εμπόδισαν τούς παλαίμαχους τού Πειραιά  να ανταποκριθούν στην πρόσκληση των συναδέλφων τους,τού Ηρακλή Ξυλοκάστρου για τήν διεξαγωγή ενός αγώνα με απότερο σκοπό τήν βοήθεια στο ειδικό σχολείο της Συκιάς για παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Με πρωτοβουλία τού αξιότιμου παράγοντα της πόλης του Ξυλοκάστρου Χρήστου Ζάρου και του αντιπροέδρου της Ένωσης Σταύρου Μπάκα στήθηκε μια όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση-αγώνας  με πολλές αξιόλογες ποδοσφαιρικές παρουσίες και από τις δύο πλευρές!Την πολυπληθή αποστολή των Πειραιωτών συνόδευσαν,Οι ειδικοί προσκεκλημένοι διεθνείς  Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονόβας και της ΑΕΚ Χρήστος Αρδίζογλου και Γιάννης Μουσούρης!

Έπειτα απο μιά θερμή υποδοχή τών υπέυθυνων τής όμορφης παραλιακής πόλης τού Κορινθιακού και έναν μικρό περίπατο στό κέντρο τής πόλης,οι ομάδες προσήλθαν στο γήπεδο για την τέλεση τού ιερού αυτού σκοπού!Κατόπιν την καθιερωμένων αναμνηστικών φωτογραφιών  και φιλοφρονησεών οι ομάδες παρατάχθηκαν.

Με τον ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ να αγωνίζεται με τούς Καλιμάδη,βορινιώτη,Μελέτση,Κουλάκη,Σιώζο,Τακουμάκη,Κουμούση,Κουλάκη,Αντωνόπουλο,Λαμπρινό,Καρσιώτη,Μπούκλη,Μούπιο.Χρέη Προπονήτη έκανε ο Κώστας Φωτόπουλος {Ντε Φαρίας} !

Με την ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  αγωνίστηκαν οι Μακρυγιαννέλης,Τριανταφύλλου,Λαμπρινίδης,Κοτσαπαναγιώτης,Τσέβρετζης,Αρδίζογλου,Μπονόβας,Μουσούρης,Μπάκας,Παπαλεξάνδρου,Μαυροειδής,Ιωαννίδης,Κοντραφούρης,Τζιαμαλής,Μαρσώνης,Βιδάλης,Αλαμανής,Κανέρης,Σιδηρόπουλος,Ηλίας,Χουλιάρας,Βαγγέλης,Πάστρας,Ξανθόπουλος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αξιόλογες ενέργειες και φάσεις εκατέρωθεν,γρήγορες εναλλαγές της μπάλας αρκετές μονομαχίες τηρουμένων των αναλογιών και σαν επιβράβευση των προσπαθειών να σημειωθούν 4 όμορφα γκολ δύο από κάθε ομάδα που χειροκροτηθηκαν ιδιαιτερα από τους παρευρισκόμενους φίλους που ήρθαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν αυτήν την φιλανθρωπική πρωτοβουλία!Για την ιστορία τα 2 γκολ του Ηρακλή σημείωσε ο Βορινιώτης ενώ για τους Πειραιώτες ο Μαυροειδής και ο Ηλίας! 

Μετά τον αγώνα συνευρέθησαν όλοι αγκαλιασμένοι για να γευματήσουν  σε τοπικό εστιατόριο και να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στα γήπεδα!Το πρόγραμμα περιελάμβανε διάφορες τιμητικές βραβεύσεις σε παλαιμάχων για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Απο την πλευρά του Ηρακλή δόθηκαν τιμητικές  πλακέτες στήν Ένωση βετεράνων Πειραιά για την συνησφορά της στό φιλαθρωπικό έργο  μέσω του ποδοσφαίρου και στον Βαγγέλη Γιώργο πού αγωνίστηκε στον Αετό Κορυδαλλού και στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου!Η Ένωση βετεράνων Πειραιά μέσω του προέδρου Κανέλου Τσίρμπα και όλου του συμβουλίου της,απένειμε τιμητικές πλακέτες στους παλαίμαχους  του Ξυλοκάστρου Νίκο Κολιμάδη και Μπαξεβάνη Δημήτρη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.Ειδική βράβευση εδόθη στον εμπνευστή και πρωτεργάτη τής εκδήλωσης Χρήστο Ζάρο.Ακόμη απονεμήθηκαν μετάλλια στούς διεθνείς παλαίμαχους Αρδίζογλου Μουσούρη Μπονόβα και στον Παναγιώτη Κελεσίδη που συγχρόνως και με την βοήθεια του Νίκου Σιδηρόπουλου παρουσίασε το βιβλίο του «Το λιοντάρι τού θρύλου» που εξιστορεί όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή!!!

Έτσι όμορφα γεμάτη συγκίνηση αναμνήσεις και χαμόγελα έκλεισε η εκδήλωση,ανταλλάσσοντας υποσχέσεις να επαναληφθούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες!!!!