Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-Α.Ο ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ.Π (8Α ΔΩΡΙΣΤΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ)


ΠΕΙΡΑΙΑ
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων φιλανθρωπικου χαρακτήρα των Παλαιμάχων Αγίου Δημητρίου, προγραματιστηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστων Κουκουβαουνων την Δευτέρα 3/7 στο γήπεδο Μεταμόρφωσης στις 20.00

Στην εκδήλωση συμβάλλουν ενεργά ο σύλλογος Αιμοδοτών "Κωστάκη Μεσογιτη"και ο σύλλογος πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων "Αγάπη για ζωή".

Πριν την έναρξη του αγώνα, θα παραδοθεί αναπηρικό αμαξιδιο σε συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Επίσης, θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στους εμπλεκομενους φορείς.

Επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστες του Αγίου Δημητρίου θα παραδώσουν σακούλες με τρόφιμα για την στήριξη του φορέα"τράπεζα Αγάπης Μεταμόρφωσης".

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στην ανωτέρα προσφορά,παρακαλούμε θερμά να παραδώσει πριν την έναρξη της εκδήλωσης σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά,όσπρια,κλπ).

Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων και σας περιμένουμε όλους .



Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε το σώμα των βετεράνων του Πειραιά



ΡΕΝΤΗΣ
Την Τρίτη 27/6 και ώρα 19.00, στα γραφεία των βετεράνων Πειραιά στο "Μελίνα Μερκούρη", ολοκληρώθηκε η διαδικασία του νέου σώματος για δύο συνεχόμενα έτη. Υπήρξε πλήρης απαρτία, όπου οι καινούργιοι του ΔΣ καθορίστηκαν και οι θέσεις τους.

Ο Γιάννης Κιούλος, πρόεδρος των βετεράνων του Κερατσινίου, πήρε τη θέση του αναπληρωτή ταμεία μαζί με τον Αντώνη Κανέρη.

Ακολούθησε ο Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος τοποθετήθηκε στις δημόσιες σχέσεις και ο Ξανθόπολυος από τov Αργοναύτη ειδικός γραμματέας. 

Ο Π Κοντραφούρης πήρε τη θέση του τρίτου αντιπροέδρου.

Στο νέο Δ.Σ. μετέχουν και τρία νέα μέλη . Είναι οι Γιάννης Κιούλος , Δημήτρης Σαρρής και Γιώργος Ξανθόπουλος .




Εκλέγονται για το διοικητικό συμβούλιο :


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κανέλλος Τσίρμπας 

Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  Σταύρος Μπάκας 

Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Στέλιος Παπαλεξάνδρου

Γ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Παναγιώτης Κοντραφούρης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Σωκράτης Τυρλής

ΤΑΜΙΑΣ   Ιωάννης Κιούλος

Β ΤΑΜΙΑΣ Αντώνης Κανέρης

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Δημήτρης Σαρρής 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γεώργιος Ξανθόπουλος



Το παρόν έδωσε και η ομάδα της Δόξας Πειραιά, με τους παίκτες και τον πρόεδρο της κ. Γκαμάνη, όπου συζητήθηκαν ορισμένες μικροδιαφορές που υπήρχαν οι οποίες λύθηκαν αμέσως και ακέραια. 

Οι μικροπαρεξηγήσεις έμειναν στο παρελθόν και πλέον πορεύονται όλοι μαζί, πρόεδρος και ΔΣ, να βοηθήσουν στο στίβο της ζωής όσους περισσότερους συνανθρώπους μπορούν, αλλά φυσικά και να μη λείψει και ο αθλητισμός με τη διεξαγωγή παιχνιδιών για τους βετερανους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αντάλλαξαν όλοι ευχές, καλό καλοκαίρι, πολλά μπάνια, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο.



Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίoυ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με τίτλο «Θρύλε μου»,


ΠΕΙΡΑΙΑ
Από μηνός Απριλίου  2017 έχει εκδοθεί, από τις εκδόσεις Αλδέ, το βιβλίο των: Νίκου Μαυρωνά & Θανάση Χειμωνά με τίτλο «ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ» που είναι ένα βιβλίο με εκτενή αναφορά σε ιστορικές στιγμές της Ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Το βιβλίο που κοστίζει 12€ μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί από την μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη και από όλα τα καλά ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

«Μεγάλες νίκες του Θρύλου, ανεπανάληπτα γκολ και πρωταθλήματα παρουσιάζονται με τρόπο γλαφυρό χωρίς να αλλοιώνεται στο παραμικρό η ιστορική αλήθεια!

Δεν λείπουν από το βιβλίο πρωτοσέλιδα εφημερίδων που εξυμνούν θριαμβευτικές νίκες του Ολυμπιακού. 

Επίσης υπάρχουν στην αρχή του βιβλίου πρόλογοι των: Σάββα Θεοδωρίδη, Κωνσταντίνου Καραπαπά, Αντώνη Γλύκα και Γιώργου Κεντρωτή. 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το φωτογραφικό υλικό που έχει παραχωρηθεί από το Μουσείο του Ολυμπιακού».

Έχουν ήδη γίνει επιτυχημένες παρουσιάσεις του βιβλίου αυτού σε Κέρκυρα και Αγρίνιο με την παρουσία σημαντικών –ιστορικών προσώπων της ομάδας, και στελεχών της ΠΑΕ: Σάββας Θεοδωρίδης, Κ. Καραπαππάς κ.α.. Θα θέλαμε να γίνει μια επιτυχημένη παρουσίαση και στον Πειραιά. 

Οι Εκδόσεις ΑΛΔΕ & Ο Δήμος Πειραιά  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίoυ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με τίτλο «Θρύλε μου», του Νίκου Μαυρωνά με σύμπραξη Θανάση Χειμωνά. 

Στην εκδήλωση προσφέρεται μπουφές από τον Όμιλο για την UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ. 

Τρίτη 4 Ιουλίου, ώρα 20.00

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Καραολή Δημητρίου & Φίλωνος 29)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΗΘΟΠΟΙΟΣ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)& οι συγγραφείς: Νίκος Μαυρωνάς – Θανάσης ΧειμωνάςΣυντονίζει: ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΑΣ (Γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού)
  
Ντύνουν μουσικά την εκδήλωση:ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Συνθέτης,Τραγουδιστής)
ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ (Τραγουδίστρια)
        &
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ερμηνεύσουν τον ύμνο του Ολυμπιακού
οι γιοι του συνθέτη Γιάγκου Λαουτάρη που τον συνέθεσε.

Στην εκδήλωση θα παραστούν προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στην Ιστορική Πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα τιμηθούν οι Βετεράνοι: Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής και Ηλίας Υφαντής.


ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ

Ιστορίες Ολυμπιακής τρέλας και λατρείας 2ο Νίκος Μαυρωνάς & Θανάσης Χειμωνάς

Αφήγημα – Μαρτυρία

Θρύλε μου 

Ιστορίες Ολυμπιακής τρέλας και λατρείας 2οΈνα ταξίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού μοιράζεται απλόχερα στους αναγνώστες του βιβλίου. 

Ακολουθεί τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στα μονοπάτια της δόξας του. 

Σας προσκαλεί να φορέσετε την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή, να ξαναγίνετε παιδιά και να χαθείτε σε ένα πέλαγο «θρυλικών» αναμνήσεων. 

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε σημαντικά γεγονότα της ιστορίας του Ολυμπιακού με μορφή διηγηματική - λογοτεχνική. 

Συν τοις άλλοις ο Νίκος Μαυρωνάς ήταν από τους πρώτους που «πέρασε» την λογοτεχνία στα βιβλία που ασχολούνται με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Μεγάλες νίκες του Θρύλου γλέντια τρανά, ανεπανάληπτα γκολ, πρωταθλήματα παρουσιάζονται με τρόπο γλαφυρό χωρίς να αλλοιώνεται στο παραμικρό η ιστορική αλήθεια!

Ο γνωστός συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς συμπράττει και σχολιάζει. Διαβάζοντας το βιβλίο οι νεότεροι μαθαίνουν την ιστορία της ομάδας ενώ οι μεγαλύτεροι θυμούνται τις συγκινήσεις και τις χαρές που τους πρόσφερε ο Θρύλος.

Δεν λείπουν από το βιβλίο πρωτοσέλιδα εφημερίδων που εξυμνούν θριαμβευτικές νίκες του Ολυμπιακού. Επίσης υπάρχουν στην αρχή του βιβλίου πρόλογοι των: Σάββα Θεοδωρίδη, Κωνσταντίνου Καραπαπά, Αντώνη Γλύκα και Γιώργου Κεντρωτή. 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το φωτογραφικό υλικό που έχει παραχωρηθεί από το Μουσείο του Ολυμπιακού.

Ο συγγραφέας στο οπισθόφυλλο γράφει πρωτοπρόσωπα τα εξής:«Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς είναι ο Θρύλος των γηπέδων μας. 

Η τιμημένη ιστορία του γράφτηκε με τον ιδρώτα και το αίμα αυτών που φόρεσαν την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. 

Το βιβλίο αυτό προήλθε από τη δική μας εσωτερική ανάγκη να γράψουμε για τον Θρύλο και είναι ένα ταξίδι στα ένδοξα μονοπάτια της ιστορίας του». 

Βιογραφικά:O Νίκος Μαυρωνάς γεννήθηκε στο Νησάκι Κέρκυρας και είναι καθηγητής Θεολόγος. 

Ασχολείται συστηματικά με την ιστορία του Ολυμπιακού και αυτό είναι το όγδοό του βιβλίο για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς! 

Ο Θανάσης Χειμωνάς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα . 

Είναι πτυχιούχος φιλολογίας του Πανεπιστήμιου του Στρασβούργου ,σπούδασε κινηματογράφο στο ίδιο πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Λονδίνο. 

Έχει εργαστεί ως αθλητικός συντάκτης σε πολιτική εφημερίδα. 

Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες για πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

Έχει εκδώσει οχτώ μυθιστορήματα.




Φιλικό βετεράνων ανάμεσα στις ομάδες Μικτή Πειραιά-Άγιος Βασίλειος Κορινθίας


NIKAIA 
Δεν τους σταμάτησε τίποτα, ούτε η θερμοκρασία των 40 βαθμών παίζοντας μπάλα στο γήπεδο της Νίκαιας. 

Την Τετάρτη 28/6 στις 18.00 αναμετρήθηκαν δύο μεγάλες ομάδες, η Μικτή Πειραιά με τον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, όπου παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο. 

Το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές ώστε να δροσιζτούν οι παίκτες λόγω του καύσωνα. 

Η εναλλαγή των φάσεων ήταν τρομερή κρίνοντας και από το σκορ, 4-2 υπέρ της Μικτής Πειραιά, ενώ ακολούθησε και τρίτο ημίχρονο στην ταβέρνα του Λευτέρη στην Αγία Βαρβάρα στον Προφήτη Ηλία. 

Εκεί έρεε άφθονη η μπύρα αλλά και φαγητό. 

Να σημειωθεί επίσης, πως ο Λευτέρης Θεοδώρου ήταν αρχηγός της Μικτής Πειραιά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ οι δύο σύλλογοι αντάλλαξαν λάβαρα για το ιστορικό αυτό γεγονός.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1242254022550307





Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Νέα διοίκηση στην Ένωση Βετεράνων Πειραιά


ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

Νέα διοίκηση εξέλεξαν οι βετεράνοι Πειραιά , στις αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε στα γραφεία της η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Στο νέο Δ.Σ. μετέχουν και τρία νέα μέλη . Είναι οι Γιάννης Κιούλος , Δημήτρης Σαρρής και Γιώργος Ξανθόπουλος .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα .
Εκλέγονται για το διοικητικό συμβούλιο :
Κανέλλος Τσίρμπας 23 ψήφοι , 2) Σταύρος Μπάκας 23, 3) Παναγιώτης Κοντραφούρης 20, 4) Ιωάννης Κιούλος 20, 5)Δημήτρης Σαρρής 19,6) Αντώνης Κανέρης 17, 7)Στέλιος Παπαλεξάνδρου 16, 8) Σωκράτης Τυρλής16, 9) Γεώργιος Ξανθόπουλος 14.

Δεν εκλέγονται: 

10) Ηλίας Λιγνός 13, 11) Γιώργος Λαουτάρης 12, 12) Βασίλης Μουτάφης 5, 13) Γιώργος Καπετάνης 1 .

Εκλέγονται για την  Εξελεγκτική Επιτροπή:

Στέφανος Φούσκας 23 , 2)Κωνσταντίνος Χατζηβασιλείου 22, 3) Αργύρης Σπυριδάκης 16.

Δεν εκλέγεται 

Βασίλης Σαββίδης .

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που ψήφισαν, αναγνωρίζοντας  το έργο που γίνεται στους βετεράνους.

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα νέα μέλη που μετέχουν στη διοίκηση  Όσο για εκείνους πού δεν  εκλέχτηκαν, θα είναι μαζί μας και θα αξιοποιηθούν σε όλα τα δρώμενα της Ένωσης » .

Το νέο διοικητικό σχήμα , αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Τρίτη .

Για τα μέλη που ισοψήφισαν έγινε κλήρωση .

Η εφορευτική επιτροπή που αποτελούσαν οι Νίκος Δροσινός ( πρόεδρος) Κώστας Ηλία, Μιλτιάδης Σαμπάνης , διενέργησε με άψογο τρόπο την εκλογική διαδικασία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1239452956163747

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΓΏΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΑΟΥΣ


ΧΑΡΑΥΓΗ
Όλα ήταν τέλεια στον αγώνα βετεράνων Νέων Ευγενείας με τους  ηθοποιούς – δημοσιογράφους …

ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΑΡΖΕΝΤΑ

Σε πολύ ωραία εορταστική αλλά και ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χαραυγής ο αγώνας των βετεράνων των Νέων Ευγενείας με την ομάδα ηθοποιών – δημοσιογράφων.

Ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά και από το ωραίο θέαμα.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Νέοι Ευγενείας με 2-1 έχοντας για σκόρερς τους Κάτρη και Δαούτη.

Οι ηθοποιοί – δημοσιογράφοι  είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καρμάτη .
Άψογη η διαιτησία του Βασίλη Καρακίτσου.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Δασκαλάς, Χατζηβασιλείου, Σπυριδάκης, Πετρίδης, Ξυνόροδος, Νίκο, Καβακάς, Κάτρης, Φραγκάκης, Μυλωνάς, Νταλιάνης, Δαούτης, Καζαντζίδης, Κατσιμοίρης. Λαουτάρης, Μπαχτής, Μυλωνάς .

ΗΘΟΠΟΙΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:  Μπαλαφούτης, Λουκίδης Λ., Παγιωτέλης, Φραγκολιάς, Αϊβάζης, Ντάσκας, Καρμάτης, Μπασιούκας, Φάκος, Ντέμας Νταβρής, Παϊκόπουλος, Δόσης.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε ένα άλλου είδους …παιχνίδι. 

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νέων Ευγενείας που τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια ,παρέθεσε γεύμα στους αντιπάλους  τους στην καντίνα του γηπέδου « Πέναλτι» με σουβλάκια και κεμπάπ καθώς και ‘άφθονα φρούτα προσφορά  του Αντιπροέδρου  της Α’ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά κ.. Γιάννη Κουτσουβέλη τον οποίο η διοίκηση των βετεράνων Νέων Ευγενείας και ο Άκης Πετρίδης ευχαριστούν θερμότατα..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1234977346611308


























Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ των βετεράνων του Πειραιά (Πάνε για εκλογές)


ΡΕΝΤΗΣ
Με επιτυχία και μεγάλη απαρτία έγινε η γενική συνέλευση των βετεράνων του Πειραιά. 

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας όπου έκανε τον οικονομικό απολογισμό μιλώντας και για το έργο που πρόσφερε τα 2 αυτά χρόνια. 

Οι ομάδες πλειοψήφησαν τον οικονομικό απολογισμό και έδωσαν ραντεβού στις 20/6 και ώρα 19:00, 21:00 ώστε να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΔΣ. 

Όλοι οι εκπρόσωποι είναι ενημερωμένοι για τα δικαιλογητικά που απαιτούνται και όλα οδηγούν στην κάλπη.

ΡΕΝΤΗΣ
Με επιτυχία και μεγάλη απαρτία έγινε η γενική συνέλευση των βετεράνων του Πειραιά. 

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας όπου έκανε τον οικονομικό απολογισμό μιλώντας και για το έργο που πρόσφερε τα 2 αυτά χρόνια. 

Οι ομάδες πλειοψήφησαν τον οικονομικό απολογισμό και έδωσαν ραντεβού στις 20/6 και ώρα 19:00, 21:00 ώστε να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΔΣ. 

Όλοι οι εκπρόσωποι είναι ενημερωμένοι για τα δικαιλογητικά που απαιτούνται και όλα οδηγούν στην κάλπη.


Φιλικός αγώνας ΑΟ Αγίου Δημητρίου-Θρίαμβος Χαϊδαρίου (βετεράνοι)


ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο πρόεδρος κ. Κοντραφούρης και το ΔΣ αλλά και όλοι οι παλαίμαχοι του ΑΟΑΔ θα δώσουν φιλικό αγώνα με το Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όπου είναι καλεσμένοι για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα γίνει στο "Τάκης Χαραλαμπίδης" στο Χαϊδαρι και ώρα 18:30. 

Πριν την έναρξη του αγώνα θα δοθούν και αναμνηστικές πλακέτες.





Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Φιλικός αγώνας Νέοι Ευγενείας - Ηθοποιοί/Δημοσιογράφοι


Την Κυριακή 18/6 και ώρα 6:30 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής,η ομάδα των Βετεράνων των Νέων Ευγενείας θα αντιμετωπίσουν τους ηθοποιούς και τους δημοσιογράφους.

Πρόκειται για μια συνέχεια και σε μια σειρά αγώνων και δράσεων των Νέων Ευγενείας με πρωτεργάτες τον πρόεδρο κύριο Κωνσταντίνο Χατζηβασιλείου,τον κύριο Νίκο Σπυριδάκη,τον κύριο Μιχάλη Ζωγράφο και όλα τα άλλα παιδιά που όλα μαζί την φετινή χρονιά βοήθησαν με τον τρόπο τους,τους συνανθρώπους τους σε θέματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει δεξίωση στο "Πέναλτι" με άφθονο φαγητό και δροσερά αναψυκτικά.


Φιλικό με φιλανθρωπικό σκοπό για τις μικτές Πειραιά και Αθήνας (Βετεράνοι)


ΡΕΝΤΗΣ
Στο γήπεδο της Νίκαιας και ώρα 6:30 θα διεξαχθεί ο ετήσιος φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους των Ενώσεων Συνδέσμων Πειραιά και Αθήνας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα,όπου καλούνται όλοι οι παίχτες και φίλαθλοι να προσκομίσουν τρόφιμα,τα οποία θα δοθούν στο παντοπωλείο του δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Παράλληλα θα τιμηθεί ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης,γνωστός διαιτητής,που έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την βράβευση θα την κάνουν οι βετεράνοι του Πειραιά,ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην γνωστή ταβέρνα "Λευτέρης" στην Αγία Βαρβάρα.






Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθά


ΜΕΘΕΝΑ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ποδοσφαιρικό τουρνουά  που διοργάνωσε  η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Πειραιά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Μέθανα Τροιζηνίας .

Συμμετείχαν  επίσης οι ομάδες των  Σύνδεσμων  Βετεράνων Αθήνας  Πάτρας  και η Μικτή Τροιζήνας – Μεθάνων. Πέρα από τα αποτελέσματα που δεν είχαν καμία απολύτως σημασία , το σημαντικό ήταν η εποικοδομητική επαφή που υπήρξε μεταξύ των βετεράνων και η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ τους

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά τιμήθηκαν  ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων Κώστας Καραγιάννης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – προπονητής Χρήστος Βλάχος για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της περιοχής  .

Όλοι οι βετεράνοι έλαβαν  μέρος στην λιτανεία - περιφορά της εικόνας του τοπικού Ναού της Αγίας Τριάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1221449021297474




Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Προς τις εκλογές ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά

Αποτέλεσμα εικόνας για βετεράνοι πειραια

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Σε λιγότερο από έναν μήνα αναμένονται οι Εκλογές του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που επιθυμούν να δώσουν το "παρών" να αποστείλουν το σχετικό έγγραφο εκπροσώπησης της ομάδας προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Την προσεχή Πέμπτη, 8/6 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία η πρώτη απαρτία, στις 15/6 η δεύτερη και στις 22/6 είναι προγραμματισμένες οι Εκλογές.